Дивно, але я чомусь раніше не читала цю тему.
По-перше, хочу сказати, що на мою думку половинка не шукається, вона сама звідкись появляється. "Звідки" - цього ніхто не знає.
По-друге, за Косів. Дуже часто, ну від дуже багатьох чула фрази типу: "в Косові нема нормальних "половинок" . Я вважаю, що це кажуть ті, хто ЩЕ живуть казками про принців на білому коні та принцес з ідеальною фігурою і т.д. Коли людина стає дорослішою вона починає цінувати те, що має, і щоб її РОЗУМІЛИ й ПОВАЖАЛИ, а все інше потім буде. І причина тут не в косівській молоді, а в тому, що в нас живуть за "косівськими" поняттями: а що про мене з кажуть...а той того не поважає, а я буду з ним зустрічатися...І немає можливості розкритися повністю (або точніше бажання). Тому я бажаю всім, побільше впевненості, посмішок і не звертайте нінакого увагу. Й обов'язково зустрінете своє щастя.
Що мене стосуєтсья, то я зустрічаюся з хлопцем не з Косова, і не з Західної України. І я люблю свій рідний край, і він також! І нікого мені більше не треба. Я щаслива!!! Всім того бажаю!!!