АКЦІЯ ПРОТЕСТУ 22.12.08

Автор Marinka, 16:50, 17 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Дайте мені інет, жрачку і все, я смахуюсь на острів десь в Індонезії, буду під пальмою кокоси смакувати, банани їсти, там апельсини =) Море, найду собі якусь пЙаТніцу  =)  а то жарти, жартами а добре хтось казав "Україна - країна - руїна" ))

wildperson

"Україна - країна - руїна"- не зовсiм згiдний, але iсторiя саме так показуе, нема що тут сказати..  Ще вона показуе, що сильна держава була коли схiднi слов"яни були разом (неважливо де столиця була). Я звичайно за об"еднання й столицю в Киевi, але от голова тоi держави... Хоч Путiн, хоч Лукашенко, хоч навiть Чорномирдiн, але не Ющенко! Ющенко для мене- нижче плiнтусу, янкi гоу хоум!!

borowed

якби все так легко в житті було...хах...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 17:15, 17 Грудень 2008
Еней, думаєш в Америці справи краще?

Стас, там держава хочаб не заважає! імхо, йа штати не переношу, хотілось би в стару європу, якшо вже на то пішо... але жопадєлать... :(

IVP

Може колективом нам махнути в Мексику ? )))))))

А Енея у Венесуеллу )

Жирна_Бойова_Панда

а за шо мене так? :)

ЗІ. якшо відправиш мене в амстердам - йа тобі навіть + в карму кину :rofl:

Dar

Направду потрібно почати хоч би із бі-бікання, а натовп з вилами, який мирно палить люльку під вікнами міськради, не піддаючись на провокації покращить зір. Пункт повної громадянської непокори можливий за умови ПОВНОЇ довіри межи люди, коли без грошей можна піти до сусіда допомогти поряткувати на обійстю або по роботі  за таку-ж підтримку або натуральний обмін(згадайте Індію за часів Ганді - зміна влади пройшла безкровно, за однієї ДОВІРИ між людьми - це історичний факт). Одне вірно - без НАС ніц не буде.

KosivArt

Йо, така довіра була на Майдані, зараз її повернути буде важко...

Жирна_Бойова_Панда

шо і треба було доказати...

IVP

Мдооо, люди розчаровані, нам треба політиків з заходу =) так багато людей вважають...

Жирна_Бойова_Панда

йо, тепер їхня черга красти :lol:

IVP

Так би кожного УКРАЇНЦЯ до корита допускали, в парламент, на рік і всі б ми жили щасливо і ніхто б не мздив шо ті крадуть а нам нічо....

Marinka

Цитата: Стас від 10:20, 18 Грудень 2008
Йо, така довіра була на Майдані, зараз її повернути буде важко...
А давайте забудемо про Майдан. Це було нашою помилкою. Я сама відстояла його від першого дня (коли на народ на майдані були звернуті автомати міліції) і до останнього (Тобто до НР) бо нарід таки товся там поки їх не почали вибрикувати геть;)
Тоді ми відстоювали Оранджевого сарако Ющенка якого ніби хотіли отруїти діоксином. НАСПРАВДІ (для тих хто не знає) вони напару з Юлькою зробили ін'єкції молодості. Там одна  з головних умов - НІЯКОГО СПИРТНОГО. Нізаяих умов. Ющенко зірвався і маємо те що маємо. Але його піарщики тоже не пальцем роблені - вирішили зіграти на жалість - мол "Любі друзі!", нашого коханого пердізента хотіли отравити! Значить за праве діло боретеся, любі друзі. Давайте в тому ж дусі.... Ну а вся так акція була під гаслом "В жодному разі не можна обманювати народ України! У-у-у-у! Ну тобто нас, ну тобто Оранжених.... Ну точніше - Ренате Ахметовичу, треба було з нами договортися. Ми ж люди не дуже жадібні....  
Але тепер ми може трошки розумніші стали? Може ми все таки навчимося читати передвиборчі програми кандидатів а потім питати з них за незроблене, а не вибирати за принципом "йой, в нього така родимка над губою! То фаний знак. Треба за нього голосувати".
НАЙГОЛОВНІШЕ, ми повинні перестати чекати, що прийде якийсь добрий дядя і все за нас і для нас зробить. Не буде такого! Треба самим почати стелити собі шлях, а не покірно йти туди куди нас поведуть.

Marinka

Цитата: IVP від 13:12, 18 Грудень 2008
Мдооо, люди розчаровані, нам треба політиків з заходу =) так багато людей вважають...
Гі...а на лопаті треба тим хто так вважає. Привикли сидіти дупами і чекати поки хтось за них почне будувати для Них же хату.....

Назар

Я в шоці реально люди плачуть бо (срака повна)!!! Повертаємося до 90-тих напевно люди підуть красти, або вбивати криза найбільше відчутна в містах тут вже реально людей висиляють і забирають майно!
Про це чогось мовчать ! ! !