Що вас найбільше вразило-здивувало в новій країні?

Автор KosivArt, 15:41, 25 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Багато косівчан та відвідувачів форуму зараз закордоном. Цікаво, що вас найбільше вразило чи запам'яталось після переїзду в нову країну?
Наприклад, в Англії одразу сподобався руль з правого боку, або в Америці не міг звикнути до ґалонів та футів — шось в такому дусі :)

Прошу поділитись враженнями :)

wildperson

Я хоч й в Росii, але не вважаю то "закордоном". А вразило роз3.14здяйство в тутешнiх селах. В порiвняннi з Косiвщиною- небо i земля. Тут все таки переважно газди жиют, а там в селах Ленiнградськоi областi- повна розруха (в головах, як у Булгакова (С)).

Dana Eco-Kosiv

а то правда,що в Москальщині:
1.люди масово по селах пиячуть,бідують?
2.кілька індустріально-розвениних міст - все решта глуш...?
3.Українець-хохол для москаля(то факт)?
4.різне ставлення до українця і москаля в Росії?
5.наші наших там намах...ь?

K.Svitlana

Гола правда!!!Й чурки,чурки,всюду нахаби чурки.

Циклопова

Перше що мене вразило у Франції так це те, що я не розуміла ні слова !
Складалось враження, що я знаходжусь десь всередені телевізора,
чи чогось чисто віртуального.
Друге - це вир життя. Все рухається, шумить, біжить, кричить без зупину.
З першим почуттям я швидко оговталась, мова мені дається легко.
Ну а далі прийшлось не йти, а бігти, інакше зіб"ють і затопчуть по-дорозі.

wildperson

Цитата: KVITKA від 21:14, 26 Січень 2009
а то правда,що в Москальщині:
1.люди масово по селах пиячуть,бідують?
2.кілька індустріально-розвениних міст - все решта глуш...?
3.Українець-хохол для москаля(то факт)?
4.різне ставлення до українця і москаля в Росії?
5.наші наших там намах...ь?
1.Не масово, просто справжнiх газдiв дуже мало лишилося, на Захiднiй Украiнi люди дотепер всi старi межi пам"ятають, а там комунiсти куди довше "нових людей" робили.
2.А що розумiти пiд "глуш"? Львiв- індустріально-розвинене місто? А Надвiрна наприклад- глуш? Все в Росii як i в Украiнi, просто площа мало побiльше, малолюдних мiсць вilдповiдно.
3. Якщо украiнцi першими не починають- абсолютно не факт.
4.Абсолютна дурниця!!! Нi разу такого не чув i не бачив!
5.О то точно.. Й не лише нашi- наших, але й молдовани своiх i т.д. Е така категорiя трутнiв- посередники називаються. Обiцяють золотi гори, потiм селять приiзжих в якомусь пiдвалi на матрасах i йдуть по будовах своiх "братiв-землякiв" продавати. Наживаються на всьому суки- i на реестрацii i на дозволi, а головне кусок iх зарплати собi в кишеню. Нормальнi керiвники з тими шакалами не звязуються, але коли цейтнот...

Juha

Wildperson, а скажи, будь ласка, не дивлячись на твої симпатії, хто з українських виконавців дійсно популярний в Росії  :?:

wildperson

Цитата: Juha від 19:48, 02 Березень 2009
Wildperson, а скажи, будь ласка, не дивлячись на твої симпатії, хто з українських виконавців дійсно популярний в Росії  :?:
"Не зважаючи на симпатii"- не прокоментую, бо в сортах г..на не розбираюся, попса менi вся на одно... хм.. лице. Ну а нормальна музика в основному в клубах, украiнськi групи там дуже файно приймають i вони в СПб з задоволенням iдуть. Великi зали типу Льодового палацу, або "Юбiлейного" можуть "Океан Эльзи", "ВВ", "Брати Карамазови", "Рiзнi люди" зiбрати, може ще пара груп..., "Flёur", "Борщ", "Скрябiн" i т.п. досить часто крутять по "Нашому радiо" (а iнших неiноземноформатних станцiй я не слухаю).