Пiсля вiдпуску в Карпатах

Автор wildperson, 14:02, 01 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

На жаль був недовгий, а програма велика. Дружина- перший раз в Карпатах, iй то було все цiкаво/захопливо, маршрут Коломия-Пiстинь-Косiв-Рожен-Чернiвцi видався напруженим. А от в мене двоiстi враження..
Я десь розумiю про мiст i дорогу пiд Сокiльским (повiнь, вiдмазка..), але решта дорiг!!! Най би меня шляк трафив, з часiв радянських нiхто палець о палець на тих дорогах не вдарив!!!! В Великий Рожен дорогу як зробили в 85-му- так i стоiть, нi лопати асфальту за 23 роки. Про Косiв/Кути я вже не говорю..
Попоiсти так i нема де, я тут цiленанравляно читав на цю тему форум.. гм... в "Роялi" дуже файно нагодували, швидко i вiдносно недорого, от i все! Решта- [самоцензура].
Таксисти- озвiрiли!, спочатку з Косова в Пiстинь чiтко було сказано 18 (що i так немало, помiчу що бус 2*2, а попутка 3*2, а на мiсцi- таксист сказав вже 25! Де сов1сть??)
Коротше там багато чого, Косiв мiняеться дуже до гiршого i то менi зовсiм прикро.. Родичiв побачив, чорниць попоiв.. i то добре...

Juha

А я була в Косові тиждень і не дуже задоволена відпочинком. Навіть не знаю чого. Я якось, так би мовити пасивно відпочила. Перші чотири дні прикольно було :drinks:  :), а потім якось скучно... Думаю, що то моя вина.

wildperson

Юля- може тому наприкiнцi не чув вини що в мене (нас) географiя була ширша!? :-) Хоча менi також стало наприкiнцi не дуже весело. Ще й родичi (тато/мама/тета) плачуть (коли ще нас побачать, СПб не Киiв). Сумно то...

KosivArt

Та в Косові чого було сидіти? Треба було полазити горбами трохи, скупатись в ріці :)

wildperson

Стас, я якраз бiльше половини часу по горах лазив, Рожен i Пiстинь. Дуже багато роботи навалилося, пiзнiше викладу пару фоток (це до речi пляж в Пiстинi майже напроти вiкон покiйноi бабцi, а тепер тети, ну не те щоб напроти, з дому на горб треба вийти, там фото тоже будуть)

KosivArt

Ілона

Я! Я! Я! повернулася з Косова, де в мене "гавкнув" комп"ютер і поламалася машина.  :( Падлюка!
Провела час результативно з шашликово-алкогольним відтінком  :pleasantry:
Маю купу фотографій, котрі чуть пізніше оброблю і викладу.
Бачила Стаса, котрий заклопотано їхав на ровері - а я бігала на стадіоні з псом, дуже злим!
Повстидалася галикАти за тобою в сьомій ранку  :)

Жирна_Бойова_Панда

так він мабудь в навушниках був, ітак би не почув ;)

Ілона

Мене? Не почув?
Та я підробляю сигналізацією на пожарних машинах і пищУ на екрані, коли появляється напис "Не забудьте виключити телевізор"  :blum3:

KosivArt

Цитата: Ілона від 11:15, 20 Жовтень 2008
Повстидалася галикАти за тобою в сьомій ранку  :)

Гм, а то точно був я? Я встаю лиш в 7.30 :)