Як будете зустрічати Новий рік?

Автор Ілона, 10:08, 24 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Цитата: Dar від 12:54, 11 Грудень 2008підбити бабки за рік (не фінансові)
В печері???
А-а-а-а!!! Достоєвський відпочиває!!! :))))

Dar

Достоєвський не відпочиває, він помер. Відпочивають гальма, які не в змозі оцінити а нахріна вони прожили черговий рік.

KosivArt

Цитата: Dar від 12:54, 11 Грудень 2008
...підбити бабки за рік (не фінансові)...
Не фінансові? А які тоді?

wildperson

Цитата: Стас від 10:51, 17 Грудень 2008
Цитата: Dar від 12:54, 11 Грудень 2008
...підбити бабки за рік (не фінансові)...
Не фінансові? А які тоді?
Дiтей народив-....
Дерев посадив-...
Будинк1в побудував-...

KosivArt

ога :)
це теж називається «бабки»?

Жирна_Бойова_Панда

інтєрєсно получається :) йа думаю то має так виглядати:
1. вилазиш в гори
2. гвинтокрилом тобі скидають контейнер "бабок"
3. починаєш їх підбивати

:D

wildperson

Топiрцями в польотi, бабок без кавичок (раз тут вже Достоевського згадували) :sarcastic_hand:

Галя

Шановні, я по темі трохи.... можна :blush2:. НР буду зустрічати в Волійському Замку, правда на запитання "як" зараз сказати не можу. скажу 1 числа. ні, мабуть 2-гого числа ;) і ще одне, в мене пропозиція на вашу пропозицію про зустріч біля ялинки на самий НР. як ви дивитесь про зустріч біля ялинки 1 січня, вечерком, зустрітись, познайомитись,  :dance поговорити. :drinks: :icon_fight1: то що? :blush2:

borowed

йой....правильно...говоримо по ділу,а то шось так ці високофілософські пости відволікають..

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: borowed від 18:24, 21 Грудень 2008
йой....правильно...говоримо по ділу,а то шось так ці високофілософські пости відволікають..

the legend of drunken master   :crazy:

KosivArt

Цитата: Галя від 17:53, 21 Грудень 2008
і ще одне, в мене пропозиція на вашу пропозицію про зустріч біля ялинки на самий НР. як ви дивитесь про зустріч біля ялинки 1 січня, вечерком, зустрітись, познайомитись,  :dance поговорити. :drinks: :icon_fight1: то що? :blush2:
Відкривай нову тему :)

Juha

Цитата: Галя від 17:53, 21 Грудень 2008
НР буду зустрічати в Волійському Замку, правда на запитання "як" зараз сказати не можу. скажу 1 числа. ні, мабуть 2-гого числа ;) і

Галь, я того року там зустрічала. Їда - супер, але програмка така собі. Загалом враження були дуже і дуже приємні.

А цього року в мене буде перший новий рік за багато останніх років вдома (в Києві) перед телевізором. Теж хтось має його подивитися. :(
А вже на Різдво шурую колядувати додому (в Косів). Поскоріше-б!!!!!!!!!!!

KosivArt

Піднімаємо тему :)

Де будете зустрічати НР 2010 ?

Я певно дома, з малою дитиною далеко на зайдеш :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 09:38, 03 Грудень 2009
Я певно дома, з малою дитиною далеко на зайдеш :)

мене завжди бабусі спльовували   :crazy:
по темі, то ше вирішуєм, скоріш за все шо будем знімати хати на декілька днів...

Galen

Як - не знаю, де - на печі, з ким - з Дідом Морозом і шампанським))))
Та найгірше, що скоріше за все так і буде. Планів взагалі ніяких не намічається, хіба...))))
А правда, що Байці в новорічну ніч місце від одного чоловіка 450грн.? Як на мене, то це закруто.