Ваш вихід в Internet

Автор TweaXL, 18:15, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Через що ви виходите в інет???

Dial-up (модем)
Супутниковий
Мобільний
DSL
Радіо-інтернет
Інший

Жирна_Бойова_Панда

Marinka

IVP

Маю підключений ОГО! Стандарт за 100 грн + телефон яким ніхто не користується, нараховують інколи більше 300 грн. за послуги. Зараз пише шо -280 грн., хтось стикався з цим ? Мене це вже бісить, має бути 140 грн. а виходить в 2 рази більше! Як вирішити ?

KosivArt

Візьми повну роздруківку витрат-рахунків на пошті

anv

Мав таке багато раз... взяв роздруківку... там маса номерів у всі напрямки держави wall(куди ніхто з домашніх не дзвонив). Відключив 8(тепер 0(є така послуга, що блокує вихідні платні) і тепер маю спокій!!! рекомендую :znajka

IVP

Добре, буду шось вирішувати, а то мені таке геть не подобається.

KosivArt

Укртелеком розширив лінійку тарифних планів послуги «ОГО». Тепер доступні два нових пакети:

• ОГО!Стандарт+  — до 5 Мбіт/с = 130 грн.
  • ОГО!Ультра+  — до 10 Мбіт/с = 150 грн.

Juha

Дорогий інтернет в Косові. Ще й вибору як такого нема.
В мене ,для порівняння,до 30мб -90грн.
Але може поступово буде дешевшати.

anv

не треба було таке писати. Тепер всі будуть тобі заздрити... я вже клаву кусаю :crazy:

KosivArt

В столиці і обласних центрах вартість тарифів "ого" і справді менша, а чому так?

IVP

В мене NetGroup у Франківську за 45 грн. до 100 мб/с.  :sarcastic_hand:

anv

напевне до нас той трафік дирявими відрами носять :bad:

Juha

Ой, то я неправильно написала. В мене не Ого. В нас якийсь провайдер, який в нашому домі. Ми при виборі орієнтувалися на те, щоб був кабельний нет і щоб був вже в будинку. А ОГО вже є кабельний чи тільки з модемами? Бо ми модема позбулися як тільки появився "оптоволоконний" інтернет. В нас була "Воля-кабель. То була жесть. Сидиш і молишся на той модем, щоб лампочка заблимала. Вона мала привичку переставати світитися в самий непідходящий момент. А тепер взагалі такого поняття, що пропав зв'язок немає.

В Косові проблема, що фактично для стаціонарних комп'ютерів немає з чого обирати. Тому й ціна така.

wildperson

Цитата: anv від 22:14, 27 Березень 2013
не треба було таке писати. Тепер всі будуть тобі заздрити... я вже клаву кусаю :crazy:
Все вiд вiдсутностi конкуренцii :( Покусай клаву ще раз :crazy: В мене тариф три в одному (безлiмтелефон+ 65 каналiв ТБ + безлiмнет) RUR555, перерахуй на гривнi сам. Найгiрший результат-

KosivArt

Шось в тебе пінг задовгий ;)