Шукаю коханого

Автор Хельга, 11:03, 15 Лютий 2009

Попередня тема - Наступна тема

Хельга

Добрий день,панове.Допоможіть,будь ласка,знайти мешканця Косова,на жаль прізвище знаю лиш частково.Дуже сподіваюсь на вашу допомогу

IVP

уже так притисло ? )) Ви пані не з Косова я так розумію ? )

KosivArt

Якщо знаєте прізвище частково можете спробувати пошук у Косівському телефонному довіднику, або напишіть-опишіть детальніше цього мешканця Косова :coffee

Хельга

В довіднику шукала-марно,на жаль неуважно слухала прізвище,коли він(Михайло)його говорив.Інфо маю таке:його точна дата народження18.11.1960р,батьки померли,рідний брат теж в Косові,в будинку зараз може є Михайло,а може нема-працює в Києві,маю фото його

KosivArt

Можете викласти фото?

Хельга

Хельга

Хельга

Нічого не вийде,лише повідомлення можу писати звідти,файл добавити не можливо.Мій номер+380632740993,маякніть і вишлю по ммс,не бійтесь,після відправки ммс-ваш номер зразу зітру

KosivArt

Та шо боятись :) просто в мене телефон ммс не приймає.

Замість номеру телефону отримувача просто вкажіть поштову адресу — повинно спрацювати.

Хельга

Вислала, справді все просто

Інформації в мене багато, та це й не дивно, адже ми планували одружитись, я його образила своєю поведінкою, тепер хочу все виправити, якби знала прізвище - шукала, поїхала б до Михайла в лікарню, адже 3-4тижні тому його забирала швидка в лікарню з інфарктом, це важлива деталь. Може по фото його не впізнають,але він народився в Косові,в школі був відмінником,після арміі жив з сім'єю в Мінську, має двох дітей, сину 20, дочці 28 (вона живе у Франкрфурті-на-Майні), весь рік будинок Михайла пустує, за будинком доглядає його хресна - пані Ганна, їй приблизно 68 років (яка має сина 30 років). Михайло родився 18.11.1960 року, ріст 170. Його хата десь біля підніжжя. Працює він в Києві - прорабом. Мама його померла в 40 років, є брат з яким він не спілкується, через судову тяжбу про будинок. Батько Михайла одружився вдруге, але жінка не була гостинна і всі перестали ходити до них в гості.

KosivArt

Отримав, викладаю фото Михайла.

Обличчя знайоме, але точно не скажу. Можливо хтось впізнає.

Телефон Хельги: +380632740993