Чим привабити туриста в Косів?

Автор KosivArt, 09:02, 05 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

але де та Грузія і де Буковель?

borowed

нє...це вже інше питання.питання трансферу.Тут йде мова про проживання і про харчування(ну і вино))),а не про дорогі квитки до Тбілісі

Ілона

borowed, не пищи - все одно мене не переговориш!
Та й не хочеться мені тратити енергію на людину, котра не може обгрунтовано відповісти, або файно пожартувати...
Ти не цікавий! Давай щось толкове!
І посміємося і рейтинг піднімемо...

Зараз сам Стас матюкатися буде :))) Тепер по темі!
Дороги косівські - то  наша біда, бо машини погано проходять, особливо непристосовані ("Нива" - таки дійсно суперова мафинка);
Освітлення - слів немає, самі вирази...
Гарна дРискотека - щоб можна було кісточками потрусити, а не перелякано дивитися на дітей, котрих мама чомусь випустила в ТАКОМУ вигляді з дому!

Про все решту я писала з початку теми...
Потрібний толковий мер-газда, котрий і місто облагородить і дасть заробітку місцевим мешканцям!
Тільки де ж його взяти...

KosivArt

Цитата: borowed від 11:44, 26 Листопад 2008
нє...це вже інше питання.питання трансферу.Тут йде мова про проживання і про харчування(ну і вино))),а не про дорогі квитки до Тбілісі
це йо, але ж треба рахувати все разом — і трансфер, і харчування-проживання.

borowed

Ілоночка,люба))я вже дааавно забив)навіщо тобі нервуватись даремно)краще ціііхо обговорй тему
Стасе,скажем так,людині,яка НЕ живе в Україні,і яка дізнається про ціни тут і там - вибір прийде в голову автоматично.Тим паче там сніг по 8 місяців на рік)

KosivArt

Цитата: borowed від 12:29, 26 Листопад 2008
Стасе,скажем так,людині,яка НЕ живе в Україні,і яка дізнається про ціни тут і там - вибір прийде в голову автоматично.Тим паче там сніг по 8 місяців на рік)
це йо, сперечатись не буду :)

borowed

ну та,нам з тобов туди їхати трохи накладно...

KosivArt

мої колєги там були і дуже їм сподобалось, траси довжелезні, купа снігу, соплі замерзають на льоту :)

borowed

юху)))325 бакісв за квиток....дорого,але вже...таки полечу туди наприкінці січня

KosivArt

Ще є косівський (смоднянський) базар, який вже добрий відомий в цілій Україні.

Якби його файно прибрати, зробити доріжки з бруківки, якісні дерев'яні хатки-магазини, а не навіси і палатки — то й не треба Косову кращої реклами, як цей базар :coffee

Galen

А базар дійсно класний. Мені більш за все подобаються гуцульські вироби, особливо вишивка. На мою думку, жодна людина (турист) побувавши в Косові, не змогла би пропустити таке видовище, якщо тільки про нього не знала. Хто бачив фільм відзнятий у Косові "Кольє для снігової баби", там косівський базар особливо зазначений, ну чим не реклама для туристів?
А на рахунок реставрації, було б не погано.

KosivArt

Цитата: Галина від 16:24, 22 Травень 2009
А на рахунок реставрації, було б не погано.
Вже ведуться роботи.

nvm

По яким дням працює базар, здається він не щоденно?

Vlad

Цитата: nvm від 22:59, 29 Червень 2009
По яким дням працює базар, здається він не щоденно?
Найкраще йти на базар в суботу вранці. Колись він ще працював у чертвер (нажаль не знаю як зараз).

Dana Eco-Kosiv

Ну хіба в нас тільки одні сувеніри є?
Реставрація і оновлення ринку були б доречними.Під час дощу там таке твориться...