Літо-2008! Куди поїдемо?

Автор Марія-Анна, 19:42, 12 Червень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Марія-Анна

Літечко почалося з гарячої погоди. Незабаром час канікул, відпусток. Хто, куди планує податися: море, гори, рівнини, полонини...?

Vlad

Ну не знаю як на рахунок "море, гори, рівнини, полонини", а я завтра з колективом в Кирилівку :)

Марія-Анна

Я завтра додому!!!!!! сповна вдихнути пахощі Зеленої неділі. а плани на гарний відпочинок ще будуються.

Juha

А мене якщо пустять у відпустку, то має бути в серпні 2 тижні, то на один тиждень поїду в Косів :yahoo:. Я вже так багато часу дома майже два роки не проводила!!!!!!!!!  :(
А ще один тиждень, хочу до моря, але то вже як вийде!!!!!!!!!

Marinka

Ой, планів стільки, що навіть не знаю де взяти того часу;))) І тур по Європі хочеться, і тиждень у Львові провести, і ще тижнів зо два в Косові, і ще було би непогано і в Крим чкурнути..... Відчуваєш себе мавпочкою - ну як мені розірватися??;)))

Назар

А Я ЗДАВ ОСТАННІЙ ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ УУУРРРААА!!!!
ТЕПЕР МОЖУ ЇХАТИ КУДИ ДУША ПОБАЖАЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juha

Вітаю, Назар!!!!!  :applauds
В мене державні екзамени, важливі пункти планів на літо - 2008. Точніше в другій половині липня :((((((((

Назар

Juha

Vlad

Я тоже здав держ. іспит!
Взяв на роботі відпустку на 2 тижні і поїду в Косів трохи більше як на тиждень =)
Буду в Косові десь числа 4-5
Що стосується активного відпочинку, піду на Піп-Іван, якщо погода дозволить звичайно...

Juha

Ух ти!!!!!!!!!!! І на байкерів попадаєш!!!!!!!!! Круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vlad

А коли байкери будуть?

KosivArt

Vlad

Через пару годин відправляється мій поїзд, значить через добу з хвостиком я вже буду в Косові :yahoo: Обов'язково викладу фотографії з поїздки коли повернуся...

KosivArt