Сауна в Косові та районі

Автор KosivArt, 15:18, 14 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

А ця рожнівська сауна в когось вдома чи на якісь базі, чи де знаходиться? І там басейн теплий чи холодний???

nvm

Цитата: Juha від 08:02, 12 Січень 2009
Люди, яка кульна сауна у Волійському замку :good:, ви просто не уявляєте :!: :!: :!: Я недавно була :!: Вражень море :!:
підкажіть будьласка, де саме ця сауна?

Galen

В якій із саун Косова на сьогоднішній день можна гарно відпочити? Так щоб і обстановка гарною була,  і чисто - це в першу чергу. Ага, і басейн з недуже холодною водою.
Як зараз в Байці? Хтось недавно був?

odnosel4anka

Цитата: Галина від 11:51, 08 Жовтень 2009
В якій із саун Косова на сьогоднішній день можна гарно відпочити? Так щоб і обстановка гарною була,  і чисто - це в першу чергу. Ага, і басейн з недуже холодною водою.
Як зараз в Байці? Хтось недавно був?

Галя, коли йдемо? :)

KosivArt

Якщо треба басейн шоб поплавати, а не просто окунутись — тоді вам краще в готель «Гуцул». А після сауни там можна гарно відпочити нагорі в затишному ресторані.

Galen

Стас, дякую за інформацію. В Гуцулі ще небула.
Тиждень тому відпочивала в сауні  Байки. Мені не сподобалося. Трошки вже запущено. От у Стопчатові (на кільці) в ресторані-готелі Медея сауна суперова, правда без басейну, це вже не той ефект. Ну хіба що відразу під холодний душ. Плюс можна пограти в більярд і випити смачну каву в затишному кафе. Три в одному. :) А бажаючим, після всього, розважитись в готелі :) :)

odnosel4anka

Цитата: Галина від 09:19, 13 Жовтень 2009
Цитата: Боженочка від 19:10, 12 Жовтень 2009

Галя, коли йдемо? :)
Пропоную всім бажаючим форумчанам зустрітися і попаритися в сауні, попити пивко. Може ближче до різдв'яних свят? :) Як вам ідея?

я завжди тільки за! :)

Galen

Хто би хотів знати, то в "Фільварку" с. Стопчатів ( як на Коломию) недавно відкрили бомбезну сауну. І головне що ще незахаращено і пахне деревом. 120грн. в годину. Обстановка - супер, мені навіть дуже сподобалося. В середені камін, можна жарити шашлики. Басейн недуже великий, але вода порівняно тепла, плюс джакузі. Бажаючі можуть пограти в більярд. Дійсно дуже гарно і самеголовне ЧИСТО (я на рахунок цього дуже прикра).
Потім напишу номер тел. 

IVP

хм, цікаво.... Давай номер скоріше.. ))

Galen

Цитата: IVP від 13:41, 07 Травень 2010
хм, цікаво.... Давай номер скоріше.. ))
прошу дуже 0970161250

Dana Eco-Kosiv

Давно ніхто не дописував... :crazy:
Які рекомендації тепер?
Але,щоб в радіусі 30-40 км від Косова. :car
Чомусь ніхто не написав про Живицю...Ззовні гарний будинок.А сауна-невідомо...

Juha

♠S.Y.♠

Між Монастирською церквою і автостанцією. Від "Лімона" в сторону церкви.

Juha

Дякую............... А я й не знала, що там сауна є...

Galen

Цитата: Юрій від 13:42, 11 Березень 2011
Між Монастирською церквою і автостанцією. Від "Лімона" в сторону церкви.
Як обстановка, ціни? Хтось був?