Вiйна в Грузiї?

Автор wildperson, 17:55, 09 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Владимир

то что вас дезинформируют... не моя вина... а поддерживать Мишу могут только нацисты... а если вы считаете себя Украинцем, то поздравить Украину не счем...

Жирна_Бойова_Панда

дядьку, ти мене дратуєш... давай без погроз... бо зараз нах в банан полетиш... я з тобою пробував нормально.. до вас "росіян" як завжди тупо доходить!!! якшо ти прийшов сюда тупо погрузити "нацистів"... то це не надовго...

Владимир

Вы дорогие мои Цхенвали видели? Кто это сделал? Россия? Вы лучше молчите... если нет информации... и ждите когда правда выйдет, а её не спрячешь... скоро всё узнаете...

Жирна_Бойова_Панда

ооо, так Росія дасть нам правду... :)
Росія не цінує людей ні своїх ні чужих (прикладом є Норд-Ост)....
а газ доречі має властивість закінчуватися!!!!

Владимир

я не угрожал... да и доходит до меня нормально. а вот то что 1600 человек мочканули. мирных, это нормально? а банан не банан мне до апельсина... и то что 5000 боевикоф мочканули, так считаю что ещё и мало...
надо было и дебелиси рас.уячить на всякий случай...

Жирна_Бойова_Панда

і толку? цю статистику шо Ви навели не підтверджує ніодна міжнародна організація... памятайте на кожну круту жопу є свій блотний х..й... такшо не треба тут розказувати які ви злі і страшні...

Владимир

а рассуждать про терракты... я считаю вы дорогой вообще не имеете морального права потому как у вас/слава богу/, этого нет, надеюсь никогда и не будет...
погибло 167 человек, могло погибнуть в три раза больше. Неоправдываю, но и не исключаю более худшего варианта. а вы любый друже передёргиваете...
нехорошо...

wildperson

О! Нарештi появився хоч хтось проти, а то я тему започав i в основному менi якось невесело читати що вийшло... Правда i Володимира менi читати також...хм.. Коротше! ви про яку соляру з олiмпiадою???? Там люди гинуть до сих пiр!! За iнформацiею- iхайте в Цхiнвал, подивiться своiми очами. Я не сам бачив, але вiрю тим жiночкам, хто слава Богу вчора звiдти вернувся

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Владимир від 00:17, 14 Серпень 2008
а рассуждать про терракты... я считаю вы дорогой вообще не имеете морального права потому как у вас/слава богу/, этого нет, надеюсь никогда и не будет...
погибло 167 человек, могло погибнуть в три раза больше. Неоправдываю, но и не исключаю более худшего варианта. а вы любый друже передёргиваете...
нехорошо...

шановний наша країна просто себе нормально поводить і не цапіє наліво і направо.. тому і терактів, слава Богу, немає... можливо я і перегнув.. але мені на подобається, коли приходить тут і починають нагло погрожувати, тому шановні вибачте шо Ви таке читаєте!!!

Juha

Еней, в Росії ніхто і не буде по-іншому думати. В нас проблеми із свободою слова, а в них взагалі жопа. В нас надають інформацію з обох сторін, в принципі за Грузію більше, але й показують сюжети і зі сторони Росії, а там же ж інформацію надають таку, яка потрібна "шефам". І тому немає дивоти, що Володимир так різко пише, він просто іншого не знає.
В нас також транслюють російські канали, і ми бачимо, що там кажуть. Позавчора показували сюжет, що ніби одна сім'я осетинців хотіла тікати із Цхінвале, а грузинські солдати їх спочатку розстріляли, а потім ще й підпалили...
Так що, на жаль, об'эктивності не може бути. Біда в тому, що вони не хочуть шукати правду.

KosivArt

З такими затятими москалями навіть нецікаво вести бесіду, вони цілком зазомбовані СМІ і будь-яка інша інформація вже просто не поміщається в їхній голові :)

Наведу приклад ще з помаранчевої революції. Мої близькі родичі-українці, які проживають в Москві, ніяк не хотіли мені повірити, що люди їхали на революцію за свій кошт, просто заради ідеї, а все тому що їм (родичам) по ящику показували, що за це платили гроші :)

Жирна_Бойова_Панда

чому тоді я дивлюсь спочатку українські новини, потім євронюс, а потім російські.. і аналізую цю інфу.. а він шо не може так?... менеше з тим... але він мене вивів з себе...

wildperson

Marinka

Тут щодо 1600 вбитих. Це повна дезуха!!!! Не вірте тим, хто розказує такі нісенітниці!!!!! Не було цього.
Зараз що один табір, що інший кидає в ефір багато дезінформації. Це вигідно обом сторонам. Миротворчій місії ООН я вірю більше ніж Росії з Грузією разом узятим. А вони сказали, що жертви є. Нажаль більшість - серед мирного населення. Приблизна кількість вбитих - 100-150 чол. Ранених - 300-380.
Вчора Росія бомбила 5 грузинських міст.... Місто Цхінвалі у плачевному стані, та не зтерте з лиця землі.

Marinka

І ще народ, псевдо предстаник Росії пан Владзімеж з серії панства на яких дивишся і не мож зрозуміти - чи то жид, чи то москаль... Думаю тут багато ще таких буде. Не дуже агресивних можна залишати, більш неадекватно настроєних - хай гуляють.... А припиратися - то гибле діло. Їх не переконаєш, лише втратиш час та нерви;)