Бий москалiв!??

Автор wildperson, 23:14, 30 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

julio

Пацани, ви не повірете, але все, що ви тут «слините», лиш підтверджує те що «наслинив» ВВП.
І виглядає це жалюгідно.

Почати з того, що інформація, м'яко кажучи, вкинута кривенько.
Путін говорить про перемогу СРСР на Німеччиною.
Вам щось ображає?
А чому?
Тепер інша мода: справжні патріоти мали би воювати проти СРСР.
В цій ситуації найбільше мали би обурюватися люди з іншого берега Дніпра.
А ви чого?
Пишайтесь.

ploskonos

Цитата: julio від 21:08, 16 Грудень 2010
Пацани, ви не повірете, але все, що ви тут «слините», лиш підтверджує те що «наслинив» ВВП.
І виглядає це жалюгідно.

Почати з того, що інформація, м'яко кажучи, вкинута кривенько.
Путін говорить про перемогу СРСР на Німеччиною.
Вам щось ображає?
А чому?
Тепер інша мода: справжні патріоти мали би воювати проти СРСР.
В цій ситуації найбільше мали би обурюватися люди з іншого берега Дніпра.
А ви чого?
Пишайтесь.

"Тепер з приводу наших відносин з Україною. Я дозволю з вами не погодитися, коли ви зараз сказали, що якби ми були розділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно перемогли б, тому що ми країна переможців"
"Це означає, що війна виграна, не хочу нікого кривдити, за рахунок індустріальних ресурсів РФ. Це історичний факт, це все в документах"

Іде питання не про моду,а про історичний факт.
Якщо ви думаєте,що за СРСР гинули тільки люди з лівого берега Дніпра,то сильно помиляєтесь.З 43-го,коли вступили визволителі на правий берег,стали підгрібати всіх.Слабопідготовлених кидали у всі м"ясорубки.В боях за той же Косів і навколишні села загинуло близько 1300 чоловік,в основному уродженці недавно визволених Хмельницької і Вінницької областей.У селі Гвіздець вашого Колмийського району стояв фронтовий гопіталь,куди звозили поранених в боях на Прикарпатті.Поцікавтесь,скільки там українців померло від ран.
Важко виміряти внесок кожного народу СРСР в Перемогу,нема такої міри.
Але,є приказка,що лишня соломина ломає хребет верблюду.
Так от,українці кинули не один сніп соломи,щоб поломати хребет німецькому верблюду,так що Путя неправий.

julio

Він не правий, однозначно.
Я сам в ах.є від таких заяв.

Так, Росія країна велика за територією і за населенням.
Але Путін висловився так ніби у тій війні Україна змогла б взагалі не брати участь.
Це ж не можливо: ти або на тому, або на іншому боці.
Якби Україна не була з СРСР, то вона автоматично (наприклад, після окупації) стала частиною противника.
І не важко уявити який ресурс він би отримав.

Плюс з самого початку війни, на всіх окупованих територіях був організований спротив, який мав зв'язок з «великою землею».

Можливо, що СРСР би переміг і без України, і без Грузії, і без Беларусі...
Але скількох ще мільйонів життів вартувала би та перемога, і чи не стала би вона «піровою»?

Цими словами він ріже по живому всім без винятку.
І мій попередній коментар був продовженням його виступу.

BigFAN

2 julio я нажаль родився не в ті часи коли мій покійний дідо з вінтарем молодість провів, але та кількість медалей яку я в нього бачив говорить про його посильний внесок для перемоги. і незважаючи на мої переконання що до союзу і зокрема москалаів таеих як Валодя, я глибоко поважаю всіх воїнів що брали участь в бойових діях.
а чи могла Росія сама виграти війну? без декількох десятків міліонів українців і не тільки, без американської допомоги в ГСМ, техніки, амуніції, озброєнні, боєприпасах та свииній тушонці з цукром. з своєю голою сракою - певне могла б. :nenayu
і на кінець є і інша "теперішня мода" не спорю, але є і чиїсь переконання.

yaro my

Ось сказанув ВВП якусь дурницю, а тут бурхливі емоції.
В чому причина?
- Бо така провокативна назва теми. А чому, питається, треба бити москалів? І чи всіх підряд (а їх 100 мільйонів), чи вибірково?
Чи може не всі росіяни москалі, лише ті, що в Москві живуть, хоча там напевно половина не руських живе. То серед них теж треба якось вибирати, кого бити?

Жирна_Бойова_Панда

як вибирати уже давно відомо... добрих москалів - в добрі труни, а поганих  - в погані  :bu :crazy:

BigFAN

Цитата: BigFAN від 00:05, 11 Серпень 2009
Москалів бити треба і бити фист!!! але поясню чому: росіяни це нормальні люди, а москалі це російськомовні уроди які не поважають УКРАЇНУ, і тому незалежно громадянами якої країни вони б не були- Бий москалів!!!! а мови - всі гарні, хоча для мене УКРЇНСЬКА - НАЙКРАЩА!
2yaro my цитата, щоб було зрозуміло кого треба бити.
і взагалі добре спочатку прочитати всю тему, щоб зрозуміти про шо в ній пишуть.

yaro my

То де є таке визначення слова "москаль", у якому словнику? Ви собі так самі придумали?
А якщо хтось не поважає Україну, але не російськомовний, то він теж москаль чи нє, куда ви таких заносите, в які реєстри?
Пригадався анекдот, як два "свідомі" хлопці побачили російськомовних (москалів?), тай зразу рефлекс: "Давайте бити москалів".
А один з них, обережніший, каже: "А як вони нас?"
-А нас за що?
Виходить, що їх треба бити просто так, за те що розмовляють російською.

До речі, колись москалями називали солдатів, яких забирали в рекрути Російської імперії, на 25 років. Виходить, що Тарас Шевченко був москалем, поки служив в Казахстані.

julio

Цитата: BigFAN від 00:05, 11 Серпень 2009
Москалів бити треба і бити фист!!! але поясню чому: росіяни це нормальні люди, а москалі це російськомовні уроди які не поважають УКРАЇНУ, і тому незалежно громадянами якої країни вони б не були- Бий москалів!!!!

«нормальні люди» та «російськомовні уроди які не поважають УКРАЇНУ» — це занадто нечітки визначення.
Особисто я, росіянин (принаймні, вважаю себе росіянином), але це має значення тільки тоді, коли відбувається «сортировка» людей за нац.ознакою. Тобто, тільки тоді, коли постає національне питання.

Але, якщо мене спитати, кого я більше ненавиджу хама-свідомого українця чи хама-москаля, то звичайно вся моя ненависть для москаля. Тому, що з своїм хамом-українцем нехай свої розбираються. Хоча хамло, воно має свою національність: хамло.

І останнє.
Ваші вороги вас нічому не навчили і певне, вже не навчать: коли починають бити уродів, то страждає більше нормальних людей, тому, що уроди тому і уроди, що ховаються за слабшими і підставляють невинних

А ще вони закликають бити тих, кого самі вважають уродами, щоб відвести увагу від себе.

BigFAN

шановний yaro my і всетаки добре було б почитати буде зрозуміліше.
коротко постараюсь пояснити:
1. тему створив форумчанин який є українцем що зараз проживає в Росії і який категорично проти шоб били москалів тому після знаку оклику поставив два знаки запитання.
2. таке значення слова "москаль" я не вишукував в словниках - це мій особистий кретерій сортування на росіян і москалів.
3. після Вашого анегдоту пригадалась історія коли на одному Кримському форумі не один десяток "патриотов" обіцяли мене в Чорному морі втопити, але коли я приїхав до Криму і написав їм шо я гезди і можуть під"їзджєти, шош так нікого і не було, певне теж анігдот якись чули))))

BigFAN

Цитата: julio від 17:17, 18 Грудень 2010

Ваші вороги вас нічому не навчили і певне, вже не навчать: коли починають бити уродів, то страждає більше нормальних людей, тому, що уроди тому і уроди, що ховаються за слабшими і підставляють невинних

ну віг його знає, такий я Фанатичнай "пацифіст" але то лише моя думка, яку я нікому не нав"язую)))

yaro my

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:38, 18 Грудень 2010
як вибирати уже давно відомо... добрих москалів - в добрі труни, а поганих  - в погані  :bu :crazy:
"Якою міркою міряєте, такою і вам відміряно буде"- напевне знаєте хто сказав?

Шановний BigFAN:
Той хто створив цю тему в слово "москаль" вклав одне значення, і поклав знаки запитання, а Ви маєте своє, ось яке:
Цитата: BigFAN від 16:01, 18 Грудень 2010
Бий москалів!!!
цитата, щоб було зрозуміло кого треба бити.
Зауважте, у Вас уже не знаки запитання, а три знаки оклику.
А тим"свідомим" хлопцям з анекдоту, які підуть бити росіян, бо для них усі росіяни москалі, Ваші критерії не відомі. До того ж, як вже зауважили вище, вони не чіткі. Можливі "кривотолки".
Ви не відповіли, як називати не російськомовних уродів? Чи вважаєте що уроди бувають лише російськомовні?

ploskonos

Цитата: yaro my від 22:00, 18 Грудень 2010

А тим"свідомим" хлопцям з анекдоту, які підуть бити росіян, бо для них усі росіяни москалі, Ваші критерії не відомі. До того ж, як вже зауважили вище, вони не чіткі. Можливі "кривотолки".

Ви не відповіли, як називати не російськомовних уродів? Чи вважаєте що уроди бувають лише російськомовні?

Вибачте,що відповім замість БігФана.
По-перше,цей старий бородатий анекдот про жидів,а не про  свідомих.Я його чув ще в ті часи,коли термін "свідомий" ніхто не використовував.

Якщо ви маєте на увазі україномовних "уродів" - то їх називають хохли.Зокрема сюди відносять тих,які не розуміють,які "блага" для України за 350-річну спільну історію принесли московити,і що від них ще слід чекати(див. хоча б останні откровення від Путіна).
Для особливо обдарованих - приклад типового москаля:http://www.istpravda.com.ua/short/2010/12/17/9393/

julio

Цитатаякі "блага" для України за 350-річну спільну історію принесли московити,
мляяя... знову ця платівка.

А були би інші, то вони, певно, лиш би про Україну дбали, у себе з сідниці би мнєсо відрізали, аби Україні ситніше жилося.
Це вже всі давно знають, можна було і не починати.

ploskonos

Цитата: julio від 22:32, 18 Грудень 2010
мляяя... знову ця платівка.

А були би інші, то вони, певно, лиш би про Україну дбали, у себе з сідниці би мнєсо відрізали, аби Україні ситніше жилося.
Це вже всі давно знають, можна було і не починати.

Ну Ви ж вроді не дурний чоловік,мали би знати,що так,були інші,поляки наприклад.Пройшлися по нас "огнем і мечем".Але в даний час жодних спроб втручатися в наші внутрішні справи не роблять,на відміну від тих же москалів.Можливо,тому для них ніякого образливого погоняла українці й не придумали.
Ще поляки,устами свого Президента сказали:"прощаємо і просимо вибачення".
Москалі ж вважають,що їм нема за що у нас вибачення просити.
А тільки з вибачень за попередні гріхи можуть починатись здорові відносини