Мультики

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:46, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

зараз присів на аніме і на "південний парк" , а ви що дивитесь, які ваші улюблені? ;)

IVP

Я дивлюсь мультики по Hustlеr ))))

Juha

Я обожнюю мультики!!!!!!!!!!!!!!!!! Всілякі!!!!!!!!!!!! Просто з мультфільмів ми беремо стільки повчального, скільки, мабуть, жоден кінофільм не дає. Зараз вже не можу дочекатися "Панда Кунг-Фу". Десь через місяць повинен вийти!!!
І взагалі, рекомендую всім, дивіться мультики!!!!!!!!!!!!! Стає і веселіше, і добріше, і ніжніше навколо!!!

Жирна_Бойова_Панда

особливо коли дивишся 'південнй парк' або 'сімпсонів' ;)

Juha

До-речі, я також підсіла на "Південний парк". Кожен день дивимося :!: :crazy: Мені особливо подобається наш український переклад. :)

odnosel4anka

улюблені мультики "Мадагаскар", "Мадагаскар-2", "Роги і копита", "Тачки". Останній дивилась 12 разів.  :) 

paraska

українська озвучка "південного парку" просто геніальна!

KosivArt

Мені дуже сподобався мультфільм "Суперсемейка" (The Incredibles), передивлявся його разів 10 :) Сам сюжет, деталі, звук — все на рівні, весело і динамічно. Студія «Піксар» молодець.

Juha

Вчора подивилася "Монстри проти чужих". Непоганий мультик, але я б сказала, що він дитячий трохи. Хоча подивилася його із задоволенням.

Кицька

Ви так розхвалили South Park в українському перекладі...  :znajka
Скажіть, а де можна зкачати? :)

wildperson

Обiйшли увагою маленькi флешки. Оскiльки Куваев зафренджений в ЖЖ- новини дiстаю оперативно. Свiжа Масяня- тут: http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_200.html або зграблений мною на повний екран 

Dana Eco-Kosiv

Дивилась всі вищепрелічені мультики.
Для мені суперські"Гей,Арнольд",
"Історія іграшок"(хотіла би ще "Історію іграшок2" подивитися..),
"Суперсімейка"(схожий за сюжетом на фільм),
"Червона щапочка"(рос.пластилінова),
"Вовк і пес",
"Удав,мавпочка,папуга,слоник"(забула назву,можу його дивитися багаторазово).
Деякі совдеповські матерчаті...

Juha

Я не люблю пластилінові та матерчаті мультики.  :(
Я з радянський люблю дуже мало мультфільмів. Ну, постривай, "38 попугаев", і з пісеньками "Вместе весело шагать" і "От улыбки..." Обожнюю "Петрика П'яточкіна" (але на укр.мові).

Жирна_Бойова_Панда

Galen