Як хто вiдмiтив НР?

Автор wildperson, 11:21, 01 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Свято пройшло. Як у кого?
Я виключив (ну майже) телевiзор, дiстав шампанське й ананаси... I все! Принципово нiяких салатiв i т.д. Просто сидiли й пiдводили пiдсумки року, та загадували побажання сiмейнi та окремi на 2009-й

Juha

Wildperson, ну ти й молодець :!: :!: :!: :za4ot А я святкувала з коханим і ще з двома свіїми друзями. Ми вчора цілий день готувалися. Їди валом. Ніхто нічого не їв. Що будемо з їдою робити я навіть не знаю. Бо скоро в Косів........

wildperson

Ну зi мною ясно, мене тато розбудив поздоровити (я вже думав, що в Украiнi й Киiвстар вiдключили, бо вчора з 15.00 й до 24.00 нi до кого з десятка абонентiв на Косiвщинi та в Чернiвцях не змiг додзвонитися). А тобi чого не спиться?  :) :) :)

Juha

Так ми за стіл знову сіли........ :nyam Дурдом :crazy:

KosivArt

З колективом в аптеці провели старий рік, далі дома з сім'ю повечеряли і в 11 вечора я заснув :) Розбудили вже пітарди...

Juha

Я так побачилала, що багато-хто з моїх знайомих спокійно святкували. Всі, мабуть, організм готують до колядок :?: :!: :) Я, наприклад, вже не можу дочекатися. Завтра їду в Косів ввечері :yahoo:

Marinka

Привіт всім! З Новим Роком! Ми відсвяткувли на Протасовому ярі, на лижах;) Ще ніколи не танцювала новорічну дискотеку в лижних ботах;))))))) супер. Поставили собі там столик, накрили поляну, каталися, потім пійомник виключили на годинку ми відсвяткували новий рік і дальше каталися до 5 години ранку... отаке;)

Bogdana

а я з матусею і теликом вдома в Косові відсвяткувала.
Чомусь все відбулося НАДТО  спокійно...Страв багацько не готували. Купили ананас, червону ікру і Зробили три тарелі шуби...Одна шуба ще досі в  холодильнику:-) Вона так файно дивиться, що шкода її викидати...Жартую.
Наближається різдвяний вечір. Готуємо холодець і голубці. Мама обробляє ратички свинячі...Видовище жахливе...
Всім смачної куті...Шкода ,що нас так мало тут

KosivArt

Мало бо всі святкують :)

Смачної куті!

Bogdana

:-)
А буває більше людей не у святкові дні і взагалі???

Bogdana

косівська ялинка, не побоюсь цього слова, гарнюня!
У Львові зрізали верх однієї ялини і приліпили на зрізаний верх іншу ялинка....Вийшла ялинка з талією)))
Така кумедна...А зібрана так, ніби львівські бездомні її вбирали....
Дожилися.Але є з чого посміятися!

KosivArt

йо, гарна хоч і штучна :)

а у Львові дійсно ялинка горіла?

KosivArt

Цитата: Bogdana від 12:50, 06 Січень 2009
:-)
А буває більше людей не у святкові дні і взагалі???

звичайно, глянь скільки вже тем на форумі
заходь до нас частіше :)

Bogdana

звичайно, що буду заходити.
Взагалі рада, що Косів дожився до свого сайту.
Окрема подяка від мене засновникам сайту!Молодці!
Гарно було б, якби поява нових повідомлень щей озвучувалась. Але то вже таке

KosivArt

є підписка на теми, в яких ти вже залишила повідомлення