Вікінг — Диско-Бар біля автостанції

Автор KosivArt, 13:05, 30 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Тогорішна Морквина від 10:34, 08 Січень 2009
Цитата: wildperson від 01:36, 08 Січень 2009
де на щастя принципово таких як Ви албанцiв не пускають.
Да, я давно помітила, шо Ви, мусчіна, цілком нестриманий і не толєрантний, схильні зобіжати ближніх своїх нефайним тєкстом, намагаєтесь самостверджуваться, принижуючи инчих--тривожний симптом!
Треба любить людей!))))
Так гарно написала)))Дякую за емоції,отримані від прочитаного

KosivArt

Ось вам фото, щоб знали де цей діско-бар:

Dana Eco-Kosiv

раніше й такого бару в нас не було...
На "посиденьки" - в Гражду,а опісля до "Вікінга"
Люксово!

Mol'far

Фігня то-вибачте за слово)

Reality

Після 2-х відвідувань цисего клюбу немає бажання туди вертатись принаймі місяць. Секюріті без клєпки в голові, бють ногами по писку при першій можливості :icon_fight1:. Накурено в залі піпець, моя мастерчина штиняла ше 2 дні. Але зато я відірвався круче всіх за допомогою пепсі коли + коньяка :good: ну і гарячих танців під міксок DJ Nuliovy, який загостив там на відкритті.  Корітше кажучи раз на місяць можна відвідувати цей непристойний заклад :), лиш уважєйте, секюріті злі..

Dana Eco-Kosiv

То всі бувають злі,якщо їх ПРОВОКУВАТИ!
А пепсі з коньяком мене мої однокласни ці позаминулих вихіждних навчили пити.Така бридота,опісля якої в організмі відбується вибух і виверження,яке триває... і триває...і триває...А я ще так чемно їх питала:"Дівчата,а ви вмієте коньяк пити?"...Навіть зірки  не посприяли...

borowed

Руля...ну він таки спокійний хлоп.В якості секюріті його вперше побачив.Згоден,шо розбиратись тре на вулиці,тоді і охороні буде метелики,шо ви там робите

Mol'far

odnosel4anka

а тепер, що піст, то теж проводяться дискотеки?  :?:

Жирна_Бойова_Панда

не думаю шо піст сильно повпливає на дискотівки...

odnosel4anka

а в нас в Березовах дотримуються посту і тому не маємо де потусувати  :( аж до Великодня...

Marinka

Цитата: borowed від 01:57, 23 Січень 2009
Руля...ну він таки спокійний хлоп.В якості секюріті його вперше побачив.Згоден,шо розбиратись тре на вулиці,тоді і охороні буде метелики,шо ви там робите
Руля вже скотився до "секюріті"?;)))))   Жуть... Цікаво а які критерії косівського "фейс-контролю"???

lambert

У клюбі будуть таньці?:)

Я так зрозумів, що можна туди заїхати і відпочити)

Juha

Я там вже була один раз... Скажу так, зробили б кухню - там було б просто шикарно :!: :!: :!: А пити коньяк з одноразових стаканчиків - вибачте, будь ласка, але я від того трохи відійшла... (Хіба на площі коло ялинки  :blush2: )

Galen