пишемо історію...

Автор Жирна_Бойова_Панда, 19:46, 03 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

але  впринципі  це  не  він  обрав  пальця......це  палець  кожного  ранку  будив поріг своїм інколи ніжним, інколи болючим ударом...він був своєрідною жертвою пальця....
.. так  палець виявився  придурком..........  ех...................... чим  я  думав...подумав  поріг  дивлячись  як  плінтус  збирається  до  купи.....

wildperson

Десь в хатi була ще одна сокира!! Я ж зможу!!! Вiдрубаю придурковато-агресивний палець, може тодi в мене настане спокiйне життя?? А плiнтус за 5 лiтрiв пива темного менi все простить...

Gorolya

........але  без  нього....  як  моє  життя  буде  без  нього???!!!  я  жив  очікуваннями  нашої  зустрічі......  я  так  привик  до  нього........  і  коли  він  не прийшов  мені було  погано.........  я сильний....  але  відбувавши  його -  я відрубаю  частинку себе.........   ННННІІІ!!!   
а  пивко  треба  буде  купити)  ей Плінтус - чувак!  я  погарячкував! з  мене  пиво) :drinks:

wildperson

коротше!!! ПАЛЕЦЬ!!!!! З тебе 10 лiтрiв "Гiннесу"!!!!
Плiнтус, братан, по ходу був не зовсiв в адекватi, травма, то-сьо, з мене 3 лiтри "Оболонi", забили?

Gorolya

та  ладно  сказав  плінтус.......  ти  завжди так  робиш...а  потім  вибачаєшся і  пивко  мені  купуєш.............
ти  егоїст.  і  крім  себе нічого  і  нікого  не  бачиш..............Поріг  відкрий  очі!  ти  пальцю  потрібний  ,як  зайцю стоп-сигнал .............................

wildperson

Фiга???????? От то то що стоп-сигнал!! Стоп! В мене!! А менi боляче, якщо хто не в курсi!!! Нi, де все таки в хатi друга сокира?!!!

Gorolya

сокира?  та  десь  була  .......задумавшись  сказали  двері.........  але нашо  тобі  сокири?  он  на столі  револьвер  лежить...візьми  тай  застрель  на фіг  той  палець  тай не  мучся....

wildperson

Я ж з револьвера..., я ж не попаду! А раптом в колiно? Мене колiно лиш раз било! За що його з револьвера? А от палець...

Gorolya

дійсно........  ти правий - сказали двері.............  але  ж  сокирою  ти також  можеш  не  попасти по  пальцю....  їх  там  5......  для чого вбивати невинних............ 
слухай!  а  може покласти щось  гостре  на  то місце  де  він  ппостійно  вдаряється???
не вб"єш ...але  хоч  налякаєш)))

wildperson

Ау! Розетка! Вiн тебе також бив, за те, що дуже низько будiвельники тебе поставили! Давай його електротоком виховувати (як мiнiмум). А повезе- його там в хiрургii....

Gorolya

лишіть  мене.......  мені  і  так  погано!
та я  б  шарахнула  його.....але  як?  він  після  попереднього  разу  до  мене  не лізе)  боїться  сволота  така

wildperson

Порiг змучився як пiсля вагону цвикiв.., найшов шмат паперу й сховався пiд ванною. Треба писати план, то просто так попускати не можно!

Gorolya

але  ж  що  придумати?...........................  може просто втекти  звідси...........................і забути  про  пальця.... і почати  нове  життя.... :nenayu

Dar

Але тутка прийшла ВОНА... ДУМКА...і була вона така проста і несподівана, така свіжа і водночас трошки банальна - ХТО ЦЕ "Я"? Подумав палець? Чи може я частина чогось, що не розумію, а чи можливо в мені є щось такє, що можна змуситися не гупати об той поріг, та й об все, на що налізеш?
Палець задумався.....
А поріг... до нього раптом прийшла...

_wanted_g

......прекрасна ідея....а може мені не припиняти нашої стукотні...адже це так зближує нас і водночас відштовхує.Мені буде сумно, який би там палець не був......Але інші  наїжджають: "....прибий його, на фіга він тобі здався...це ж нестерпно..терпіти його...