Улюблені серіали

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:49, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

блін ніколи не думав, шо колись підсяду на серіал - Хаус

Жирна_Бойова_Панда

йо, остання серія 6-го сезону Хауса таки тру  :bu
чекаю виходу 8-го червня нових серій Lie to me

Juha

А мені "Lie to me" якась дуже одноманітна. Чи то не може зараз багато серій дивитися. Бо ми якось всі вхідні дивилися... І настільки стали зрозумілі сюжети, що просто закинули це діло... От роль Гриши Хауса настільки оригінальна та неорlинарна, що його можна дивитися і дивитися і поняття не має, що ще від нього можна чекати, а у Теорії брехні все надто однотипно, проте мушу визнати, зразу стає надзвичайно цікаво  :!:

Жирна_Бойова_Панда

звичайно шо Lie to me і близько біля Хауса не стоїть, але свій прикол в ньому є. доречі я його тоже дивився за раз.

Juha

А....
Просто я дивилася по ТВ Татусеві дочки - і мені дуже подобалося, а коли їх перенесли на 22:20, і почали n-нний раз повторювати, обірвавши сюжет, думаю подивлюся он-лайн, в результаті - витримала 4 серії. Більше - стало нудно... А дві серії - що по ТВ в самий раз, тож і подумала може так і з Теорією брехні, але дивитися по одній серії якось немає бажання, та й часу зараз не дуже багато є...

Жирна_Бойова_Панда

я хауса коли починав дивитися, то мав 4 сезони на дисках... так міг дивитися по 10 серій підряд, бувало шо і до 6 ранку сидів... ото забрало  :crazy:

Juha

Я один раз так дивилася Домогосподарок  :blush2: Але це було один єдиний раз...  :)

Жирна_Бойова_Панда

оо не, я якось подивився 1 серія тих домогосподарок, думав шо в мене голова спухне  :scary

Gorolya

а потім Віталік записав мені ті всі 4 сезони Хауса...
пам"ятаю ці недоспані ночі)))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Gorolya від 17:45, 22 Травень 2010

хаус не давав тобі заснути?  :crazy:

Vlad

Присів на Big Bang Theory. Кумедний серіальчик)))
Опис з торенту:
Два блестящих физика, Леонард и Шелдон, «великие умы», которые понимают как
«работает вселенная». Но их гениальность ничуть не помогает им общаться с людьми, особенно с женщинами.
Всё начинает меняться, когда напротив них поселяется красавица Пенни.
Когда Леонард и Шелдон встречают Пенни, Леонард сразу же начинает интересоваться ею.
Он видит в общении с Пенни огромную перспективу..., вплоть до любви, однако Шелдон понимает,
что мечтам его друга не суждено сбыться.
Стоит также отметить пару странных друзей этих физиков: Говард Воловиц,
который любит употреблять фразы на разных языках,
включая русский и Раждеш Кутрапали, теряющий дар речи при виде женщин.

Gorolya

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:47, 22 Травень 2010
Цитата: Gorolya від 17:45, 22 Травень 2010

хаус не давав тобі заснути?  :crazy:

поговори...

Dana Eco-Kosiv

Останнім часом по каналі "1+1" транслюють близько 00:00год. кумедний серіал "Секс і Каліфорнія" з Девідом Духовним в головній ролі.
Рекомендую. Можна посміятися на повну!

BigFAN

Жирна_Бойова_Панда

нова серія Lie to Me дуууже порадувала.  :yahoo:
а зараз дивлюся The Mentalist суміш дохтора Хауса і Lie to Me  :crazy: