А що тобі Миколай поклав під подушку???

Автор Marinka, 22:13, 18 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

А в мене в жiнки сьгоднi день народження, Миколай пiд подушку лиш тепер поклав багато чого, надiюсь змилостивиться й попри всього- також додому ii з роботи принесе :crazy:

dimon

Цитата: wildperson від 15:41, 19 Грудень 2008
А в мене в жiнки сьгоднi день народження
Вітання з Карпат! :)

Vlad

В мене тато Микола Миколайович так шо сьогодні приймали гостей.  :nyam
Гарне свято Миколая  :drinks:

Dana Eco-Kosiv

свято не за горами...а дійсно воно свято?
Мені минулого року св.Миколай подарував роботу-незабутній подарунок...

Цього року хочу,щоб подарував тривалий гарний святковий настрій ну і ще чогось смачненького :coffee

Marinka

Цитата: KVITKA від 23:31, 09 Грудень 2009
свято не за горами...а дійсно воно свято?
Мені минулого року св.Миколай подарував роботу-незабутній подарунок...

Цього року хочу,щоб подарував тривалий гарний святковий настрій ну і ще чогось смачненького :coffee
Свято-свято, і не сумнівайся;) Тут Миколай ходить і передає подарунки для моїх вже тиждень... У мого Миколая вже мізки спухли, поки він понаходив те що йому поназаказували;))))
А мені самій вже і фантазії не вистача, щоб собі щось замовити...

Аля

Я розгублена. Спитала 4 річного сина, що він хоче в подарунок від Миколая, на що отримала відповідь:   " Мені нічо не треба, а ти скажи Миколаю нехай подарує Славчику(двоюрідний братик 4 роки) такого коника як мені торік , бо він дуже хоче, а я буду за нього чемний" :nenayu Як реагувати?
2)Хочу в подарок _щоб чоловік з роботи приїхав.

Marinka

Цитата: Аля від 12:50, 12 Грудень 2009
Я розгублена. Спитала 4 річного сина, що він хоче в подарунок від Миколая, на що отримала відповідь:   " Мені нічо не треба, а ти скажи Миколаю нехай подарує Славчику(двоюрідний братик 4 роки) такого коника як мені торік , бо він дуже хоче, а я буду за нього чемний" :nenayu Як реагувати?
2)Хочу в подарок _щоб чоловік з роботи приїхав.
Сказати синові, що би написав листа до Миколая з просьбою, анонімно.
1 варіант: Купити самому коника для Славка, прикріпити лист від Миколая, де було би написано, що отримано листа від аноніма. Просьбу виконую. Ну красиво написати. + Написати синові листа від Миколая з вдячністю за допомогу, сказати, що якби не він, то Миколай би розгубився, що дарувати. Ну і за його геніальну ідею, не менш геніальний подарунок;)))))
Так обидві дитини щасливі. Одна знає що Миколай віва форева, інший вірить у справедливість і т.д.
2 варіант. Всі ті самі листи, але про покупку коника домовитися з батьками Славка.

Аля

Маринка, дякую! Коника Славчик получить в любому разі, (від батьків), а за ідею з листом -ДЯКУЮ :flower :flower :flower

Жирна_Бойова_Панда

Marinka

Цитата: Аля від 13:05, 12 Грудень 2009
Маринка, дякую! Коника Славчик получить в любому разі, (від батьків), а за ідею з листом -ДЯКУЮ :flower :flower :flower
Та завжди на здоровлє;)

Galen

А мені кожного року Миколай під подушку кладе кімнатні тапочки і мандаринки :) :) :)
Кажуть, що коли діти підростають - миколайчики під подушку стають не актуальними. А в моїй сімї - це традицією стало. Батьки завжди щось придумують цікавеньке мені і моїй сестрі, а ми вже відповідно батькам. А зранку, так приємно, як в дитинстві :) І на цілу кімнату запах мандарин.
Цікаво, що цього року Миколайчик принесе))))) кімнатні тапочки в мене вже є :)

Juha

Мені в дитинстві батьки казали, що Миколай ходить разом із зайчиком і він заносить подарунки через форточку, бо я дуже допитувалася як Миколай зайде, коли двері в будинку зачинені на ключ...
А взагалі це найказковіше свято. Ще такого не було, щоб я під подушкою не знайшла подарунка. Ну і звичайно люблю коли мої рідні його отримують.
Цитата: Галина від 09:42, 16 Грудень 2009
...А зранку, так приємно, як в дитинстві :) І на цілу кімнату запах мандарин... :)
Мандаринки - це взагалі класика  :!: Хоть ти будеш їх їсти кожен день перед Миколаєм і купляти в одному місці, однозначно на Миколая вони будуть якісь особливі.
Не можу дочекатися цього свята, а що отримаю в цьому році - обов'язково напишу  :!:

♠S.Y.♠

Juha

Gorolya

:) мандаринки, цукерочки, куртку і набір пензликів) :)
листа я не писала, навіть не знаю як то він так вгадав)) )  :crazy: