Який у вас монітор?

Автор KosivArt, 19:35, 14 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

В мене

Монітор на ЕПТ (ящик з кінескопом)
2 (14.3%)
ЖК (плоский)
6 (42.9%)
В мене лаптоп
3 (21.4%)
Проектор :)
3 (21.4%)

Всього голосів: 14

Vlad

Цитата: ploskonos від 21:41, 21 Березень 2009
Вони (широкоформатники)  спотворюють зображення,розтягають картинку по горизонталі.
Зручні для роботи з текстовими редакторами,для перегляду фільмів у форматі 16:9,але на фотках
користувачів форуму кожному можна було б накинути кілограм по 10 ))
Сучасні широкоформатники мають функцію управління формату зображення. Тобто такої проблеми вже не існує.

ploskonos

Vlad Сучасні широкоформатники мають функцію управління формату зображення. Тобто такої проблеми вже не існує.

так,але коли ,наприклад,гру,яка записана в форматі 3:4 виводиш на монітор формату 16:9,то або розтягує
по горизонталі,або збільшує,але тоді обрізає верх і низ.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: ploskonos від 21:41, 21 Березень 2009
Або стаціонариний широкоформатний монітор

Вони (широкоформатники)  спотворюють зображення,розтягають картинку по горизонталі.
Зручні для роботи з текстовими редакторами,для перегляду фільмів у форматі 16:9,але на фотках
користувачів форуму кожному можна було б накинути кілограм по 10 ))
Зате тобі видно,що зображено на аві у IVP

TEODORUK

В мене монітор LG-FLATRON.(L1919S) і десь вже місяць він глючит,а саме коли включаю комп,то монітор весь білий через 10 хв роботи він як радянський телевізор нагрівається і починає показувати зображення,а сьогодні вже білий годину робить і непоказує,я вже і кабелі перевіряв на іншому компі то вони справні.Підкажіть що то могло там статися,бо без компа скучно?

♠S.Y.♠

може холодне приміщення

wildperson

А може йому кирдик прийшов? Навскидочку йому роки три?
При екстремальному використаннi РК живуть менше ЕПТ, в любому випадку в майсткрню треба, але ремонтувати його думаю нерентабельно.

Dana Eco-Kosiv

то винен і холод і вік.
Якщо нема гроший) на новий монітор чи його ремонт,то купи собі кабель для телика.
Комп через дисплей телика працює люксово.Але є багато"але".

TEODORUK

Йому вже 4 роки,я певно тим ніфроспідом його угробив:) А скільки десь може коштувати ремонт?

julio

Бачив таке, що картинка взагалі пропадала тільки від того як зігнутий шнур.
Причому і на ЕПТ, і на РК моніках.
Під'єднати до компа, де з монітором все в порядку. Якщо картина повториться — точно монік. А не відяха, не кабель і не джерело.

wildperson

Цитата: julio від 01:27, 14 Грудень 2010
Бачив таке, що картинка взагалі пропадала тільки від того як зігнутий шнур.
Причому і на ЕПТ, і на РК моніках.
Під'єднати до компа, де з монітором все в порядку. Якщо картина повториться — точно монік. А не відяха, не кабель і не джерело.

Якщо я правильно зрозумiв- екран БIЛИЙ. Нiколи вiн не може бути бiлим з-за вiдеокарти або кабеля, вiн тодi чорний))
P.S. Ремонт навскидочку буде вiд USD 90 (Плосконос точнiше скаже), воно тобi треба?

julio

<offtopic>
Цитата: wildperson від 01:57, 14 Грудень 2010
Якщо я правильно зрозумiв- екран БIЛИЙ. Нiколи вiн не може бути бiлим з-за вiдеокарти або кабеля, вiн тодi чорний))
та вже.
я використав більш загальний термін:
Цитатакартинка взагалі пропадала
</offtopic>

TEODORUK

В мене є ше монітор старий той коробкоподібний,можливо буде його підключити що скажете?

julio

Цитата: TEODORUK від 16:33, 14 Грудень 2010
В мене є ше монітор старий той коробкоподібний,можливо буде його підключити що скажете?
Шнуровидло влізає в дірку?
Якщо так, то які трабли?

TEODORUK

Сьогодні підєднував старий монітор DAEWOO,коротше підєднав почалась загрузка вінди і далі страшний звук тріскотіння,я з перепуду витяг вилку з розетки і подумав шо то може через то шо я монік зніс з поду і він був ше дуже холодний,тому жінка порадила ше годинку почекати.Через годину ми почали далі його включати я лиш упс включив а цей як затроскоче аж дим іде я вилку витяг а він від самого упса стріляє,жінка з того страху ще й світло в хаті виключила я упса намацати неможу.коротше нікому нераджу робити такі експерименти!

TEODORUK

Люди порадьте який надійний монік купляти,бо в моєму матриця згоріла,хочу шось файне з жк- 19 дюймових до 1500 грн?