І все таки ІНТЕРНЕТ

Автор IVP, 13:44, 03 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

На Павлика уже поміняли кабель на цифровий. Номери поміняли. Так що Ого вже можна підключати! :)

IVP

ОГО! не в моді вже )) дуже багато чув і бачив прикладів обдурювання з боку "Укртелекому", так що не маю бажання користуватися їхнім інтернетом. У Івано-Франківську знайомий має інтернет від одного провайдера, отже інтернет такий, 20 мегабіт (качає фільм до 2хв.), звичайно що безліміт, за перший місяць заплатив 99грн., всі наступні місяці будуть по 39 грн. Ось це дійсно інтернет і по доступній ціні для всіх панове, за нормальної шв.

TEODORUK

Злий Модератор забий Утел в соньку К750і і побачиш що буде

IVP

нічо, у мене працює і на нокіа, едже і 3Г і на моєму к750і все нормально працює!

borowed

ти часом провайдера з з мережею не перепутав?хм...вперше чую про таку дешеву вартість нету.тим паче в франику.інша справа - якшо ти в мережі.в нас це частіше всього всерайонні мережі

IVP

та нє, такий інет, ну шо, у них люди розумніші напевно і інет крутіший для більшого міста )

borowed

я тобі кажу,шо це дууууже подібно до локалки

IVP

ага, точно, фірма аірбайтс, локалка, але пох, зато швидко!! )))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: IVP від 20:20, 20 Лютий 2009
ОГО! не в моді вже )) дуже багато чув і бачив прикладів обдурювання з боку "Укртелекому", так що не маю бажання користуватися їхнім інтернетом. У Івано-Франківську знайомий має інтернет від одного провайдера, отже інтернет такий, 20 мегабіт (качає фільм до 2хв.), звичайно що безліміт, за перший місяць заплатив 99грн., всі наступні місяці будуть по 39 грн. Ось це дійсно інтернет і по доступній ціні для всіх панове, за нормальної шв.

позаяк, я більшу частину часу живу у франику... можна детальніше про таке чудо? ;)
ЗІ. у мене за 95 грн\місяць 512 мб...

IVP

Ну детально я незнаю, фірма Airbytes, шось таке, пробий в гуглі.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 18:50, 17 Лютий 2009
Цитата: TEODORUK від 01:23, 17 Лютий 2009
Народ купіть собі  БІЛАЙН з т.п-МОНСТЕР СПІЛКУВАННЯ,там інет з півночі до 8.ранку по 1коп/МБ + 75коп абонплата за активацію послуги Інтернетдрайв
А спати коли? :)
Умгу.Мене це теж цікавить.
3джі,на скільки мені відомо,(говорив  мені адміністартор головного офісу Ютел у Львові) буде по районах.
Казав,що черга до райцентрів вже надійшла.Думаю,що найближчими кількома роками буде в нас 3жді.

Mol'far

Цитата: KVITKA від 17:16, 01 Червень 2009
Цитата: Стас від 18:50, 17 Лютий 2009
Цитата: TEODORUK від 01:23, 17 Лютий 2009
Народ купіть собі  БІЛАЙН з т.п-МОНСТЕР СПІЛКУВАННЯ,там інет з півночі до 8.ранку по 1коп/МБ + 75коп абонплата за активацію послуги Інтернетдрайв
А спати коли? :)
Умгу.Мене це теж цікавить.
3джі,на скільки мені відомо,(говорив  мені адміністартор головного офісу Ютел у Львові) буде по районах.
Казав,що черга до райцентрів вже надійшла.Думаю,що найближчими кількома роками буде в нас 3жді.

Казали шо вже в червні має бути як я чув...

Dana Eco-Kosiv

Хотіло ся б цього дуже.
В Яремчі і Ів.-Фр. вже є.
Перепрошую,в червні якого року?

Mol'far

Цитата: KVITKA від 02:07, 05 Червень 2009
Хотіло ся б цього дуже.
Перепрошую,в 2009 році від Різдва Христового.

Reality

Цитата: Mol'far від 14:15, 05 Червень 2009
Цитата: KVITKA від 02:07, 05 Червень 2009
Хотіло ся б цього дуже.
Перепрошую,в 2009 році від Різдва Христового.
Molfar +1