Вікінг — Диско-Бар біля автостанції

Автор KosivArt, 13:05, 30 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Хто шо знає, коли відкриття?

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

чув там ігрових автоматів наклали цілу купу...

Жирна_Бойова_Панда

дик то від вікінга, а це і є ігрові автомати...

IVP

Juha

НІчого собі!!! В де саме біля автостанції буде цей диско-бар?

Bogdana

ніхто нічого не знає...Щось не схоже на Косів...

Тогорішна Морквина

Е-е-е-е! Діскабар-діскабар..... Нам би арт-кахве, шоби і митці з багємою мали де пасідєть...

Marinka

Цитата: Тогорішна Морквина від 15:45, 07 Січень 2009
Е-е-е-е! Діскабар-діскабар..... Нам би арт-кахве, шоби і митці з багємою мали де пасідєть...
Це називається милий притончик де можна було би покурити травичку запиваючи це горівочкою з абсентом під музику сітара та під віршики місцевого дарування.... ;)
Щось я багєми в Косові не зустрічала і слава Богу....

Тогорішна Морквина

Щось я багєми в Косові не зустрічала і слава Богу....
[/quote]

Марінка, просто ти ни в тих місцях тусіш, мабуть, бо багєма, вона є і в Косові, як ни дивно...;)))

wildperson

Я не хочу в мiсця, де туситься в Косовi та "багєма" :bad:
P.S. Маринко- про сiтар та вiршики ти перегнула, все решта- згiдний :hello А замiсть сiтару- цимбали :applauds

Тогорішна Морквина

Цитата: wildperson від 20:18, 07 Січень 2009
Я не хочу в мiсця, де туситься в Косовi та "багєма" :bad:

Ну,нє, то нє, дядя, ніхто сильно не наполягає. Навєрно у Вас там в Пітірбургє тоже є де культурна атдахнуть)))))))))

wildperson

2 Тогорiшна Морквина Саме що культурно, завтра йдемо в клюб "Орландiна" на концерт Тiккi Шельен, де на щастя принципово таких як Ви албанцiв не пускають.

Тогорішна Морквина

Цитата: wildperson від 01:36, 08 Січень 2009
де на щастя принципово таких як Ви албанцiв не пускають.
Да, я давно помітила, шо Ви, мусчіна, цілком нестриманий і не толєрантний, схильні зобіжати ближніх своїх нефайним тєкстом, намагаєтесь самостверджуваться, принижуючи инчих--тривожний симптом!
Треба любить людей!))))

Dana Eco-Kosiv

Гарна у вас розмова виходить...
Вчора була там:вхід 20грн.Два зали.В першому залі є біл*ярдні столи і гральні автомати.Почерез 1зал йдемо до другого.В 2 - досить велика площа під танці,оточена столиками. Є невеличка барна стієчка. Де,я б сказала,дешево.
50грам горілки+сочку одноразовий стаканчик - 8 грн.Як задурно.
Музика сучасна,клубна,грають останні іноземні хіти.Не накурено.
Правда,ті що танцюють, проходять ...огляд тими,що сидять за столиками і ще не прийняли свою дозу,або ж чекають певної години.Охорона солідна.
Головний вхід через металеві сходи. Після оплати за вхід,охорона робить штампик"вікінг" на руці.Туалет на вулиці,той,що платний зліва.Правда, на час роботи клюбу вхід безкоштовний і є там папір,замітьте!
Столики слід замовляти. В кого не знаю.Моя однокласниця замовляла.
Відкриття відбулося на Різдво.
Тримають той клюб,подружки казали,снятинські якісь.Може,вам це про щось говорить.
Як для Косова, то пристійно. Натовп:"зелена" молодь упереміш зі старшими.