Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: yaro my від 20:35, 20 Грудень 2010
Перафразую Паніковського: "а ви поєзжайтє в Сараєво і посмотрітє". Чудове місто, в якому в 1984-му проводилась зимова Олімпіада було повністю зруйноване. Скільки тисяч ракет і бомб скинули НАТО в 1999-му році на Югославію? Запитайте сербів. На освітлення цієї війни було табу, тому ЗМІї розказували лише про постраждалих косоварів, і про "миротворчу" місію. Тоді зруйнували всю економіку Югославії: фабрики, заводи, мости. Одна з ракет навіть "випадково" залетіла в китайське посольство в Бєлграді.
Маю знайомого з Шауляя, Литва. Там зараз військова база НАТО. Напевно з миротворчою місією?
ну про НАТО в югославії можу певне троха більше підросказати, а ше краще прочитайте книжку АЛБІ БЕК там про НАТО, КОСІВ,Косово, москалів, РОК&РОЛ, ЧФ..і багато цікавого, доречі автор мій брат Альбій Шудря. і він це все сам на свої очі бачив, бо він журналіст, Капітан 1-го рангу, миротворець.....
може після того я прочитаєте будете знати хто кого і за шо бомбив))))

BigFAN

і взагалі julio, yaro my Ви б переглянули коли і після чиїх дій, заяв, активізується ця тема. я ше пропоную Вам створити тему "Спасай Росию" чи шось подібне і виставляти там заяви наших "перших" осіб де вони з українсько-імперськими заявами принижують Росію та росіян. якшо Ви так старанно вивчали війни і цікавитися військовими блоками, то мали б знати шо втрати Росії як матеріальні так і живі трошки десь там, в порівнянні з втратами УКРАЇНИ. але Ви так тактовно не прокоментували заяву рижого карлика, може Ви працюєте в нашому МЗС?

julio

Пацани, не в обіду, буде сказано: «Може лиши цю тему вам? Будете тут в теплій компанії ...».
Порозуміння можливе тільки на ваших умовах.
Ясно.

BigFAN

Цитата: julio від 01:11, 21 Грудень 2010
Пацани, не в обіду, буде сказано: «Може лиши цю тему вам? Будете тут в теплій компанії ...».
Ясно.
ну чого вже так, свято Миколая пройшло най лишається Вашою.  :crazy:
але все таки хотілось би почути Ваші обгрунтовано-розгорнуті коменти на заяви "сутермоскалів" що до УКРАЇНИ. wall

ploskonos

Цитата: julio від 01:11, 21 Грудень 2010
Ясно.

Блін,не повіриш,нема ніякого кайфу писати в цій темі.Але невіглаські пости Яро мі і Ваші,які мені нагадують позицію людини,що хворіє дитячим негативізмом - заперечувати все і вся,незважаючи на здоровий глузд і логіку  - заставляє мене тут писати.
Не того,що надіюсь в чомусь Вас переконати,а тому,що тему читають молоді люди,діти,по суті,і вони можуть
клюнути на Ваші аргументи і зайняти таку саму толерастну позицію по життю.

Тепер про порозуміння:я виклав фразу
"Це – плювок на могили трьох мільйонів полеглих українських фронтовиків і п'яти з половиною жителів мільйонів України, знищених на окупованих землях. Це – глум над подвигом мільйонів солдат, звитягою понад двох тисяч Героїв Радянського Союзу, рядових, офіцерів, воєначальників... Це, зрештою, – за межами людської порядності."

І вказав автора.
Ви написали:"оЙ! Фронт змін?
Та я б на їхньому місці, ще б не так розпинався )))
Цілком передбачувана реакція."

Яка різниця ,хто написав?!!!
Якщо б так сказав регіонал,або комуніст,я би був з ним цілком згідний.
Що неправильного сказав автор фрази???

І після цього Ви пишете про порозуміння???

julio

ЦитатаЩо неправильного сказав автор фрази?
(або ще разочок про здоровий глузд і логіку)

Був такий чоловік Єльцін Б.Н. Пам'ятаєте його «історичний вислів»: Просыпаясь утром, я спрашиваю себя: что ты сделал для Украины?..

Мені чомусь здається, що якби ці слова були сказані, наприклад В. Чорноволом, ми б усі, не змовляючись, зрозуміли, що їхній зміст дещо (чуть-чуть) відрізняється від того, що мав на увазі ЄБН.

І після цього Ви пишите про порозуміння...

Цитата: BigFAN від 09:38, 21 Грудень 2010
ну чого вже так, свято Миколая пройшло най лишається Вашою.  :crazy:
Щиро дякуємо, будемо раді розділити це щастя разом з Вами.
А ми, як схочем то собі ще замутим:drinks:

BigFAN

дитячий негативізм - однозначно,  :)
і ше хлопаки тупо ігнорують прямі питання,

julio

ну якщо декому з хлопаків зрозумілі і потрібні тільки прямі відповіді на їхні прямі запитання, то скажу так:
Фраза вірна. Просто автор не сподобався )))

BigFAN

прямі питання:
Як Ви ставитеся до заяви про участь УКРАЇНИ у ВВВ зробленій Путіним?

wildperson

Цитата: BigFAN від 22:37, 21 Грудень 2010
прямі питання:
Як Ви ставитеся до заяви про участь УКРАЇНИ у ВВВ зробленій Путіним?
Пу ляпнув повну фiгню, думаю його спiчратера вже вигнали без пенсii. То, що Пу нерiдко веде себе як повний мудак, абсолютно вiдiрваний вiд реального життя- для мене точно не секрет. А от що неприемно- що ви з Юрою як мiнiмум через раз проводите паралель медвепут=росiяни, що некоректно як мiнiмум. Та й карликами обзивати- також нефайно, я з дитинства букву "р" не вимовляю, боюсь ви мене з гуцулiв в "жиди" за це можете занести, раз так вже "по росту-вимовi"

BigFAN

Петро, ну я вже тобі неодноразово писав шо для мене воріг - москаль. а росіянин який фист чи не фист любить Росію але не чмирить, не принижує, не замахує УКРАЇНУ та її громадян - мій потенційний друг.
на рахунок карликів це максимально-коректний опис цих двох пі.... на який я спромігся, повір мені. за жидів я десь теж писав, доречі маю двох кентів у Хайфі. а людей я оцінюю не по вимові, росту, національності...а по діяннях.

ploskonos

Цитата: wildperson від 23:00, 21 Грудень 2010
А от що неприемно- що ви з Юрою як мiнiмум через раз проводите паралель медвепут=росiяни, що некоректно як мiнiмум.

Петро,не проводжу я такі паралелі.Ніколи не вважав кожного росіянина москалем.
Літом до моїх родичів приїжджала сестра з Іловайска,чоловік її громадянин Росії.Спочатку дуже обурювався,що ми нічого нє проізводім,а живём лучше,как у ніх.Потім типу жартував,о,какой домік,стройтє,ми прійдем,отнімєм.
Ну,десь після п"ятого аналогічного жарту я йому пояснив,шо уже приходили,пробувади забирати,і що думати йому треба в напрямку не як чуже забрати,а як своє китайцям не віддати.
Оце в моєму розумінні москаль.
Прикро чути такі речі не від політика,а від рядового громадянина.
Визнай,що таких,з промитими пропогандою мозгами  - немало.
Однак,серед росіян знаю багато надзвичайно адекватних,розумних і коректних людей,до яких мені - дуже далеко.Вони мої друзі,познайомились в мережі,завдяки спільним інтересам,з нетерпінням чекаю в гості.
Так що справа тут в конкретній особі.В кожній нації вистачає і нормальних людей ,і хохлів з москалями.

wildperson

Цитата: ploskonos від 23:50, 21 Грудень 2010
Так що справа тут в конкретній особі.В кожній нації вистачає і нормальних людей ,і хохлів з москалями.
Я, аби це прокричати, цю тему й почав. А ще стараюся донести в постах, що не варто тотожнювати полiтикiв з простим народом.
P.S. Що стосуеться твого швагра- покiйний класик все сказав: "..гопники!!, они мешают нам жить!!!.." (С)Майк

BigFAN

Ну нарешті і ми до тебе докричались шо: "москаль росиянину рознь")))

wildperson

Цитата: BigFAN від 00:27, 22 Грудень 2010
Ну нарешті і ми до тебе докричались шо: "москаль росиянину рознь")))
Поки шо не докричалися, бо саме слово "москаль" некоректне. Гопники- вони й в Африцi рогулi, а москаль- це просто солдат, Шевченко також був москалем, поки не викупили. В "Катеринi" нiц нема про нацiональнiсть, "кохайтеся чорнобривi..."- в щоденниках (на росiйськiй до речi писав) ТГ про москалiв-чорнобривих файно пояснив, шкода лiнк з ходу не знайти, солдати (ще й на 25 рокiв)..., що тут сказати..
Так що не "москаль россиянину рознь", а гопник-мудак адекватнiй людинi любоi нацii=велика рiзниця.