Погода у Косові?

Автор sv, 23:53, 23 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

Це хороша новина , бо води ніц нема .

KosivArt

це йо, сам бутилями ношу..

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 17:10, 03 Грудень 2011
за прогнозом сьогодні з вечора і завтра дощі :coffee

слава яйцям! :good:

wildperson

Хочу аби 6-го сiчня випало багато сн1гу, а в нiч на 8-го його й слiду не лишилося, було сухо й +5

Синиця

wildperson, з нашим кліматом я вже нічому не здивуюся, все можливо :)

Juha

Цитата: wildperson від 18:27, 03 Грудень 2011
Хочу аби 6-го сiчня випало багато сн1гу, а в нiч на 8-го його й слiду не лишилося, було сухо й +5
Я теж так хочу, але з 30 грудня по 15 січня  :)

wildperson

Цитата: Juha від 19:32, 03 Грудень 2011
Я теж так хочу, але з 30 грудня по 15 січня  :)
Неа, я у Львовi аж 5-го, хочу доiхати посуху :crazy: А 12-го назад, хочу аналогогiчно.

sv

шо там Рибниця обміліла сильно? може є фото?

KosivArt

Така як потік. А метеопрог шось підвів з прогнозом..

wildperson

Цитата: Стас від 08:51, 04 Грудень 2011
Така як потік. А метеопрог шось підвів з прогнозом..
Десь читав що в РФ в рамках боротьби за "свободу слова" хочуть значно посилити мiру вiдповiдальностi за недостовiрну iнфу в ЗМI. Я радий, нарештi метеоролагам помстять за моi мокрi черевики :crazy:

♠S.Y.♠

Трохи дощ накрапав , але щось мало дуже .

sv

УкрГидроМетЦентр объявляет в Украине на понедельник штормовое предупреждение, особенно буйной непогода ожидается на западе страны. Об этом сообщается на сайте Министерства чрезвычайных ситуаций (МЧС).

"5 декабря в Украине порывы ветра 17-22 метров в секунду, на высокогорье Карпат 30-35 метров в секунду; на Прикарпатье сильные дожди (на Закарпатье очень сильный дождь, в Карпатах очень сильный дождь и мокрый снег), днем в Карпатах и на Закарпатье отдельные грозы", - говорится в сообщении.
:tease:

Galen

Цитата: sv від 11:29, 05 Грудень 2011
УкрГидроМетЦентр объявляет в Украине на понедельник штормовое предупреждение, особенно буйной непогода ожидается на западе страны. Об этом сообщается на сайте Министерства чрезвычайных ситуаций (МЧС).

"5 декабря в Украине порывы ветра 17-22 метров в секунду, на высокогорье Карпат 30-35 метров в секунду; на Прикарпатье сильные дожди (на Закарпатье очень сильный дождь, в Карпатах очень сильный дождь и мокрый снег), днем в Карпатах и на Закарпатье отдельные грозы", - говорится в сообщении.
:tease:
Ну і де це все????

Синиця

йшла на обід додому — накрапав дощ :yahoo:

Dana Eco-Kosiv

Вітерець сильний,як задує!
А дощів треба,бо в криницях рівень води вкрай мізерний.