Мультики

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:46, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

Жив був пес - то класика!
а з загрнічних запер - Підводна братва

KosivArt

ше «Кун-фу Панда» файний мультік :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 16:44, 28 Січень 2010
ше «Кун-фу Панда» файний мультік :)

шось знайоме... є ссилка?  :crazy:

KosivArt

торренц.ру? ;)

до речі, Панду озвучує Галустян і робить він це атлічно :)

Жирна_Бойова_Панда

укр. переклад досить прийстойний :)

Juha

В Панді наш переклад кращий за російський.

julio

Dana Eco-Kosiv

Вчора переглянула мультик "Вверх"(Піксар),нічогенький.
А також "9"-щось таке квазі-дивакувате.

Juha

Квітко, я на мультик "Вперед і вгору" ходила сама в кінотеатр, бо не знайшла собі компанію. Я плакала півмультика. Вилетіла з залу, щоб люди на мене не зглядалися. Мені не можна таке дивитися  :!:
Сьогодні подивилася "Як приборкати дракона". Плакала напевне трохи менше, але це рульний мультик  :in_love:

BigFAN

блін включив кіндеру мультік "Тачки" і тепер маю проблему ходить за мною і пружить: "тато мульку бі-бі, тато мульку бі-бі....." іду завтра шукати на диск в DVD форматі "Тачки" і "Тачки 2"
а є ше шось в такому варіанті?

Marinka

Навряд... можна пошукати (але вони коротенькі) мультики від Піксар. Є ще старий радаянський мультик про любов грузовика до легкової машини (не та тематика,  та й мальовано страшненько, наче ескіз олівцем)...

KosivArt

Цитата: Juha від 19:19, 28 Січень 2010
В Панді наш переклад кращий за російський.
Сьодні глянув з нашим перекладом, досить пристойно. Здається крису-мастєра озвучував Ступка і він робив це найкраще, хоча й мав би бути другою скрипкою після панди :)

Dana Eco-Kosiv

Щодо мультика "Тачки"-в мене є він з українським дубляжем і маю взагалі його без перекладу.Кен ду копі(Можу зробити копії).
Нехай Кіндер вчиться української.Тим більше дитятко на слух має сприймати то краще,ніж "рашин".

В мульті "Вперед і вгору" найкращими для мене були моменти зустрічі з тією диво-птахою))).

Чекаю на появу "Toy story3".

Хтось бачив той совдеповський мульт про "Птіцу-Говоруна" і "Громозєку"...???  Файно! Відлуння "Союзу".

BigFAN

Цитата: KVITKA від 10:23, 12 Квітень 2010
Щодо мультика "Тачки"-в мене є він з українським дубляжем і маю взагалі його без перекладу.Кен ду копі(Можу зробити копії).
Нехай Кіндер вчиться української.Тим більше дитятко на слух має сприймати то краще,ніж "рашин".
а в якому форматі мультик записаний мультик? якшо в DVD буду фист вдятний, бо в мому кінотеатрі старенькому тєшко з другими форматами, а кіндер мульку може годинами дивитись і на інші мульки не ведется.