Вiйна в Грузiї?

Автор wildperson, 17:55, 09 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: Marinka від 16:31, 14 Серпень 2008
І ще народ, псевдо предстаник Росії пан Владзімеж з серії панства на яких дивишся і не мож зрозуміти - чи то жид, чи то москаль... Думаю тут багато ще таких буде. Не дуже агресивних можна залишати, більш неадекватно настроєних - хай гуляють.... А припиратися - то гибле діло. Їх не переконаєш, лише втратиш час та нерви;)
Не дуже агресивних? ти про кого? Я вже зараз дуже агресивний, бо попри жiночок знайомих, що вирвались з Цхiнвалу, сьгоднi с колишнiм шефом поспiлкувався (в якого вся рiдня пiд Тбiлiсi, хоча i живе в СПб бiльше мене, росiйський громандянин) Вони якось там чи через спутник чи як зв*язалися, переживають... Коротше я малюнком улюбленого Куваева все сказав!! А от "..чи то жид чи то москаль.."- панi Marinka (чи панно, перепрошую)- то що серьйозно??  Ви насправдi на такому рiвнi маете намiр вести щось схоже на дискусiю?iii

Marinka

TO: wildperson
Прошу пана, серйозніше й бути не може;) Дивимося розділ Гумор і знаходимо там анекдот на цю тему і не переживаємо так. Я не расистка, і не нацистка...

Щодо агресії - я мала на увазі неадекватну агресію,  а не щире переживання. Якщо ви, чи будь-хто, почне вести себе агресивно звичайно ж отримаєте бан. У нас уже є одні воєнні дії на території Грузії. Навіщо нам ще одна війна на форумі?

Перживають.... всі переживають....

О люди, а як вам фінт який вчора відмочили наші славні сусіди-росіяни? Невезли воєнної техніки в Грузію, солдат і сказали, що залишаться там поки не вмиротворять всіх (цікаво, чи не вічний спокій вони мали на увазі? Я б не здивувалася...). На репліку, мол не ваша країна якби-то, вони відповіли що у них є лише одна людина яка може віддавати їм накази - голокомандувач і президент Росії п. Медвєдєв (чит. Путін)... Орігінально... Уявіть, прийшли наші війська в Зімбабве наприклад, і кажуть ми у вас будемо всіх мирити, поки не надоїсть нашому президенту. Нонсенс якийсь виходить....
Здається у наших друзів-росіян далекоідучі плани на цей континент як мінімум....

_wanted_g

Цитата: Juha від 17:48, 12 Серпень 2008
Україна - не Грузія, тай сусіди в нас трохи інакші. Тому не думаю, що Путін піде на це. Але якщо наважиться, то це буде початком ІІІ Світової війни.

До речі,в Севастополі  більша половина населення вже мають російські паспорта.Взагалі по Криму їх має 10% населення.І це при тому,що в Україні немає подвійного громадянства.

Juha

Може й так, не знаю. Але це не означає, що Крим може належати Росії, це українська територія. в мене є багато знайомих звідти, і по роботі, і із студентства. Так, вони всі за російську мову, за Януковича, але щоб вони казали, що вони росіяни, що вони повинні належати до Росії, чесно скажу, такого ніколи не замічала.

_wanted_g

Крим з 1954 року офіційно належить Україні,це ж навіть в Конституції записано.Що вони(Росія) піняться???

Marinka

Цитата: Juha від 11:11, 15 Серпень 2008
Може й так, не знаю. Але це не означає, що Крим може належати Росії, це українська територія. в мене є багато знайомих звідти, і по роботі, і із студентства. Так, вони всі за російську мову, за Януковича, але щоб вони казали, що вони росіяни, що вони повинні належати до Росії, чесно скажу, такого ніколи не замічала.
Справа не в належанні Криму Росії. Росія пішла війною на Грузію мотивуючи тим, що там є громадяни Росії, які потребують захисту. І Росія просто зобов`язана спасати своїх громадян. А от якщо Крим серйозно захоче відлучитися від України, і ми змушені будемо силовими методами припинити їхні вибрики, Росія зможе піти війною і на нас, знову мотивуючи тим, що там є її громадяни які знову ж таки потребують захисту неньки-Росії.
А наша конституція забороняє подвійне громадянство. І нам треба досить демократично владнати це питання, вирішивши питання з проживанням на території України громадян Росії.
Отже, оголошується розшук!!!! Україні потрібен доморощенний Бісмарк, для врегулювання диломатичних відносин між нами і Росією;))

Владимир

Дорогие Гуцулы, таки пишет вам всё тот же Жидо масонский маскаль, который всёравно считает себя украинцем... а как вы горные жители спустившиеся с гор оцениваете мою национальность, я делю на шестнадцать... можете обижаться воины сс голитчина. доблестные защитники родины.... езжайте в грузию, и попробуйте там по соревноваться с оружием в руках в красноречии...
теперь о том, что вы считаете правдой, дело ваше...
то что вы показали своё истинное лицо, это и так видно...
а по поводу крыма, ребята еслиб такой клёвый коммунист как Хрущёв не подарил его , причём не украине, а УССР, то вы бы сейчас так не пониковали... И если разобраться, то Россия просто закрывает глаза на этот маленький факт... а вы настаиваете, чтобы на это обратили внимание. дело ваше. но я бы жидомасонская скотина маскальской наружности имеющая счастье иметь Российский паспорт, позволю себе совет ещё раз... живите спокойно...
Не шукайте на гивни сметаны... и буде усим добре...
ненадо дёргать тигра за усы. Украина не в состоянии тягаться с Россией. Америкосы живут далеко... вы хотите быть буфером в третьей мировой? продолжайте в том же духе....
а для тех кто незаметил, она уже началась...
Искрени Ваш, Жида МАскальская морда...
Может ещё ярлыков навесите?

Владимир

А кто был прав, кто был виноват.... вы скоро узнаете...
ещё раз повторяю шило в мешке не утаишь...
и ещё по поводу Россиян живущих в Украине... а вы подумали о тех кто из Украинцев живёт в России? Прошу ещё раз думать головой...
если она есть... у америкосов одна задача столкнуть лбами всех... и европу и россию и китай... а сами бы приспокойненько жили бы у себя в америке...
недолго им осталось... вовсяк спокойненько жить...
непримазывайтесь к ним... ненадо...

Marinka

І шо ж воно таке злюче??? Але самокритичне;))) Само собі ярликів навішало та ше просить;))) Чудеса та й годі....

wildperson

2 Владимир Банить тебя вроде не за что пока (я не модер, просто замечание с задних рядов :crazy:), так что можешь продолжать в том же духе. Однако если уж пришел на форум- как выражаются отдельные интеллигентногламурноэлитные люди (что в России, что в Украине): "за базар надо отвечать". Переводя на язык НЕинтеллигентноНЕгламурноНЕэлитных= хамить не надо на ровном месте! Я с тебой очень много где согласен, не нравится мне Ющенко-[самоцензура]. Дак и Медвед с Путиным мне не нравятся тоже.. Все политики 3,14дорасы, это ж не повод здесь разжигать межнациональную рознь (да да, именно так я твои посты и расцениваю)

Marinka

Цитата: wildperson від 15:20, 15 Серпень 2008
2 Владимир Банить тебя вроде не за что пока (я не модер, просто замечание с задних рядов :crazy:), так что можешь продолжать в том же духе. Однако если уж пришел на форум- как выражаются отдельные интеллигентногламурноэлитные люди (что в России, что в Украине): "за базар надо отвечать". Переводя на язык НЕинтеллигентноНЕгламурноНЕэлитных= хамить не надо на ровном месте! Я с тебой очень много где согласен, не нравится мне Ющенко-[самоцензура]. Дак и Медвед с Путиным мне не нравятся тоже.. Все политики 3,14дорасы, это ж не повод здесь разжигать межнациональную рознь (да да, именно так я твои посты и расцениваю)
+1 :blum3:

Жирна_Бойова_Панда

"Товариш", Володимир, ось тут Вам правила нашого форуму... Ви вже досить пунктів порушили... і за це отримуєте "усне" попередження. Надалі я б Вас просив дотримуватися, оскільки це вже набридає...

Правила користування та умови реєстрації на форумі KosivArt

Владимир

нехочу с вами больше общаться, хотя и чувствую наличие людей со своим мнением... надеюсь это обоюдное желание.
Не заиграться бы в этой политике до Косова, только не на балканах, а здесь с соседями. вон польша ракетки ставит...
жаль польшу, будет уничтожена ещё до начала войны, чтоб в ногах не путалась...
не желаю Украине такой судьбы, лучшеб уж как Швецария, держать нетралитет...
на этом откланиваюсь...

Juha

Хтось вище писав про те, що Росія вступила у війну через Олімпіаду в Сочі, щоб спокійно було.
Вже Європарламент подав пропозиції Міжнародному олімпійському комітету про скасування рішення щодо проведення її в Росії. Звичайно, це тільки пропозиції, але вони існують.

grossfater

Тут Володимир пише, що ми не потрібні Америці. Але ми підозріло сильно потрібні Росії, чи Росію.Дивна країна.То вона нам сестра рідна, а як тільки Україна десь неправильно нагнеться, так відразу Старший Брат?!!!!!!