Gorolya
Абориген
Репутація: 64
|
|
« Відповідь #15 : 00:06, 16 Листопада 2009 » |
|
моя подруга-журналіст, робила цикл програм про гуцулів і хотіла зробити про Нечая, поїхала до нього поспілкуватись. Дідок дійсно прикольний, у свої за 70 років намагався залицятися і на кінець розмови сказав, що зробить так, що вона буде по ньому сохнути... і прийде ще, навіть водичкою чи чим там бризкав. І що ви думаєте було? А нічого! В результаті ні привороту ні програми, не вийшло. Думаю, що навіть якщо у свої кращі часи він щось і вмів, то зараз просто вже забув...
О_о ну то чому до нього люди стоять в черзі годинами? і ще гірше приходять по декілька раз на прийоми... раз він все забув??? Люди їдуть до нього з усієї України, тому що вірять в його сили і вірять що допоможе. І дуже сумніваюсь що під час розмови з ними він сміється, водичкою бризкає і залицяється... А тих хто прийшов щоб побачити якісь фокуси я б сама серйозно не сприймала))) він не Копперфільд)))
|
|
|
|
|
Аля
Відвідувач
Репутація: 6
|
|
« Відповідь #16 : 11:17, 16 Листопада 2009 » |
|
моя подруга-журналіст, робила цикл програм про гуцулів і хотіла зробити про Нечая, поїхала до нього поспілкуватись. Дідок дійсно прикольний, у свої за 70 років намагався залицятися і на кінець розмови сказав, що зробить так, що вона буде по ньому сохнути... і прийде ще, навіть водичкою чи чим там бризкав. І що ви думаєте було? А нічого! В результаті ні привороту ні програми, не вийшло. Думаю, що навіть якщо у свої кращі часи він щось і вмів, то зараз просто вже забув...
О_о ну то чому до нього люди стоять в черзі годинами? і ще гірше приходять по декілька раз на прийоми... раз він все забув??? Люди їдуть до нього з усієї України, тому що вірять в його сили і вірять що допоможе. І дуже сумніваюсь що під час розмови з ними він сміється, водичкою бризкає і залицяється... А тих хто прийшов щоб побачити якісь фокуси я б сама серйозно не сприймала))) він не Копперфільд))) Я, особисто, ще ніколи не зверталась до таких людей, тому й не вірю... Я була у Уторопах,мені він справді допоміг(але з розповідів дізналась ніби він був воєнним лікарем), що в сумі з Божим даром дає такий результат, і була у Зарваниці(возила обох дітей)- там скажу вам, дійсно енергетика, зцілення,та багато інших позитивних вражень. От у які сили я вірю!
|
Просте все-мудре, мудре-вічне...
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #17 : 18:53, 16 Листопада 2009 » |
|
То таке - з місцевих там мало хто в то вірить а люди їдуть бо "... десь ТАМ, є такий вуйко!" можете глиплути сюжет - доречі я навіть допомагав його одній дівчині знімати
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #18 : 18:56, 16 Листопада 2009 » |
|
Привіт! Ніхто незнає де добре і швидко лічать ОСТЕОХОНДРОЗ грудного відділу хребта,бо я вже 2 роки мучуся,переїхав вже 6 лікарів,а вони лиш гроші гребуть,а толку ніякого?
Я думав про Мольфара тема - в мене щось схоже (забиті три хребці) всі радять курорт Хмільник в Вінницькій обл.
|
|
|
|
Шмайсер
Постійний відвідувач
Репутація: 4
|
|
« Відповідь #19 : 19:09, 16 Листопада 2009 » |
|
Назва відео вразила " У Карпатах живе ОСТАННІЙ мольфар". Я чув зовсім іншу версію, мольфаром може стати любий потрібно лиш щоб йому передав силу старий мольфар.
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« Відповідь #20 : 10:22, 06 Листопада 2010 » |
|
Візитівка мольфара Михайла Нечая — ясновидця, практика-сексолога і володаря білої магії:
|
|
|
|
meriem
Новачок
Репутація: 0
|
|
« Відповідь #21 : 12:18, 22 Січня 2011 » |
|
Добрий день. Я давно чула про Михайла Нечая, розкажіть будь ласка хто знає , або був у нього. Мене цікавить чи лікує він артрит , псоріаз? Як до нього потрапити? Чи можна зателефонувати? томущо далеко їхати. Лікарні не допомагають. Дуже прошу розкажіть. Можливо є інші люди які дійсно лікують.
|
|
|
|
TEODORUK
Фахівець
Репутація: 4
TEO
|
|
« Відповідь #22 : 16:25, 22 Січня 2011 » |
|
Не радив би до того дєда їхати,він шось в собі має але то від лукавого,так що невитрачай гроші на вітер,бо в нас час ніхто нікого не жаліє ні слабих ні дужих.
|
|
|
|
meriem
Новачок
|
|
« Відповідь #23 : 17:07, 22 Січня 2011 » |
|
Не радив би до того дєда їхати,він шось в собі має але то від лукавого,так що невитрачай гроші на вітер,бо в нас час ніхто нікого не жаліє ні слабих ні дужих.
Дякую, я знайшла на деяких сторінках, що люди також не дуже добре про нього пишуть- трохи пришелепкуватий, трохи сексуально озабочений)))) Але все ж таки, кого б такого знайти? Справа в тому, що лікарі вже самі радять звернутися до таких людей. Мабуть совість замучила просто так гроші брати)) Може хтось знає інших людей, окрім діда, які дійсно допомагають! Напишіть, будь ласка!
|
|
|
|
Burkut
Фахівець
Репутація: 12
|
|
« Відповідь #24 : 17:16, 22 Січня 2011 » |
|
Але все ж таки, кого б такого знайти? Справа в тому, що лікарі вже самі радять звернутися до таких людей. Мабуть совість замучила просто так гроші брати)) мабудь самі на проценті сидять зараз хороших лікарів мало. зате їсти хочеться всім, тому й сидять лікарі на відсотках від аптек, млм-пірамід з продажу бадів та "екстрасенсоцілителемагівзнахарів"
|
Радість — це те, що дається з боєм. Ні краплі смутку, ні краплі сумніву...
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #25 : 18:14, 22 Січня 2011 » |
|
Дякую, я знайшла на деяких сторінках, що люди також не дуже добре про нього пишуть- трохи пришелепкуватий, трохи сексуально озабочений))))
Але все ж таки, кого б такого знайти? Справа в тому, що лікарі вже самі радять звернутися до таких людей. Мабуть совість замучила просто так гроші брати))
Може хтось знає інших людей, окрім діда, які дійсно допомагають! Напишіть, будь ласка!
В Краснику була жінка,.яка конкретно могла помогти з здоров"ям,але не знаю,чи ще практикує. За Нечуя теж чув,що не те.
|
|
|
|
Marinka
Ст. модератор
Репутація: 85
Язва форуму:)
|
|
« Відповідь #26 : 19:55, 22 Січня 2011 » |
|
Ой не те... жоден мольфар собі такої реклами ніколи не робив і робити не буде.... Я десь такий самий мольфар як і пан Нечай. Він просто харизматичний гуцул. А ще таких людей називають - шептуха. Ну це про бабусь у селах. Не знаю як чоловіків називають))) Ну там вроки легенькі зняти, невеликий переляк - то до нього. А мольфарської сили у нього нема.
|
Життя – то трояка ружа...
|
|
|
meriem
Новачок
|
|
« Відповідь #27 : 23:07, 23 Січня 2011 » |
|
В Краснику була жінка,.яка конкретно могла помогти з здоров"ям,але не знаю,чи ще практикує. За Нечуя теж чув,що не те.
Красник,я так розумію, це також Івано-Франківська обл.? Можна якісь координати, тел. , хоч як звати? Вона дійсно, комусь конкретно допомогла? Справа в тому, що я не з Івана-Франківська, тому й запитую. І взагалі, хотілось би дізнатися у людей хоча б декілька адрес, куди можна звернутись. Тому що їхати не близько і не дешево))
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #28 : 00:00, 24 Січня 2011 » |
|
Красник це Івано-Франківська обл,Верховинський район,з Верховини їхати в сторону Ворохти,в с.Ільці поворот наліво,на Буркут.Там є вказівник ,в селі її всі знають,жінка реально помогає,але не чорними і білими магіями,а народними методами.Добре розуміється на травах,сама ходить в гори,збирає,готує.Пацієнти в неї проходять лікування цілими курсами,живуть там. Чи в даний час лікує - не знаю,жінка старша,я возив до неї знайомого десь років 2 тому,помогла. Деталі можна уточнити.
|
|
|
|
meriem
Новачок
|
|
« Відповідь #29 : 00:19, 24 Січня 2011 » |
|
Красник це Івано-Франківська обл,Верховинський район,з Верховини їхати в сторону Ворохти,в с.Ільці поворот наліво,на Буркут.Там є вказівник ,в селі її всі знають,жінка реально помогає,але не чорними і білими магіями,а народними методами.Добре розуміється на травах,сама ходить в гори,збирає,готує.Пацієнти в неї проходять лікування цілими курсами,живуть там. Чи в даний час лікує - не знаю,жінка старша,я возив до неї знайомого десь років 2 тому,помогла. Деталі можна уточнити.
А якщо й деталі можна уточнити, то я була би дуже вдячна)))) І якщо не секрет, що за хвороба була у вашого друга?
|
|
|
|
|
|