АКЦІЯ ПРОТЕСТУ 22.12.08

Автор Marinka, 16:50, 17 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Цитата: Назар від 14:21, 19 Грудень 2008
Я в шоці реально люди плачуть бо (срака повна)!!! Повертаємося до 90-тих напевно люди підуть красти, або вбивати криза найбільше відчутна в містах тут вже реально людей висиляють і забирають майно!
Про це чогось мовчать ! ! !
Та не мовчать.... Скромно розказують в новинах у розділі "А тепер коротенько про всяку фігню"....

Marinka

У Києві відбулася акція протесту "Дістали"

Опівдні 22.12.08 - у столиці відбулася акція протесту "Дістали". Два десятки організаторів - їздили до головних державних установ і тиснули на клаксони.
У такий спосіб - привертали увагу чиновників до проблем пересічних українців. До протесту - долучилися чимало простих водіїв.

Дістали! На майдані Свободи в Харкові пройшла акція непокори

Чому сигналили автівки? Та як народжуються громадські рухи? Вчора, 22.12.08, опівдні у Харкові пройшла акція непокори – "Дістали". Протягом трьох хвилин її учасники на знак протесту тиснули на клаксони.

"Маніфест середнього класу України". Автор – Юрій Романенко. Саме ця невелика стаття в Інтернеті стала приводом для того, аби кілька сотень автівок по всій Україні одночасно засигналили.

KosivArt

є якісь результати акції?

Marinka

Цитата: Стас від 18:48, 23 Грудень 2008
є якісь результати акції?
Ага, зникло безробіття, підвищили зарплати, зробили переіндексацію пенсій, Президент, Кабмін, І Верховна рада разом з місцевими подали у відставку....
А взагалі, група ініціаторів сказали що розроблять програму виводу країни з кризи....
Наробили шуму в ЗМІ, та й поки що всі результати.... Отаке.

KosivArt

йо, це називається «пукнути в небо», або хтось просто пропіарився.

Marinka

Цитата: Стас від 22:03, 23 Грудень 2008
йо, це називається «пукнути в небо», або хтось просто пропіарився.
Хай, навіть пукнути, лиш би не сидіти склавши руки і не мовчати...

KosivArt

йо, а цікаво чи буде продовження цієї піар-акції ?

по темі:
http://www.tiahnybok.info/diyalnist_podiya/dokument005662.html

Marinka

Ціукаво;) Тіко там є 2 пункти: з 1 не згідна, а 2 - питання, цікаво як?
1. Цит. - "помаранчевими, біло-голубими і біло-сердечковими йде змагання "хто найбільше задурить голови українцям". Всі знають що немає ніякого змагання. Просто політики діють за принципом - розділяй і владарюй. Неважливо яким кольором вони вимальовані. Суть одна і та ж.
2. Цит. "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає, що існує єдиний шлях подолання системної кризи в Україні - це докорінне очищення влади, тобто проведення люстрації за принципом трьох "к" - усунення від влади комуністів, кагебістів і кучмістів, та зміна системи влади"
Це яким же макаром? Може у них є така панацея, стільки грошей і впливу? А ми тут чогось страждаємо... про те що найбільше треба Україні - знає навіть двірник-алкоголік Вася, тільки ніхто не говорить хто це буде робити і як....

А очищення влади в даній ситуації приведе лише до коллапсу. Лише об`єднання влади, заради своїх (вже не кажу народнх) інтересів може щось зрушити в цій ситуації. Молодці що створили коаліцію, вибрали спікера і навіть шось там приймають. Хай хоч працюють, а не серуться з причиною і без...

wildperson

Цитата: Стас від 22:14, 23 Грудень 2008
йо, а цікаво чи буде продовження цієї піар-акції ?

по темі:
http://www.tiahnybok.info/diyalnist_podiya/dokument005662.html
Це саме пiар-акцiя! Й нiчого бiльше! Нiчого!!
Ще хочу попри всього про люстрацiю.., я вже не хотiв на приватне (були тут зауваження, що я свою дружину-росiянку в серйозних темах приплiтаю), але не можу. Тато в мене директор школи й був звичайно членом КПРС (саме так, ЗВИЧАЙНО, так було, хоча на форумi середнiй вiк такий, що того не пам"ятають). Значить його автоматом з роботи виганяють. I ще пару мiльйонiв колишнiх членiв КПРС.., а також весь по списку КДБ (СБУ), ну про "кучмiстiв" це вже клiнiка, мовчу.. Егей панове!, а хто працювати буде? Й що значить ваше поняття "при владi" (то саме 3 К)?. Ще ремарка- пан Тягнибок був членом ВЛКСМ, точно пам"ятаю!, так може його тоже пiд КПРС пiдвести?

KosivArt

Мається на увазі люстрація верхівки, яка зараз вирішує все.

Всі ці «кааліциі» вже навіть дивитись нецікаво і як ти пишеш, Марина, вони собі «навіть шось там приймають».

А чули шо ця героїнова тьотя тимошенко видала? В бюджеті на 2009 рік купу мільярдів піде на підтримку «рекапіталізацію» банків! Їм ше мало, суки...

Назар

Шановні форумчани!
Дозавольте висловити свою думку на рахунок сучасної ситуації в Україні.
Думаю: що на даний час склалося все так критично через ряд факторів, а вирішальним фактором була не криза, а те що кожен з депутатів розпоясався невідчувають владної руки, яка б могла покласти його на місце.
Думаю можливо мої слова ви не сприймете яке агітацію та я особисто схиляюся, що нам потрібен авторитет!!! Наприклад, як на зоні чи щось типу цього (Гітлер, Сталін). Був Кучма він тихо тримав братву в руках, Ющенко - гарний економіст, віруюча людина та з його сторони невистачає жорстких мір, таких, як убили і забули - а в нас інакше неможна (Кушнарьов, Кірпа ітд):(
1)Тому пропоную зібрати гроші не для того, щоб ці Підери виїхали, а для того, щоб їх небуло...
2)Також є варіант запропонувати Януковичу прийти і розказати по поняттях...
П.С. Але знаю однозначно, що так дальше неможна!!! 

KosivArt

А третій варіант — піти на вибори і всім дружно проголосувати за всеукраїнське націоналістичне об'єднання. Якщо знову будуть дурити з результатами виборів — тоді лише вили в руках врятують Україну від повного дефолту.

Marinka

Цитата: Стас від 16:18, 24 Грудень 2008
А третій варіант — піти на вибори і всім дружно проголосувати за всеукраїнське націоналістичне об'єднання. Якщо знову будуть дурити з результатами виборів — тоді лише вили в руках врятують Україну від повного дефолту.
Впринципі думка непогана.... Але мені не подобається в них одна тема - Україна для українців. Адже в україні дуже багато інших національностей (зокрема росіян відсотків 30)... Це вже нацизмом попахує... Так вже колись було, коли молодий Дольфі починав свою кампанію - в нього було: Німечина для німців (чистокоровних!). Може я помиляюся. Але мене це трошки лякає.

KosivArt

Хай собі живуть мирно і тихо всі інші нації на Україні. Мається на увазі програма розвитку та захисту українців як титульної нації в своїй країні — читай тут докладніше і зовсім без нацизму: https://forum.kosivart.com/index.php?topic=207.0

borowed

і причому тут ті нацистські мотиви...це мені нагадує ситуацію,коли севастопольські москалі називають Шухевича нацистом бо "в тєлікє так гаварілі"