Якого магазину в Косові вам бракує?

Автор KosivArt, 12:24, 17 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Нє, ліпше великий акваріум і туда русалку посади!
Прикинь, як народ ламанеться!
А вхід зроби платним - 2 кеге мойви і пакет тигрових кветок обов"язково купити...
І ти гроші заробиш і піднімеш рівень дефіциту йоду в людей!
Тоді тобі головний лікар Фазан вручить грамоту-подяку і дозвіл на безкоштовне обслуговування в рентген-кабінеті! :yahoo:

Ой, шось мене понесло  :oj

borowed

А наш край дасть може дисконтну карточку)це ж круть...скільки бенефітів....

KosivArt

...рентген-кабінеті? Так, Ілоні закриваю доступ до форуму на 3 дні, borowed слідуючий на черзі   >:D

P.S. хто ваш дилер? :acute:

Ілона

Ну не дасть ж він тобі у жіночу консультацію  :blum3: :oj

borowed

а хз.....випадково раз зайшов туди.ото наслухалась потім матінка. про мене))

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: borowed від 13:38, 18 Листопад 2008
а хз.....випадково раз зайшов туди.ото наслухалась потім матінка. про мене))
:offtopicА ти частiше заходь, я два роки ходив, що по консультацii, що по роддомi, так тi жiночки вже на мене як на меблi дивилися, типу "то ж не мужчина, вiн тут просто всiма будiвельниками керуе..." :oj

borowed

нє,Енею,нікому не бажаю таке уздріти...чисто випадково))ай свер))ех..шось ми геееет від теми відійшли))

wildperson

Бо iдеi про магазини кiнчилися (надiюся тимчасово)

Ілона

Плавно переходимо до створення секс-шопу...  :rofl:

wildperson

Цитата: Ілона від 14:39, 18 Листопад 2008
Плавно переходимо до створення секс-шопу...  :rofl:
А що.., тоже iдея, конкуренцii всяко не буде  :). Я люблю в такий магазин часом по дорозi заходити, там вiтрина з всякими штучками прикольними навродi натуралiстичних клякс (типу "занято" в кафе, замiсть просто сумки чи газети), маски всякi,  та чого там тiльки нема. Ну але то вже швидше з роздiлу "подарунки", не знаю що купити на ДН- йду туди :rofl:

KosivArt

Ілона

Нічо, запустиш туди ще двох котів!
Вони спочатку будуть русалці фіст доїдати, а потім в березні того...  :blush2: множитися!
Будеш мати файну рекламу!!!
Рибний секс-шоп!!! :sarcastic_hand:

KosivArt

Ні, секс-шоп не то, хіба робити його круглодобовим, народ буде вночі купувати шоб не палитись :)

Як на рахунок контори по ґізайну хатів та інтер'єрів?

wildperson

Цитата: Стас від 17:46, 18 Листопад 2008
..Як на рахунок контори по ґізайну хатів та інтер'єрів?
Та щось таке на об"iзднiй здаеться було? Чи нi? Менi iпапка постiйно рекламу кидае архангельськоi фiрми по виробництву деревяних будинкiв. Там таку хатку побачили за EUR 8000- ЙОЙ!!!! Думаю то би прижилося на косiвщинi...