все, що стається то до кращого і я замічал в себе, що чим дальше тим ліпший хлопака попадає, так можна і до ідеала дойти
Жінки....
Недавно в Нью-Йорку відкрився магазин чоловіків, в якому можна придбати собі чоловіка. Коли жінка приходить в цей магазин за чоловіком, то вона повинна слідувати інструкції при вході: "Ви можете відвідати цей магазин лише один РАЗ! Є шість поверхів і вартість пропонованого товару збільшується з кожним поверхом. Ви можете вибрати товар на одному з поверхів або ж піти вище, але ви НЕ МОЖЕТЕ більше спуститися поверхом нижче!"
Таким чином, жінка прийшла в магазин мужів, сподіваючись на вдале придбання. На першому поверсі напис на дверях свідчить: "Поверх 1-й. Чоловіки, що мають роботу". На другому поверсі напис свідчить: " Поверх 2-й. Чоловіки, що мають роботу і люблять дітей". На третьому поверсі - "Поверх 3-й. Чоловіки, що мають роботу, люблять дітей і дуже добре виглядають". "О! Як чудово!" - думає жінка, але продовжує підніматися по сходинках. Вона піднімається на четвертий поверх і на дверях читає напис: "Поверх четвертий. Чоловіки, що мають роботу люблять дітей, приголомшливо добре виглядають і допомагають по господарству". "Боже мій!" - думає жінка. - Я майже не можу встояти перед цим!", але все рівно йде на п'ятий поверх і читає напис: "Поверх п'ятий. Чоловіки, що мають роботу, люблять дітей, карколомно добре виглядають, допомагають по господарству і дуже романтичні". Жінка на хвилину зупиняється, щоб вирішити, що робити але потім вирішує піднятися на шостий поверх. На дверях вона читає напис: " Ви відвідувач номер 31456012 на цьому поверсі. Чоловіків на цьому поверсі немає. Тут лише вихід, як підтвердження тому, що жінок неможливо задовольнити. Дякуємо за відвідини нашого магазину!".
Щоб уникнути збитків власник також відкрив і магазин дружин, якраз навпроти. Коли чоловіки приходять купити дружину, то також бачать інструкцію на вході. "Поверх перший. Дружини, які люблять секс". "Поверх другий. Дружини, які люблять секс і мають гроші". "Поверхи з третього по шостий ніколи чоловіками не відвідуються".