АКЦІЯ ПРОТЕСТУ 22.12.08

Автор Marinka, 16:50, 17 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Те що відбувається в нас в країні можна назвати театром абсурду. Чи потрібно знову йти і протестувати? Скільки "Майданів" потрібно пройти нам для того що би наші діти мали змогу жити в адекватній країні?  Пропоную почитати статтю, подумати і висказати свої думки.
http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/16/86225.htm

Жирна_Бойова_Панда

з мене хватить йа вже напротестувався (тоді)... зараз при першій же можливості буду тікати з цієї країни (хоча не хочеться)... заявку на грін карту подав місяць тому... а жо робити? :(

Marinka

Цитата: tHe_Eney від 16:58, 17 Грудень 2008
з мене хватить йа вже напротестувався (тоді)... зараз при першій же можливості буду тікати з цієї країни (хоча не хочеться)... заявку на грін карту подав місяць тому... а жо робити? :(
Доречі в багатьох моїх друзів виникають такі думки. І не тільки думки. Деякі вже вжили реальних заходів для виїзду на ПМЖ. От виїде молодь з країни і що, Україна як і більшість українських сіл - почне вимирати?

KosivArt

Мені текст сподобався, а сама дія-акція — якийсь благонький пук в небо.
Пропоную брати вила і йти на Київ — робити другий майдан.

Еней, думаєш в Америці справи краще?

Marinka

Цитата: Стас від 17:15, 17 Грудень 2008
Мені текст сподобався, а сама дія-акція — якийсь благонький пук в небо.
Пропоную брати вила і йти на Київ — робити другий майдан.

Еней, думаєш в Америці справи краще?
Йой! Не треба вила зразу;) То ж для того, щод народ зрозумів, що кожен не сам по собі, а ми всі разом. А вила - то вже наступний етап;)

KosivArt

Добре, а як тоді тим, хто без машини? :) Мені, наприклад, теленькати у дзвінок на ровері чи як? Треба придумати акцію, щоб брали участь всі!

Marinka

Прошу вибачення за москальську мову, нема часу перекладати;)

1. НБУ выдаёт 10-ти подобранным под себя банкам 30 млрд. грн. И ещё 7
млрд. грн. - остальным 84-м, дабы никто не обвинил в предвзятости. Все
10 - с чисто украинским капиталом, что даёт возможность напрямую
обсуждать разные дела с их владельцами.
2. В октябре из своих золотовалютных запасов НБУ продаёт на
межбанковской валютной бирже около $4,2 млрд., которые очевидно "десять
фаворитов королевы" покупают за полученные 30 млрд. грн. по курсу 5,5 и
держат у себя. НБУ обещает всем, что гривна не упадёт ниже 6 грн./$1.
3. Весь доллар куплен. Дефицит доллара приводит к поднятию его курса до
8 грн./$1.
4. Люди получают зарплату в гривне, поэтому начинаются массовые
невозвраты кредитов, взятых в долларах. Банки забирают заложенные
квартиры и машины, и выставляют их на рынке за пол цены в гривне.
5. В декабре "банки-фавориты" продают $4,2 млрд., которые они в октябре
купили по курсу 5,5 грн./$1, - за 8 грн./$1. Первая прибыль, - 50%
(купили за 5,5 - продали за 8).
6. За вырученную гривну банки скупают выставленные за пол цены квартиры
и машины своих же заёмщиков. Вторая прибыль - ещё 50%. При этом банки
убеждают всех в том, что им этот конфискат не нужен, и что возиться с
ним им не выгодно.
7. Банки-фавориты "благодарят" руководство НБУ и депутатов, которые это
руководство могли снять в ноябре, но не сняли.
8. Доллар возвращается на рынок, курс немного падает. НБУ отчитывается
об отлично проведённой работе по стабилизации ситуации в стране.
9. Секретариат президента объявляет о том, что "в действиях НБУ
коррупционная составляющая отсутствует, топ-менеджеры НБУ проявили себя
как опытные профессионалы".
10. Люди остались без квартир и машин.
Итог: 100% прибыль банков, 100%-ный кидок половины населения Украины.

Marinka

Цитата: Стас від 17:34, 17 Грудень 2008
Добре, а як тоді тим, хто без машини? :) Мені, наприклад, теленькати у дзвінок на ровері чи як? Треба придумати акцію, щоб брали участь всі!
Та хоч би й у дзвінок;) Та чикай, май терпіння! Буде. Мож у водостічну трубу побемкати;)

KosivArt

про банки все десь так і виглядає — у світі доляр падає, у нас росте...
сволота...

wildperson

Вибачайте, але чергова демагогiя, довго хлоп розказуе як все погано, й пропонуе погудiти. Ага..., пам"ятаю як ще в живих ланцюгах з свiчками стояли, хтось навiть голодував (й в Косовi також), а в цей час нинiшнi олiгархи якраз i ставали олiгархами. Хоть обгудись- до влади то не дiйде, чергова майданщина. Я бачу вихiд- вибрати iншу владу, але поки не бачу кандитатiв на роль рятiвникiв Батькiвщини. Вибач Стас, але IMHO "Свобода" не тягне :nenayu. Може заткнути всiх "нацiонал-патрiотiв" й закликати "варяга на царство"? Аби з менталiтетом не с3,14з...ти що ближче лежить, а чесно й квалiфiковано виконував роботу (керiвництво державою). Такий топ-менеджер керiвництва ВАТ "Украiна".

KosivArt

та чого вибачатись, скажи чому «воно» (бо об'єднання, а не партія чи блок) не тягне?

IVP

Нам капут буде )) Я тоже про виїзд задумався =)

Marinka

Довго розказує для тих хто живучи по схемі дім-робота-дім не розуміє чому нам стає все гірше й гірше;)
Ну і кого з шановних варяг ми можемо запросити? Єдиний хто захоче наше ВАТ, і то лише як дочірню філію ТОВ "Росія" пан Путін-Мєдвєдєв;)

wildperson

Цитата: Marinka від 18:53, 17 Грудень 2008
Довго розказує для тих хто живучи по схемі дім-робота-дім не розуміє чому нам стає все гірше й гірше;)
Ну і кого з шановних варяг ми можемо запросити? Єдиний хто захоче наше ВАТ, і то лише як дочірню філію ТОВ "Росія" пан Путін-Мєдвєдєв;)
Я за Путiна, лиш обов"яково зважений контракт, на рокiв 5 максимум. А от тодi- вибори, й вибирайте "по результатах". Кравчук-Кучма-Ющенко-..... Можно звичайно й з Захiдноi Европи когось, але вiн (вона) за мiсяць збожеволiе з нашими "реалiями"

borowed

Те ж саме.Заявку на грін кард подав.хоча ше літом там напряжонка була з роботою.Зато там і справді можна просто працювати і почуватись може і не геть,але забезпеченим...І чого я вертався....