Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Тема накипiла, що називаеться.., вона пiднiмалася в сусiднiй (про вiйну в Грузii), i там було багато чого для мене незрозумiлого. Наприклад- словяни вороги? Нашу спiльну iсторiю можно викинути? Питаннь ще дуже багато, будуть ще в процесi.., а поки що.., для тих, хто готовий братися за зброю хоч завтра- а ПРОТИ КОГО воювати зiбралися? I хто збираеться? воювати проти вас? Розумiю, що то трошки провокацiя, але такi нацiоналiсти в мене викликають навiть бiльшу неприязнь нiж 3,14дораси.Хто там простих москалiв зiбрався стрiляти (мою дружину наприклад)? Аргументи  :please: , наприклад за що :?:
P.S. До речi пункт №6 в правилах форуму нiхто не вiдмiняв, може декому варто його перечитати?
P.P.S. А ще перечитати пост нашого форумчанина Михайла Бардина на тему (спецiально не показую тег, кому дiйсно цiкаво- знайде, так буде краще).

borowed

їду в Грузію катати на борді зимою.Хотів їхати На Чегет,але...передумав,почитавши про відношення РОСІЙСЬКОГО персоналу до туристів.
І.З.А в Грузії ше й вина смачнючого наллють))
І.І.З.Пробачте за офтоп.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 23:14, 30 Вересень 2008
1. Наприклад- словяни вороги?
2. Нашу спiльну iсторiю можно викинути?
3. Розумiю, що то трошки провокацiя, але такi нацiоналiсти в мене викликають навiть бiльшу неприязнь нiж 3,14дораси.
1. не факт
2. а ви хоть ту історію знаєте, шо вони з нами робили?
3. оці націоналісти є патріотами. шо поганого в патріотизимі?

KosivArt

Патріотизм - це коли просто любиш свою країну, націоналізм - це коли готовий боротись за неї, а є ще шовінізм - коли не поважаєш інші країни.

Націоналізм і шовінізм - це зовсім різні речі.

wildperson

Цитата: tHe_Eney від 17:46, 26 Жовтень 2008
1. не факт
2. а ви хоть ту історію знаєте, шо вони з нами робили?
3. оці націоналісти є патріотами. шо поганого в патріотизимі?
1. Тобто може й вороги.., пiд настрiй?
2. Хто робив? З ким? Всi росiяни з усiма украiнцями? А може один грузин робив з украiнцями, росiянами i всiми решта заодно? А може украiнець з украiнцями (заодно з росiянами i т.д.)?
3. В патрiотизмi бачу лиш плюси.., та й нацiоналiзм в трактовцi Стаса менi близький. Але! Стас! "..шовінізм - коли не поважаєш інші країни.." То так!  А коли не поважаеш iншi народи?
P.S. Чесно кажучи- втратив iнтерес до дискусii, що проходить в такiй формi. Багато знайомих, що завдяки менi заходила на косiвський форум потiм писали менi в повному... ох.... Резонно запитуючи- як же ми туда в Карпати?, прямим текстом же: "москалi- вороги", "не лiзьте до нас з вашою росiйською".... ми краще за тi самi грошi кудись в Португалiю.. Я то знаю, що все не так сумно, але перше враження вiд форуму на превеликий жаль саме таке. Коли чорним по білому написано "Україна- для українців"....

KosivArt

Шкода, що вони зробили такі висновки, але ж тему ти сам відкрив :) Скажу ше раз, що проблеми з російською мовою немає і ніхто за це бити не буде. Спілкуйтеся собі російською на здоров'я лиш не піднімайте питання про другу державну.

Цікаво, а як тоді має бути "Україна - для не українців" ?

Ілона

І буде як у Франції - де емігранти обнагліли до безміри  >:D

KosivArt

Ну власне, глобалізація до добра не приводить...

borowed

ну не факт шо за російську не битимуть)на цих вихідних двом одеським хлопцям перепало(правда несильно)за ту мову)їх не били.Трішки на землі полежали,налякались,і все;)

KosivArt

це в нас таке було?

borowed

ага.В ЦДТ=)
ну хлопці вже старші були,і трохи випивші.Та і ми теж.нічого....

Жирна_Бойова_Панда

знайшов цю біду в контакті:
Цитата*** ГУЦУЛЬСКО-РУСКЫЙ СЛАВАРЬ ***

Бандеровец - плохой человек, редиска

Бджола - паразит

Бджоляр - паразитирующий на теле трудового народа натовец, муж американки

Буковель - жалкая пародия на Сочи в 2014 году

Ватра - советские сигареты, которые гуцулы использовали для распаливания костров

Вышиванка - индуистская религиозно-ритуальная одежда. После смерти М.Ганди её и носить-то некому.

Газда - мироед, куркуль (обычно приторговывает Российским Газом, да?)

Горилка - низкого качества шмурдяк

Дидьо - (от малорос. дидько) бес

Донецк - Отец городов Русских

Коломыйки - частушки, исполняемые посудомойками возле мойки

Кшталт - закалка стали в тяжелых условиях Донбасса

Пани курва - квочка, курица-матка (вроде Тимошенко)

Покуття - покаяние перед Русским народом

Помаранчевый - грязный, способный замарать (совесть, честь и т.п.)

Трембита - призыв на антиРоссийское восстание (от "трымай биту"). Звучит на всех гуцульских шабашах.

KosivArt

Файно :) Ше знаю "горилка" — це маленька горила :)

А все-таки багатослівна в нас мова! Чого лиш вартий гуцульський словник!

borowed

кляті шовіністи.Ненавиджу

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 09:20, 04 Листопад 2008
Файно :)
шось я там ніц файного не вздрів.... :(