Секс! (голосування)

Автор Ясік), 16:33, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Як ви ставитесь до дошлюбного сексу?

Супер!
28 (82.4%)
Не думав!
4 (11.8%)
Фу, просто жах!
2 (5.9%)

Всього голосів: 33

Ілона

Марин, ти колись новонароджене маля в мусорному бачку бачила?
Синє і з пуповиною...
Я коли з малим в лікарні лежала, то там два випадки було - раз в бачок викинули під лікарнею, а другу дитинку на лавочці залишили в парку. Зимою, на Меланку...
Лікарня на Львівській площі, добре що центр міста і народу було!
От скажи, як таких ... не стерелізувати?
Та навіть сукою не назвеш - бо собака за своїх щенят глотку перегризе! 

Я була в Мінську - жодного бомжа, ні однієї бездомної собаки, немає попрошайок ЗОВСІМ!
Там бацька Лукашенко так керує, що на тротуарі навіть бичків від цигарок нема!!!

Marinka

Цитата: Ілона від 14:34, 12 Грудень 2008
Марин, ти колись новонароджене маля в мусорному бачку бачила?
Синє і з пуповиною...
Я коли з малим в лікарні лежала, то там два випадки було - раз в бачок викинули під лікарнею, а другу дитинку на лавочці залишили в парку. Зимою, на Меланку...
Лікарня на Львівській площі, добре що центр міста і народу було!
От скажи, як таких ... не стерелізувати?
Та навіть сукою не назвеш - бо собака за своїх щенят глотку перегризе! 

Я була в Мінську - жодного бомжа, ні однієї бездомної собаки, немає попрошайок ЗОВСІМ!
Там бацька Лукашенко так керує, що на тротуарі навіть бичків від цигарок нема!!!

Вибачай, але в людей зазвичай на лобі не написано - Я остання сука і я викину свою дитину, якої ще навіть в планах нема. Або, я в бивця, і від мене народиться неврівноважений пчихопат, який скерує свій літак в землю, разом з пасажирами.
Жахливо викинути дитину на смітник, але як взнати хто це зробив? Дуже мало людей за руку ловлять. Тут не кардинальними мірами треба, а роботою з психологом і просвітництвом. Психолог може попередити такі випадки, а просвітницькі центри можуть розказати де можна залишити дитинку в разі якщо вона не бажана. А гловне при всьому тому гарантувати повну конфіденційність. Тільки тоді люди підуть на контакт.

Ну ти й порівняла! Собак з бичками і людей покалічених....

Ілона

В людей на лобі не написано, але на обліку в соціальних службах і дитячих кімнатах міліції є купа таких горе-мамашок, котрі народжують дітей як кошенят!
А потім розпихають по дитячих будинках і забувають - зате рівень злочинності піднімається, коли ці діти не мають куди повернутися!
Коли я там працювала, чесно - не витримала!
Бо через себе стільки болі пропускаєш, що просто серце не витримує!

Ой, багато що можу написати, але встидаюся  :blush2:
Бо дійсно, у мене фашистські ідеї...
І тому я зараз стараюся допомогти собакам, а не людям!

Marinka

Цитата: Ілона від 15:49, 12 Грудень 2008
Ой, багато що можу написати, але встидаюся  :blush2:
Бо дійсно, у мене фашистські ідеї...
І тому я зараз стараюся допомогти собакам, а не людям!
:rofl: :applauds +1

Ілона

Усьо! Зафлудили!
Ща Стас позаушників надає ;)))
Тепер давай про секес  :blum3:

Skipper

Да, так оптимістично почали роздувати що про секас мож і забути ))

lambert

Голосування каже саме за себе - 0 *жах*:)