І все таки ІНТЕРНЕТ

Автор IVP, 13:44, 03 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

musicfun2005

Цитата: sv від 19:53, 30 Жовтень 2011
а почому той WiMAX, швидкість і покриття?
ну та підключка 1200 грн, обладнання MikroTik, ціни там хз, вроді би 100 грн за 1 чи 2 мБ/с для приватних будинків і точно 80 грн / 2 мб/с. Покриття більша частина Косова, Кути, Старі Кути,  Кобаки, Вижниця, Тюдів і решту тих країв. То проще сказати де ти живеш і точно будеш знати чи в тебе таке буде працювати...

Жирна_Бойова_Панда

шо за кантора це ставить?

musicfun2005

наврядчи це кантора якась така підпільна
Кантора обслуговує пів України разом із Києвом.
За тиждень все стане ясним :)

s19or

Цитата: musicfun2005 від 16:47, 30 Жовтень 2011
У ній використовується 4 дротика як основні, по яких йде інтернет, а решту 4 взагалі не використовуютсья (або іншими словами запасні),

Тобі потрібно 200 метрів тягнути, це дуже погано, тому що десь по дорозі - ти маєш ставити додаткове обладнання (свіч і живлення і ящик щоб воно не затікало, бо інакше всьо згорить). Пояснюю, кабель вита пара може передавати сигнал на 100 метрів - більше не рекомендується - бо нету не буде.  

Тут говориться про передачу по технології хDSL вона використовує взагалі 2-ва дротики (тобто одну пару) відстань на які сигнал передається в рази вища ніж 200 метрів. Свічів і т. д. використовувати нетреба в цій ситуації вони використовуються пре передачі по технології Ethernet. Вита пара (cat utp 5e) сама по собі може проводити сигнал більше як на 100 метрів знову ж від технології передачі залежить. Стальку вішають для того щоби небуло провисання кабелю під своєю ж вагою (при обмерзанні навіть сталеві кабеля на ЛЕП ламаються )

... а по вімаксу дай краще посилання.

musicfun2005

Можу скати одне - що в Косові ( Косівський район, в подальшому Верховина, Верховинський р-н) нарешті буде ЯКІСНИЙ і доступний Інтернет абсолютно для всіх!!!

s19or

Цитата: musicfun2005 від 21:28, 30 Жовтень 2011
Можу скати одне - що в Косові ( Косівський район, в подальшому Верховина, Верховинський р-н) нарешті буде ЯКІСНИЙ і доступний Інтернет абсолютно для всіх!!!

Капітан очевидність?   

кажи шось конкретніше

Жирна_Бойова_Панда

more info ато це виглядає як дешева реклама )

musicfun2005

Цитата: s19or від 21:27, 30 Жовтень 2011
Тут говориться про передачу по технології хDSL
... а по вімаксу дай краще посилання.
тепер згідний! я просто не користуюся укртелекомом і незнаю яке там точно обладнання використовується! Думав що то маєтсья на увазі стандартний варіант прокидання утіпішки :)

та по вай максу купу інформації в мережі
http://ru.wikipedia.org/wiki/WiMAX

використовується 5ий канал (5Герц) який є повністю вільним для передачі інформації і використовується ліміт на сектора !

musicfun2005

Ги  :) оце ви заговорили, а це клієнти чи працівники кабельного інтернету? )) ну шо я буду шось наперед говорити, пройде тиждень і все стане  відомо. Цього тижня буде проводитися тестовий Wi-Max лінк, от тоді і буде все відомо  :crazy:Гугл Ерс показує рівень сигналу на 100% що не може не тішити.
Но Інтернет буде! Бо вже стільки документів узгоджено і підписано, що інтернет просто немає права там не бути :)

s19or

Цитата: musicfun2005 від 21:33, 30 Жовтень 2011
тепер згідний! я просто не користуюся укртелекомом і незнаю яке там точно обладнання використовується! Думав що то маєтсья на увазі стандартний варіант прокидання утіпішки :)

та по вай максу купу інформації в мережі
http://ru.wikipedia.org/wiki/WiMAX

використовується 5ий канал (5Герц) який є повністю вільним для передачі інформації і використовується ліміт на сектора !

ну це я знаю, хотілось би знати шо за кантора підключає якісь посилання

s19or

Цитата: musicfun2005 від 21:09, 30 Жовтень 2011
ну та підключка 1200 грн, обладнання MikroTik, ціни там хз, вроді би 100 грн за 1 чи 2 мБ/с для приватних будинків і точно 80 грн / 2 мб/с. Покриття більша частина Косова, Кути, Старі Кути,  Кобаки, Вижниця, Тюдів і решту тих країв. То проще сказати де ти живеш і точно будеш знати чи в тебе таке буде працювати...

на подібне обладнання і ціни хлопаки з франківська підключають але вони тільки там в приміській зоні,
коломийські також ніби таке роблять

http://www.fly-net.if.ua

musicfun2005

ги)) флай нет, сайт яких зроблений на джумлі :-))
ні, це не вони, та й взагалі я про таких чесно кажучи не чув, може вони від нас виділену лінію беруть, треба буде поцікавитися..
хз, нечув таких

s19or

Цитата: musicfun2005 від 21:50, 30 Жовтень 2011
ги)) флай нет, сайт яких зроблений на джумлі :-))
ні, це не вони, та й взагалі я про таких чесно кажучи не чув, може вони від нас виділену лінію беруть, треба буде поцікавитися..
хз, нечув таких
яка різниця, на чому сайт головне шоб якість послуг хороша

Цитата: musicfun2005 від 21:38, 30 Жовтень 2011
Гугл Ерс показує рівень сигналу на 100%
шо в тебе за версія  Гугл Ерс, шо показує рівень сигналу?

musicfun2005

рівень видимості...
якщо бути дотошним
але думаю ти мене ітак зрозумів

musicfun2005

Цитата: s19or від 22:12, 30 Жовтень 2011
перепади висот, якшо ше дотошніше)
:good:так