Косів: форум міста та району
10:06, 04 Грудня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти

Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: 1 [2] 3 4 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Друга половина!  (Прочитано 63119 раз)
KosivArt
Адміністратор

Репутація: 101

« Відповідь #15 : 17:50, 10 Грудня 2007 »

Можна ще й такий смайлик  icon_loveopera або такий  in_love
Mila
Відвідувач

Репутація: 3

« Відповідь #16 : 02:35, 19 Лютого 2008 »

дійсно дивні люди трапляються які говорять що неможуть знайти кохану людину.....
 :!:погано шукають
Той хто шукає завжди знаходить
Ось тільки потрібно захотіти і трішки докласти своїх зусиль! Сама в цьому переконалася,неможливого небуває........ Всезнайко

Мене важко знайти,легко втратити і неможливо забути....
Marinka
Ст. модератор

Репутація: 85

Awards: KosivArt Язва форуму 2010

Язва форуму:)

« Відповідь #17 : 16:37, 24 Березня 2008 »

Ха, на рахунок, сують-не сують носа;) Була в мене така ситуація - я деякий час зустрічалася з жонатим чоловіком. Але в нас було так би мовити "чисте і невинне" кохання. Коли ми познайомилися мені було 15 років йому 27. Ну і звичайно мені і в голову не приходила думка про якісь інтимні з ним стосунки. Так кафе, морозиво, природа і ну максимум один раз на дискотеку поїхали... Але то ж серед білої днини, в місті де всі про всіх знають, і сусідка через дві хати знає, шо в іншої сусідки молоко збігло. І так ми зустрічалися 2 роки. Я приїзджала у Косів на канікули літом і зимою. І поки я була, ми часто бачилися. Ми були щасливі. Ну по крайній мірі - я дуже;)) А потім... це вже не так і важливо....
А розказала я це до того, що якщо ти не хочеш - ніхто тебе в зубах носити не буде, якщо не біжиш до сісудки зі словами "А чулис-те, Василино, же Йванка собі бахура завела? Йой-йой...", то і про вас,як правило теж такого не скажуть... А може мій випадок унікальний, бо моя родина дізналася про мою юнацьку оказію з моїх же слів. Через 6 років. Подивувалися - сказали : "Ого, а ми і нічого не знали." Ось таке...
А половинку свою знайдеш там де доля вкаже;)) Навіть як би шукав на Місяці, як доля - знайдеш в сусідній хаті;)))

Життя – то трояка ружа...
Juha
Ст. модератор

Репутація: 77

Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))

« Відповідь #18 : 17:23, 24 Березня 2008 »

Це, напевне, унікальний випадок.
Мої батьки почали робити у ванні ремонт. В середу в магазині скуплялися, а в четвер дзвонила сусідка й казала, що в неї питалися, чи то правда, що я заміж виходжу!!! Це один маленький приклад, а таких ситуацій купа!!! Практично кожен день щось нове. І що найцікавіше, що люди набираються наглості, дзвонять і питають!!! Яка їм різниця!!!
borowed
Абориген

Репутація: 21

люблю життя і красивих дівчат

« Відповідь #19 : 22:13, 31 Березня 2008 »

Тю,це ж прикона!!!!Ти знаєш,що хоча б комусь цікавий)))
borowed
Абориген

« Відповідь #20 : 22:16, 31 Березня 2008 »

знаю,це надоїдає....Але і Київ теж.....коли вперше гуляєш з дівчиною,а вона тобі весь час хо показати,як їй на тебе пофіг.....гррррр
Juha
Ст. модератор

My little dream )))

« Відповідь #21 : 13:41, 04 Квітня 2008 »

Зараз просто модно такими бути!!! Коли тобі все "пофіг".  Люди перестали відчувати!!! Незнаю  Точніше, перестали дозволяти собі відчувати!!! А потім ходять і жаліються, як важко живеться!!!!!!!!!  Істерика
Хоча не всі такі
borowed
Абориген

« Відповідь #22 : 15:14, 04 Квітня 2008 »

Ну бачиш,Юхо,це мене блін виводить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хоча з іншого боку...оце думаю з дівчиною приїхати на Великдень,то батьки ж одразу подумають,що вже женюся)))
Теж тупо якось.....
Juha
Ст. модератор

My little dream )))

« Відповідь #23 : 15:25, 04 Квітня 2008 »

Чого ти так думаєш??? Нічого вони не подумають. Просто вони хочуть, щоб ти відносився до цього серйозно!!!!!!! І розумів, що будеш нести відповідальність за те, що може статися!!! Тому вони можливо й якось реагують,скажімо, не так як ти хочеш!!!!!!
Але я думаю, ти можеш сміло привезти дівчину. Просто, якщо ти на Великдень привезеш одну, на зелені свята - другу, а на Івана купала - третю, то тоді зрозуміло, що батьки можуть погано реагувати!!!!!!!!! Так що "дєрзай"!!!!!!!!!!!!!
Ілона
Абориген

Репутація: 34

« Відповідь #24 : 15:54, 04 Квітня 2008 »

borowed , ти головне татові скажи! Бо мужчини між собою ліпше ладнають!
А мами хочуть внуків бавити і підштовхують до шлюбу  Всезнайко
І будь безпосереднім і ненав"язливим до своєї дівчини!
І не переживай що скажуть інші - головне щоб було взаєморозуміння між вами,  щирі стосунки і не було недоговорених фактів!

Я трохи терпіла, але зараз таки маю сказати...
Ха, на рахунок, сують-не сують носа;) Була в мене така ситуація - я деякий час зустрічалася з жонатим чоловіком. Але в нас було так би мовити "чисте і невинне" кохання. Коли ми познайомилися мені було 15 років йому 27.

Люди! Шукайте свою половинку а не спонсора, трахальщика, водія і т.д і т.п...
Не робіть боляче іншим! Бо вони і вам так зроблять, принаймі я - точно.
Зрозумійте, що коли мужчина обманює свою дружину, то так само обдурить і вас!
А кафе-морозиво-дискотека - то вже є чужа територія з одруженим.
Marinka , ви були щасливі?
А як почувалася його жінка яку може він обс...в при тобі і котра чула запах чужих духів?
Вона віддала йому молодість, народила дітей, прасує сорочки і готує їсти на Великдень...

Ви не подумали що руйнуєте сім"ю?
Ви також постарієте і Ваш чоловік захоче нових вражень і "гульне" десь - тоді Ви нагадаєте себе в 15 років, хоть і нічого не було...
На чужому горі - щастя не побудуєш.
borowed
Абориген

« Відповідь #25 : 17:01, 04 Квітня 2008 »

borowed , ти головне татові скажи! Бо мужчини між собою ліпше ладнають!
А мами хочуть внуків бавити і підштовхують до шлюбу  Всезнайко
І будь безпосереднім і ненав"язливим до своєї дівчини!
І не переживай що скажуть інші - головне щоб було взаєморозуміння між вами,  щирі стосунки і не було недоговорених фактів!

Я трохи терпіла, але зараз таки маю сказати...
Ха, на рахунок, сують-не сують носа;) Була в мене така ситуація - я деякий час зустрічалася з жонатим чоловіком. Але в нас було так би мовити "чисте і невинне" кохання. Коли ми познайомилися мені було 15 років йому 27.

Люди! Шукайте свою половинку а не спонсора, трахальщика, водія і т.д і т.п...
Не робіть боляче іншим! Бо вони і вам так зроблять, принаймі я - точно.
Зрозумійте, що коли мужчина обманює свою дружину, то так само обдурить і вас!
А кафе-морозиво-дискотека - то вже є чужа територія з одруженим.
Marinka , ви були щасливі?
А як почувалася його жінка яку може він обс...в при тобі і котра чула запах чужих духів?
Вона віддала йому молодість, народила дітей, прасує сорочки і готує їсти на Великдень...

Ви не подумали що руйнуєте сім"ю?
Ви також постарієте і Ваш чоловік захоче нових вражень і "гульне" десь - тоді Ви нагадаєте себе в 15 років, хоть і нічого не було...
На чужому горі - щастя не побудуєш.
хм....Ілона,більшість чоловіків шукають коханок,щоб ті допомогли розслабитись від постійних вимог і криків в хаті,якшо в сімї панує взаємоповага і розуміння - навряд хтось захоче зрадити,це вже скоріше виняток...всі ми різні,але всі такі подібні...
Marinka
Ст. модератор

Репутація: 85

Awards: KosivArt Язва форуму 2010

Язва форуму:)

« Відповідь #26 : 20:39, 05 Квітня 2008 »

Пані Ілоно, не будьте такі правильні, хоча це ваша власна справа. Була щаслива, навіть дуже. А тема його сім`ї - це було табу. При чому встановила його я. Це був просто інший світ, поза нами. Про його дружину ніхто і ніколи не заікався. Ну молодість вона йому віддала, а він влаштував їй абсолютно безбідну старістьwink3))))))
А нарахунок руйнуєш не руйнуєш, що там захоче мій чоловік це вже така справа. Що на долі написано то й буде.
Читайте уважно, якщо вже прочитали, спочатку посту ж написано, що в мене на нього, ані в нього на мене не було аніяких планів. Це була собі така дружба-флірт. Раз у пів-року. Це знаєте, як зустріч спорідненої душі, з якою у вас ніколи напевно не складеться доля, але вас надзвичайно тягне до тієї людини. І навіть після 20 років ви будете пам`ятати про цей "роман". І можливо є люди які не здатні повірити, що хтось у когось може просто закохатись, не дивлячись ані на гроші, ані на соціальний стан, ані на будь-які інші "переваги". Бо на той момент вони просто не цікаві вам. І ви ще не зіпсовані соціумом з його правилами і заборонами. Пані Ілоно, мені б не хотілось,що б ви опинилися саме з тих "зневірених", бо ви надзвичайно світла людина.
А написала я цей пост не для того щоб мені кісточки перемили, а для того, щоб сказати, що як не захочеш, то особливо ніхто ніс у твоє життя пхати не будеwink3)))))

Життя – то трояка ружа...
Ілона
Абориген

Репутація: 34

« Відповідь #27 : 20:07, 21 Липня 2008 »

Пані Маринко - я правильна, бо маю елементарні правила виховання і ходжу в церкву.
Безбідна старість дружини - то є "відкуповування" від хворого сумління!
Повірте, я так агресивно говорю - бо сама такий досвід отримала!
Ви також це зрозумієте, коли опинетеся в цій шкурі!
Можу описати стадії - спочатку не вірите, потім плачете, потім будете злитися, потім опустяться руки...
Тепер у мене інший чоловік, з яким я щаслива!
Та я  бачу до чого довели мого бувшого "світлі" стосунки 
У нас є спільні друзі...

Не можна руйнувати...
Я вважаю, що ми самі собі долю створюємо!  icon_fight1
А носа пхати - то у Косові національна традиція!  rofl
Galen
Абориген

Репутація: 27

Awards: KosivArt Аватар 2009

Світ нікому не обіцяв бути справедливим.

« Відповідь #28 : 11:44, 18 Травня 2010 »

Я вважаю, що ми самі собі долю створюємо!  icon_fight1
Оце правда!

А тема цікава Smiley
odnosel4anka
Абориген

Репутація: 54

Awards: KosivArt Аватар 2010

:)

« Відповідь #29 : 03:19, 12 Листопада 2010 »

ну де ти, суджений мій? Я вже заміж хочу! Хлопів є, а одружуватися ніхто не спішить. Шо робити?

P.S.: ггг, не сприймайте мене всерйоз ...

"Своїм терпінням ми можемо досягти більше ніж силою" wink3
Сторінок: 1 [2] 3 4 |   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF