Reality
Постійний відвідувач
Репутація: 8
|
|
« Відповідь #15 : 00:03, 25 Лютого 2010 » |
|
Була я в оновленому Водограї один раз. Скажу мені дуже сподобався інтер'єр. Вони зберегли ту культуру. Гарно, що великі зали. Проте, вибачайте, але кухня там ну ДУЖЕ несмачна. По-перше, неоформлено. Як-небудь накидано на тарілки. Все ж таки в нас навіть в Роялі оформлення непогане, а тут. А щодо смаку, то все якесь ніяке: ми їли чинахи, бануш, різні салатики, то нікому нічого не сподобалося!!! І я вже не від однієї людини чула такі відгуки. Але ж це все поправиме. Можна найняти якогось класного повара, і навчити офіціанток. І тоді точно Водограй буде номер 1 в Косові.
Якось мені приходилося святкувати з колективом своє День народження у Водограї. Так тільки не знаю, чи він вже був оновленим чи ні, але на рахунок кухні - мені все сподобалося. На той час кухарем була п.Василина. Колись вона кухарила в бувшому Тимері, зараз у Сові. А от з музикою нас підвели, мусіли набуватися під Вєрку Сердючку А я їм про шо з vaservagoyu казав нарахунок музики , ха!
|
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #16 : 11:08, 25 Лютого 2010 » |
|
... хех, я ше в третому класі на мурі з колегов перший раз віпив пива коломийського (то шо так безбожно розводили), нам ше дали навіть в пів-літрові банки а не в бокали. А потому дискотеки, коли ше балкон був, всі лазили по перилах поки їх чимось не вимастили, з того балкону падали (до речі, балкон там де танці тепер - класна штука була). памєтаю всі танцювали в шубах, пальто, куртках в своїх колах під Аци-Баци а ми з хлопаками стрєхали по підвіконниках пили Смадни Мніх дивилисі як скакав "Барига" і чекали коли прийде Меленчук аби ретіруватисі икхаті За теперішніх часів, рахую шо кухня досить не погана, недавно на Андрея святкували іменини то на 12 чоловік з пиво, горілкою і купою закуски нам вийшло десь по 80 грн. з чоловіка. Та і на весіллях купу разів був - думаю шо доста непогано. Основним плюсом рахую, що за союзу цей заклад будувався як ресторан, а не був перепрофільваний, це стосується, місця розміщення, паркінгу, розмірів іще багато чого. Для прикладу навіть коли в залах курять то переноситься то все спокійно. Ну це не стосується бару.
|
|
|
|
julio
Абориген
Репутація: 38
|
|
« Відповідь #17 : 20:38, 25 Лютого 2010 » |
|
Афігенна "точка"! Бухав там конкретно не раз і не два. Спогади тільки позитивні.
Страви завжди були нормальні. Їв і бануш, і кулешу з грибочками, і зупу, і ще купу всього. Можливо смак не "яскраво виражений", але для мене це тільки плюс - ніколи ніяких "пост-ефектів"!
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #18 : 19:41, 06 Березня 2010 » |
|
бастурма до пива там фист
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #19 : 00:40, 07 Березня 2010 » |
|
бастурма до пива там фист таки так
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
alla
Новачок
Репутація: 1
|
|
« Відповідь #20 : 20:44, 09 Січня 2012 » |
|
7 января 2012 года. Все магазины, кафе в Косиве закрыты. Работает только ресторан "Водограй", но все столики заказаны заранее и мы благодарны администратору за то, что нас обогрели, накормили, прекрасно обслужили, все было чудесно! Банош с белыми грибами просто великолепен. А цены даже ниже, чем в садыбе "Гуцулка Ксеня", где мы останавливались.
|
|
|
|
anv
Абориген
Репутація: 13
|
|
« Відповідь #21 : 20:54, 09 Січня 2012 » |
|
Якщо ви ще в Косові то відвідайте "Колибу"(в Косові або Яворові). А також ресторан Старий Косів(кухня дуже хороша).
|
|
|
|
alla
Новачок
Репутація: 1
|
|
« Відповідь #22 : 21:08, 09 Січня 2012 » |
|
Где же Вы были раньше с такой информацией! Спрашивали у таксистов, ничего вразумительного не получили. А где примерно, Колиба в Косове и как далеко от центра ресторан Старый Косов?
|
|
|
|
Синиця
синьоока пташка;)
Фахівець
Репутація: 22
Христина Стринадюк
|
|
« Відповідь #23 : 21:09, 09 Січня 2012 » |
|
Якщо ви ще в Косові то відвідайте "Колибу"(в Косові або Яворові). А також ресторан Старий Косів(кухня дуже хороша).
таки так!
|
|
|
|
Синиця
синьоока пташка;)
Фахівець
Христина Стринадюк
|
|
« Відповідь #24 : 21:13, 09 Січня 2012 » |
|
в більшості таксистів краще не питати нічого, як показує досвід:) колиба в Косові недалеко від Водограю, буквально через міст, по дорозі на турбазу "Карпатські зорі". А Старий Косів від центру трішки далеко. Його ще "Косівчанка" чомусь називають.
|
|
|
|
anv
Абориген
Репутація: 13
|
|
« Відповідь #25 : 21:25, 09 Січня 2012 » |
|
в більшості таксистів краще не питати нічого, як показує досвід:) колиба в Косові недалеко від Водограю, буквально через міст, по дорозі на турбазу "Карпатські зорі". А Старий Косів від центру трішки далеко. Його ще "Косівчанка" чомусь називають.
Ну по мірках великого міста то все дуже-дуже близько...
|
|
|
|
Синиця
синьоока пташка;)
Фахівець
Христина Стринадюк
|
|
« Відповідь #26 : 21:28, 09 Січня 2012 » |
|
Ну по мірках великого міста то все дуже-дуже близько...
а, ну впринципі так)
|
|
|
|
Reality
Постійний відвідувач
|
|
« Відповідь #27 : 13:18, 15 Лютого 2012 » |
|
Відкрито офіційний сайт ресорану "Водограй", заходьте www.vodograi.com.ua
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #28 : 17:58, 15 Лютого 2012 » |
|
Ріеліті, сайт пучком, ото тільки граматику поправ там трохи, "готель" - отель, "фуршетны" ы там бла-бла-бла, ну ше б бажано на укр. мові там агліцькій, як не як ми ж западенці, нЄ?!
|
|
|
|
Reality
Постійний відвідувач
|
|
« Відповідь #29 : 01:24, 01 Березня 2012 » |
|
поправив, сайт тепер на 3-х мовах, дякувать за внятний комент.
|
|
|
|
|
|