І все таки ІНТЕРНЕТ

Автор IVP, 13:44, 03 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Ютел, значить зараз це мій основний інет =) Купляв у Коломиї, але і у нас теж має бути. Ціна пакета Ю'трай - 50 грн. На рахунку 10грн. 128 мб. 25хв. 25смс. (в межах України). Використовує покриття Білайну. В Яремче та Івано-Франківську ще не тестував, але по теорії, там 3Ж і має бути до 3.6 мегабіт. Також у пакеті багато інших послуг. Наприклад відеодзвінок (30коп. хвилина, якщо я не помиляюсь =) Ну поки-що вроді все добре. =)

KosivArt

А скільки коштує модем? Купувати новий 3джі телефон і змінювати номер якось нема бажання :coffee

Жирна_Бойова_Панда

ютел в косові не буде давати норм і-нет оскільки вон юзають мережу білайна, то там така сама швидкість як і в і-нета самого білайна, норм інтернет від ютела буде лише там де стоять їхні "рідні" вишки.
а пакет ютел в нас можна купити на пошті там де за телефон платять....

IVP

Цитата: Стас від 13:58, 23 Листопад 2008
А скільки коштує модем? Купувати новий 3джі телефон і змінювати номер якось нема бажання :coffee
Ну у нас телефона з 3Ж нетреба, є модеми якісь на сімку китайські, правда незнаю ціну. Та інет нормальний, стає для серфінгу, качає в районі 6-9 кб/с.

KosivArt

А де бачив такі модеми?

IVP

Хз, десь читав, непам"ятаю, казали шо тіпа на них ПІПЛнет не дітає, а Ютел мав-би напевне, бо модем від Ютела на сайті десь в районі 800грн.

IVP

Вже походу на Москалівці є можливість надання послуг інтернету ОГО!

Вуйко

і в Яблунові також... Криза з ДСЛ модемами.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: IVP від 12:55, 23 Листопад 2008
Ютел, значить зараз це мій основний інет =) Купляв у Коломиї, але і у нас теж має бути. Ціна пакета Ю'трай - 50 грн. На рахунку 10грн. 128 мб. 25хв. 25смс. (в межах України). Використовує покриття Білайну. В Яремче та Івано-Франківську ще не тестував, але по теорії, там 3Ж і має бути до 3.6 мегабіт. Також у пакеті багато інших послуг. Наприклад відеодзвінок (30коп. хвилина, якщо я не помиляюсь =) Ну поки-що вроді все добре. =)
А в мене 5пакетів тарифу Ю*фемелі.Помегабайтний нет. 5коп за мб.Швидкість справді какана. Але в період з 1:00 ночі і аж до 12:00дня швидкість норм.в Косові.Буває і до 30 кб за сек. За пакети я НІЧОГО не платила взагалі. Але обов*язково  мінімум 25 грн. щомісяця мати на рухунку в тієї 1-ї основної картки з тих  5-и карток.Ті гроші ніхто не знімає.Просто їх обов*язково треба стратити,бо пропадуть.Щодо модему, то можна використовувати телефон,як я і роблю(для кожного телефона в офісі дають окремі друковані налаштунки).Купити модем юсб можна від 700до 2000 грн.Це вже як кишеня дозволяє))).
Там,де є "рідні " вишки Ютела - шв.200-400кб за сек.Люкс.
"+" цього нету в безпровідності і відсутності обов*язкової помісячної оплати!
Можна користуватись 1карткою,а ті хай в шафі стоять. Між собою 5 чоловік говорять безкоштовно з тих карток.Дзвінки на інші оператори по 75 коп за хв.
Думала в Косові щось схоже на цей нет знайду,але тут покищо туманно з цим питанням і дорого,як на мене.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 13:58, 23 Листопад 2008
від 700-2000грн.За якість треба платити. Якщо нема модему,то на  старому номері включити переадресацію на новий номер.

Dana Eco-Kosiv

скажіть де в Косові поповнення на цей Ютел купити?

IVP

2 KVITKA
На укртелекомі.

KosivArt

укртелеком-утел розташований у приміщенні пошти

Dana Eco-Kosiv

Skipper

Чисто з свої практики - у нас ОГО можна зробити де завгодно! Мені от розказували що нереально але в нас є пацани на Укртелекомі які порішали. Всетаки мегабітний безліміт це класно.

В нас доречі ше Інтертелеком дає інтернет ... правда пробував - туго капець!