Фотографії з свята "Полонинське Літо"

Автор KosivArt, 14:22, 06 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Цей фестиваль вже кілька років проходить в Ясенові Верховинського району.
Прошу глянути минулорічні фотографії свято-фестиваль "Полонинське Літо" 2007 (Фото: Роман Печижак). Пізніше викладу цьогорічні фотографії.

Хто був на цьому фестивалі? Поділіться враженнями :)

Juha

Привіт!!!!!!!!!!! Я не була, але мені розказувала подружка, що досить непогано. Особливо їй сподобалося, що кожне село виставляло їду, яку всі могли їсти. Щось накшталт шведських толів. Ну і виступи колективів гарні.
Туристи могли досить широко ознайомитися з культурою гуцулів: кухня, одяг, фольклор і т.д.

KosivArt

odnosel4anka

ой, мамо мила, кого ж це вони так ? Бідолашна тваринка. Але дивлячись на неї слинка кап-кап.
До речі, а цього року буде цей фестиваль? Якщо так, то коли?

odnosel4anka

ой, вже коли воно проводиться не треба, я подивилась фото, а там все гарно розписано.  :)

GUTZUL

Цього року свято буде проводитися 21 червня. Поч. в 11.00. Запрошуємо!

KosivArt

Цитата: GUTZUL від 21:26, 14 Травень 2009
Цього року свято буде проводитися 21 червня. Поч. в 11.00. Запрошуємо!
Якщо маєте інформацію щодо програми, груп та колективів прошу розмістити її тут:
http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/events.add/

KosivArt

Вчора відбувся черговий фест «Полонинське літо». Хто має фотографії?

IVP

Лангольєр

Дощ, затор на пару кілометрів, Буковецький перевал на якому нереально зловити попутку... Свято вдалось :(

Жирна_Бойова_Панда

було фист, а затори то йо... машину прийшлося лишати зразу за мостом і далі валити пішки :ce
зі. фоткав телефоном, звиняйте за якість

vyluzja Franka

Цитата: Лангольєр від 10:06, 20 Червень 2011
Дощ, затор на пару кілометрів, Буковецький перевал на якому нереально зловити попутку... Свято вдалось :(
...бліііін, шкода, ...що я не поїхав  wall
:crazy:

Тарас Пасимок

було дуже круто! краще в 10 разів, ніж в Космачі! Актуальне питання - чому не робити таку круту штуку в Косові щорічно? гори в нас є - сувеніри є, шашлики лише пожарити і все!  :crazy:

Gorolya

ох)  дійсно було дуже класно!!!)
хочу ще) :good: