Про плюси і мінуси до карми

Автор Gorolya, 16:08, 17 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

IVP

Стас, я вважаю треба поставити плагін який дає можливість роздавати нагороди, а ще є плагіни форумних грошей, теж прикольно.

Жирна_Бойова_Панда

а є модуль, який ракети в космос відправляє? :blush2:

KosivArt

Наразі не ставлю нових модулів, тому ше не ясно як вони будуть працювати з новою версією форуму.

Marinka

Цитата: tHe_Eney від 12:41, 18 Грудень 2008
а є модуль, який ракети в космос відправляє? :blush2:
Я хочу в космос!;) А ще можна модуль, який думки читає і перетворює їх в текст, бо деколи ліньки пост набирати;)

Жирна_Бойова_Панда

йа просив такий модуль, бо в мене частенько буває непереборне бажання запустити ракету в космос :blush2:

Жирна_Бойова_Панда

на ПІБ прикольний модуль карми стоїть. там коли дає "+" чи "-" то мусиш вказати причину, і юзер має окрему сторінку на якій бачить всю статистику карми...

wildperson

Цитата: tHe_Eney від 15:02, 19 Грудень 2008
на ПІБ прикольний модуль карми стоїть. там коли дає "+" чи "-" то мусиш вказати причину, і юзер має окрему сторінку на якій бачить всю статистику карми...
Угу, на рiдному LEMnews.com так само, особливо для "-" то нелишне (знати в лице своiх "ворогiв")

KosivArt

Поклав відповідний модуль репутації:
— тепер, щоб змінити репутацію потрібно вказати причину;
— переглянути статистику вашої репутації можна на сторінці вашого профайлу (лінк вгорі).

Marinka

KosivArt

Плагін зроблений під старіші версії форуму, тому можуть бути граблі в роботі, прошу писати про них сюди :coffee