America очима косівчанина...

Автор borowed, 02:06, 22 Червень 2008

Попередня тема - Наступна тема

borowed

ну от і я не хотів,ну просто нафіга таке починати.....хош щось запитати,питай по суті,наіщо тут ці високі матерії...Ти освіту здобував,а я ше в процесі,так шо тут різниця суттєва.Як на мене.

KosivArt

Як на мене, побувати в іншій країні під час навчання - це тільки плюс.

Ти так і не розказав, що сподобалось в штатах, поки свіже око :)

borowed

ny tak ot)v4ora prujixav y New-Yourk,NY.Vra*enj - kypa.Poku norm pogyl9tu ne vstug,zate vzdriv trupoverxovi xajvejij))Pobyvav na Brighton Beach - tam anglijsjkoji ne po4yjew.i vzagali ,vesele misto.bydunku v osnovnomy 2-3-poverxovi,i tiljku na Manxetteni xmaro4osu....

Juha

Моя подружка Таня - косівчанка (зараз в Нью-Йорку) сказала, таку фразу: Нью-Йорк, каже, таке собі совдеповське місто, де повна зрівняйлівка, всі вітаються один одному, посміхаються на вулицях. Вона просто закохалася в це місто. А ще одна подружка, теж косівчанка, каже, що Київ їй набагато більше подобається ніж Нью-Йорк. От магазини там класні. Причому якщо перша - велика патріотка, то інша - навпаки, із задоволенням виїхала за кордон. Ось такий парадокс!!! Так цікаво слухати їхні розповіді. :)

borowed

NY - місто класне.Але...Хресний пропонував залишитись,але я б ніколи там не жив.Совдепівські хіба шо посмішки.Там де жив я,англійської знати і не потрібно,район тупо жидівський.Стока пейсатих я ше в життю не бачив)
Місто страшенно велике,але мене здивувала майже повна відсутність заторів!!!В Києві набагато більше пробок....шо там ше цікавого....Чесно?а ніфіга.Коли очікуєш чогось неймовірного,найчастіше отримуєш розчарування))

Juha

Відповім тим, що мені Таня розказувала: вона дуже багато їздила на екскурсії, ходила музеями, в театр на Бродвеї кілька раз була, кіно, в парк на сердельки і т.д., ну і звичайно океан. Це те, що вона мені розказувала. Вони там точно не скучали :!:

borowed

Ну що ж...Все це я спробував там)ну крім сардельок))Причина того,що мені там не сподобалось - я не хотів,щоб мені там подобалось.

Juha

Цікаво слухати різні думки і робити свої висновки:!:  :)