Реклама косівського сайту в газеті — потрібна ваша думка

Автор KosivArt, 17:14, 03 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Vlad

Цитата: vyluzja Franka від 15:51, 23 Лютий 2010
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:48, 22 Лютий 2010
Цитата: preludio від 19:53, 22 Лютий 2010
:rofl:хаааааааааааааа....Хмиз в газеті бухииииий......мама з татом подивляться на свою радість..... :sarcastic_hand:
мама з татом не просічуть  :crazy:

дивись аби не було так як в анекдоті типу, 
"... синку а то твоя фотографія в газеті?
- ... ХТО! Я бухий!!??"

а шо мама з татом  в неті не бувають і форум не читають, може після реклами тай зареєструються :)

Тоді модератору прийдеться забанити їх))) Хоча модератор вже не маленький ;)
Доречі з Днем Народження тебе. Вичай шо так пізно і не в тій темі)

Dana Eco-Kosiv

Сусіда мене впізнала там і дала газету.
Бракує на банері Юхи,Божени,Ілони і ще багато кого з постійних дописувачів...
Зауваження тому,хто сканував газету-нижній ряд облич, м*ягко кажучи,того...(
Наживо банер в газеті виглядає краще!
Приємно)

wildperson

Цитата: KVITKA від 02:09, 24 Лютий 2010
Сусіда мене впізнала там і дала газету.
Зауваження тому,хто сканував газету-нижній ряд облич, м*ягко кажучи,того...(
Наживо банер в газеті виглядає краще!
Приємно)
Проскануй ще раз (я ж газети в принципi не маю) i виклади тут. А вiдносно Юхи з Боженою- йо, вибiр фото неадекватний, активнi форумчани лишилися "за бортом", а в газетi- тi в кого 2-3 пости (ну приблизно)

Juha

Цитата: KVITKA від 02:09, 24 Лютий 2010

Цитата: wildperson від 02:19, 24 Лютий 2010
А вiдносно Юхи з Боженою- йо, вибiр фото неадекватний, активнi форумчани лишилися "за бортом", а в газетi- тi в кого 2-3 пости (ну приблизно)

Якщо банер надрукують ще один раз і вже з іншими обличчями, то по-моєму це ще краще. Тому що ті, хто це замітить, подумають: "Огі-бідо, та то пів-Косова там, а я ще ні". А так якби банер вийшов навіть двічі з однаковими фотками, то можуть подумати, що там всього пару людей.
Так що по-моєму це і на краще  :!:  :)

Dana Eco-Kosiv

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

Gorolya

ну розумієш Вітальку.... в кожному варіанті реклами повинна бути якась фішка....  от на першій був бухий хлоп... на другій от Коля "хвостом до народу"....
цікаво що на третій буде)) :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Gorolya від 14:55, 27 Лютий 2010
ну розумієш Вітальку.... в кожному варіанті реклами повинна бути якась фішка....  от на першій був бухий хлоп... на другій от Коля "хвостом до народу"....

onass :king

KosivArt

Цитата: Gorolya від 14:55, 27 Лютий 2010
на третій планувалось розмістити дівчат в купальниках, але шось не пішла ця тема на форумі ;)

KosivArt

Аліса Мудрицька запропонувала файну ідею на рахунок реклами косівського форуму в газеті. Замість банера викладати в газеті результати голосування тем, що мають відношення до Косова та регіону.

І першою темою, першим голосуванням, яке потрапить в газету буде тема про косівський кінотеатр.

Тому прошу голосувати активніше, ваш голос та цікаві пости потраплять в газету. Можливо і влада почне більше прислухатись до думки громадськості, а форум стане більш реальним і помічним ніж віртуальним :coffee

Голосуємо тут:
https://forum.kosivart.com/index.php?topic=296.0

Виходимо в офлайн, виходимо на люди :)

Galen

TEODORUK

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 18:42, 27 Лютий 2010
Аліса Мудрицька запропонувала файну ідею на рахунок реклами косівського форуму в газеті. Замість банера викладати в газеті результати голосування тем, що мають відношення до Косова та регіону.

І першою темою, першим голосуванням, яке потрапить в газету буде тема про косівський кінотеатр.

Тому прошу голосувати активніше, ваш голос та цікаві пости потраплять в газету. Можливо і влада почне більше прислухатись до думки громадськості, а форум стане більш реальним і помічним ніж віртуальним :coffee

Голосуємо тут:
https://forum.kosivart.com/index.php?topic=296.0

Виходимо в офлайн, виходимо на люди :)
майже настав кінець просторікуванням!
Я "За!"