Хочу побачити

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:56, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Чим нереальне побажання?!
Таких горбів,видолків,галявин в наших околицях багацько!

wildperson

Цитата: KVITKA від 14:17, 23 Квітень 2010
Чим нереальне побажання?!
Таких горбів,видолків,галявин в наших околицях багацько!
Я зараз на асфальтi жию, "кротiв" лиш в метро бачу, так що з ВЛАСНОГО архiву- нiяк не виходить.

А побачити бажаю   секс дикобразiв :blum3:
Завжди менi було цiкаво- як же вони, сараку, розмножуються?? oh

Dana Eco-Kosiv

ну добре,змінюю...
Хочу побачити фото wildperson у Александрійському театрі,не обов*язково в партері).

wildperson

Цитата: KVITKA від 11:03, 03 Серпень 2010
ну добре,змінюю...
Хочу побачити фото wildperson у Александрійському театрі,не обов*язково в партері).

Щось ти нереального забагаеш, в театрi був 10 рокiв тому певно, причому в Чернiвцях, а не в СПб. Можу лиш з клюбу фотку, з VIP-ложi (фотка не моя, спецклубний фотограф там ходив i з дозволу знiмав пiсля концерту)

Dana Eco-Kosiv

гай най буде....
замовляй.

wildperson

Цитата: KVITKA від 14:25, 03 Серпень 2010
гай най буде....
замовляй.
Та вже замовив.., замiсть дикобразiв згоден на iжачкiв, я правда вчора вже то побачив, але ж тобi також корисно для загального розвитку ))

Dana Eco-Kosiv

EdSem

Ади тако...
Хочу побачити фотку Єшуа (нашого ярого баптиста) )))

wildperson

На рахунок Єшуа- це до БiгФана, вiн тут збирався якось не просто фотку, а фотку тушки. :crazy:
P.S. 2 edsem якраз цю й бачив на нонеймi, але щось пiдказуе, що фотошоп (увага на переднi лапки, в мене би все впало)))

julio

Цитата: wildperson від 12:42, 04 Серпень 2010...але щось пiдказуе, що фотошоп (увага на переднi лапки, в мене би все впало)))
Я думаю, що вони як раз через це так довго терплять, а потім, вже так хочуть, що вже просто не помічають )))
Іжачок наступного дня в їхньому барі каже: "Дивіться хлопці, як вона мені всі лапи роздряпала!"
Головне - правильний запит! )))
Так ипуц..о ёжики ))) Уберітє вашіх дєтєй, от нашіх голубих екранов!

julio

Якщо ця "відмазка проканає", то я би хотів побачити фото, чогось подібного до цього:
Дольмены - сооружения неизвестного назначения. Але в наших горах. Є щось подібне?

EdSem

Цитата: julio від 14:38, 04 Серпень 2010
Якщо ця "відмазка проканає", то я би хотів побачити фото, чогось подібного до цього:
Дольмены - сооружения неизвестного назначения. Але в наших горах. Є щось подібне?
Я не бачу фото Єшуа...  :rulez

julio

Та жи Замовник ніби засумлівавсі в їжачках... Каже, що то фотошоп.
От я другий варіант і підсунув.

ЦитатаЯ не бачу фото Єшуа...
Хіба фоторобот?

BigFAN

Цитата: edsem від 15:22, 04 Серпень 2010
ну блін, треба потерпіти троха, ше не вицепив чувака в файному ракурсі :crazy:

EdSem

Цитата: BigFAN від 23:39, 04 Серпень 2010
Цитата: edsem від 15:22, 04 Серпень 2010
ну блін, треба потерпіти троха, ше не вицепив чувака в файному ракурсі :crazy:
Я так поняв цей чувак сильно законспірований :(.
Давайте тоді мавпу на мотоциклі (щоб їхала сама) )))

PS: І шоб була баптисткою :rofl: