Ресторан "Водограй"

Автор KosivArt, 13:23, 07 Червень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Косівський ресторан "Водограй" на Рибниці був збудований в сімдесятих роках минулого століття :).

KosivArt

Від того часу змінив кількох власників, пережив повені та дискотеки  :dance.
Зараз ресторан відбудували та розширили, щоб приймати весілля :drinks: та великі групи туристів  :nyam.

Цікаво почути ваші спогади та враження від цього закладу  :).

Циклопова

Ось мені цікаво знати :
А хто тепер власник "Водограю"  ?

Juha

Була я в оновленому Водограї один раз. Скажу мені дуже сподобався інтер'єр. Вони зберегли ту культуру. Гарно, що великі зали. Проте, вибачайте, але кухня там ну ДУЖЕ несмачна. По-перше, неоформлено. Як-небудь накидано на тарілки. Все ж таки в нас навіть в Роялі оформлення непогане, а тут. А щодо смаку, то все якесь ніяке: ми їли чинахи, бануш, різні салатики, то нікому нічого не сподобалося!!! І я вже не від однієї людини чула такі відгуки.
Але ж це все поправиме. Можна найняти якогось класного повара, і навчити офіціанток. І тоді точно Водограй буде номер 1 в Косові.

Жирна_Бойова_Панда

незнаю, мені там дуже подобається, ше би там дискотівка ''нормальна'' була...

Циклопова

Колись в Водограї була жива музика. Грав мій сусід Льоня Процюк з Гєбою.
То були досить веселі часи. Ми частенько  там бували й прогулювали час і гроші.
Шо в принципі й тепер не сумніше, але такого закладу як "Водограй" в Франції не має.
Я часто люблю французам похвалитися як то у нас гарно, так ті аж губу закушують... :) 

KosivArt

А пиво внизу продавали?

Циклопова

Пиво продавалося вдень і тільки бочкове, мій Циклоп просиджував години на Мурі з колєгами і з таранькою в руці. Але всі забави починалися ввечері. :dance

KosivArt

Йо, файні були часи. Я ше трохи застав тих забав і дискотівок :)

Марія-Анна

А мої мама і тато познайомилися там :-)

Reality

а ми у  Водограї кожного року відмічаєм день незалежності і день народження гурту VD - Project (прогрессів кантора :dance), так що памятайте, кожного року,  24 серпня, вхід вільний, прогресивна музика 100%, ніяких руки вверх. ніякої живої музики ,столів вільних хмара. пива валом, настрій буде!

KosivArt

О, буду знати :) Повага, хлопаки! :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Reality від 16:54, 28 Жовтень 2008
а ми у  Водограї кожного року відмічаєм день незалежності і день народження гурту VD - Project (прогрессів кантора :dance), так що памятайте, кожного року,  24 серпня, вхід вільний, прогресивна музика 100%, ніяких руки вверх. ніякої живої музики ,столів вільних хмара. пива валом, настрій буде!
ми також цього року там відмічали день незалежності, хоча всі минулі роки справляли в колибі...

Ілона

Цитата: Циклопова від 19:06, 09 Червень 2008
Колись в Водограї була жива музика. Грав мій сусід Льоня Процюк з Гєбою.
То були досить веселі часи.

"А-а-а-афини, а-а-а-афини, а-а-а-афини.... - це вони так "розігрівалися" з Корищуком!
Зал млів...
Або -
" Терла баба мак, терла баба мак, а дід смажив ПЛЯЦКИ!"
Ноги самі несли в танець!!!

Galen

Цитата: Juha від 12:44, 09 Червень 2008
Була я в оновленому Водограї один раз. Скажу мені дуже сподобався інтер'єр. Вони зберегли ту культуру. Гарно, що великі зали. Проте, вибачайте, але кухня там ну ДУЖЕ несмачна. По-перше, неоформлено. Як-небудь накидано на тарілки. Все ж таки в нас навіть в Роялі оформлення непогане, а тут. А щодо смаку, то все якесь ніяке: ми їли чинахи, бануш, різні салатики, то нікому нічого не сподобалося!!! І я вже не від однієї людини чула такі відгуки.
Але ж це все поправиме. Можна найняти якогось класного повара, і навчити офіціанток. І тоді точно Водограй буде номер 1 в Косові.
Якось мені приходилося святкувати з колективом своє День народження у Водограї. Так тільки не знаю, чи він вже був оновленим чи ні, але на рахунок кухні - мені все сподобалося. На той час кухарем була п.Василина. Колись вона кухарила в бувшому Тимері, зараз у Сові. А от з музикою нас підвели, мусіли набуватися під Вєрку Сердючку :)