Братство голуба і кукусі

Автор Жирна_Бойова_Панда, 20:19, 03 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

ось така штука в нас вийшла, коли ми писали історію:

Ось наш голуб виріс і зустрівся з подружкою! В процесі спарювання вони завалили всі хмарочоси в радіусі 30км. Відповідні служби підраховують збитки. А Ви шановні наші абоненти звоніть частіше щоб кошти пішли на подолання наслідків трагедії до якої ви всі сволочі маєте пряме відношеня!!! От лишенько подружка голуба завагітніла і тепер голуб мусить женитись. Звоніть частіше та допоможіть голубові зробити весілля. І народилась кукуся, і голуб вирішив зробити тест на батьківство, любов любов"ю, а чужих дітей бавити не хочеться! І виявилось шо то не його дитина, а якась інопланетна фігня, яку занесло на тому метеориті від якого голуб так сміливо захистив нашу планету. Який то був скандал: пір"я літало по всій квартирі."Розводимся!" - сказав голуб, а вона йому: "коханий ти забув,що ми уклали шлюбний контракт? якщо ми розведемся дядько Київстар тебе звільнить". А він їй: "мені пох дядько Київсстар! ти мене зрадила! та й взагалі я одружився з тобою тільки через кукусю і твої цицьки! І гніздо мож собі лишити і далі виховувати свого байстрюка". А я....а я далі буду рятувати неньку Україну від вигаданих якимось придурком поганих героїв. Йди курво, і не вертай в моє голубине життя. А бідна кукуся сиділа і дивилась на то все, і текли сльози по її дзьобові і було їй так боляче - боляче, і вирішила вона Антону позвонити, бо в нього модний ді-джингл і машина з салону, і з голоду не дасть померти мені, бо любить виколупувати з шоколаду родзинки, а я їх люблю. Файний він хлопець - буду жити з ним! А старі хай самі розбираються між собою. А я тата мого шукати буду! Правда, мама казала що він поганий Доктор Мовчун, ех....

автори:Gorolya, tHe_Eney, Оля Вінтоняк.

Gorolya

Ілона

Gorolya

wildperson

Цитата: Gorolya від 20:52, 03 Грудень 2008
ми не курим
Завидки беруть.., як вас пре на чистому ентузiазмi :rofl: :rofl: :rofl:

Жирна_Бойова_Панда

Gorolya

ми  з  Енеєм ото  думаєм  в  письменники  податись.........  гуморески писати будем)  :znajka

wildperson

так блог собi (спiльний), хоть в ЖЖ, хоч до Стаса за хостингом, трошки попишете- а там i Букер :flower i т.д.
Як приклад: http://divov.livejournal.com/ , зiбралися два письменники.... вийшло супер! :applauds

Gorolya

wildperson

Gorolya

то  не для  нас)  ми  не професіонали  , ми любителі)

wildperson

а там саме вони, любителi (понти в них не зарахованi)

Gorolya

о....  то  треба  буде  Енею  сказати)))

wildperson

там значок дають, круто... всi тусовки- його!

borowed

ой))ви ше Наза Остафійчука не бачили тут
)))