І все таки ІНТЕРНЕТ

Автор IVP, 13:44, 03 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

IVP

Народ, у кого виникала така проблема останнім часом, що пропадає з"єднання з інтернетом (ОГО! 256) за останні декілька днів у мене частіше став втрачатися конект з інтернетом, мигає тільки лампа DSL і через декілька хвилин а іноді і до декількох годин підлкючається, а вечором взагалі, дуже часто стало преривати, повторюю, це все стається останні декілька днів (москалівка) хтось ще таке спостерігає ? Модем Callisto 821+R3

Gorolya

O_o то певно нечаста сила....

Шмайсер

Хотілось б почути ваші поради який наразі в Косові можна підключити якийсь переспективний інтернет. Ого неканає, не та лінія, Інтертелеком надто дорогий підключення 700 грн з модемом ( ну фіг з тими грошима) але 75 грн швидкість 1 мб і обмеження трафіку 1,5 гіга, ніяк не підходить. Ще будуть варіанти?

Жирна_Бойова_Панда

ну, завтро мені обіцяли вже нарешті приїхати і поставити і-нет від кабельного... кажуть шо нормальна штука... потім уже напишу як воно.

IVP

Чув про їхній інет, здаєтьяс 70 грн. 2 мегабіта безлімка ?

Жирна_Бойова_Панда

Шмайсер

Цитата: Жирна Бойова Панда від 14:39, 12 Листопад 2009
шось типу того.

Ну будемо чекати твої відгуки про кабельний нет...доречі які ціни на підключення, тарифи...проблеми з підключенням самого нету по Косові є?

Шмайсер

День пройшов і нічого нечути за кабельний нет))

КОСІВ

БРАТВА ЮТЕЛИ БІЛАЙНИ... ЦЕ ВСЕ ПОРОЖНЯК! СКАЖІТЬ МЕНІ ЯКИСЬ ВАРІАНТ ІНЕТУ ЩОБ ВІДЕО ХОЧАБИ НОРМАЛЬНО ЙШЛО, КРІМ ОГО, БО НЕМАЄ СТАЦІОНАРНОГО ТЕЛЕФОНУ. ХТО ЗНАЕ ПРО РАДІО ІНЕТ, ЦІНИ , ШВИДКІСТЬ?????

KosivArt

Цитата: КОСІВ від 00:56, 19 Листопад 2009
БРАТВА ЮТЕЛИ БІЛАЙНИ... ЦЕ ВСЕ ПОРОЖНЯК! СКАЖІТЬ МЕНІ ЯКИСЬ ВАРІАНТ ІНЕТУ ЩОБ ВІДЕО ХОЧАБИ НОРМАЛЬНО ЙШЛО, КРІМ ОГО, БО НЕМАЄ СТАЦІОНАРНОГО ТЕЛЕФОНУ. ХТО ЗНАЕ ПРО РАДІО ІНЕТ, ЦІНИ , ШВИДКІСТЬ?????
цим займається та сама контора:
https://forum.kosivart.com/index.php?topic=873.msg15667#msg15667

Шмайсер

Цитата: Стас від 10:39, 19 Листопад 2009
Цитата: КОСІВ від 00:56, 19 Листопад 2009
цим займається та сама контора:
https://forum.kosivart.com/index.php?topic=873.msg15667#msg15667

Дик хіба кабельний до радіо інтернета має якесь відношення? Радіо інтернетом займався Infoland але я як чув їхня контора накрилася.

IVP

здається їхнє все обладнання викупили. Ще б пак, ціни на радіо інет по 80 коп. за 1 мегабайт - занадто!!! І обладнання (банка від кави і модем 190 доларів). Такий інтернет був просто надувальством, у мене знайомі клали такі інтернети собі давно, так там рахунки поповнуєш собі на десятки а то і сотні дулярів і дехто просиджував їх за день.

Шмайсер

Цитата: IVP від 15:29, 19 Листопад 2009
здається їхнє все обладнання викупили. Ще б пак, ціни на радіо інет по 80 коп. за 1 мегабайт - занадто!!! І обладнання (банка від кави і модем 190 доларів). Такий інтернет був просто надувальством, у мене знайомі клали такі інтернети собі давно, так там рахунки поповнуєш собі на десятки а то і сотні дулярів і дехто просиджував їх за день.

Угу шо дорогий то дорогий був) реально якби нижчі ціни були зробили б безліміт 20$ в місяць 1мб трафік необмежений тоді було б супер)

KosivArt

Цитата: Шмайсер від 13:23, 19 Листопад 2009
Дик хіба кабельний до радіо інтернета має якесь відношення? Радіо інтернетом займався Infoland але я як чув їхня контора накрилася.
Так, тепер це одна контора. Правда чомусь не у всіх цей бездрутовий інтернет добре працює — чомусь рветься з'єднання.