Фільм-відео про Косів

Автор IVP, 16:04, 11 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

IVP

Ну за основу можна взяти як я вже казав книгу, напр. одна є книжка яку я читав 2 роки тому в електронному варіанті це Ромеро "Ніч живих мерців", як читаєш, зразу картинка малюється в уяві, ніби дивився б кіно, але якось набагато цікавіше, я уявляю героїв таких, як я б хотів.

Правда на цю книгу зняли вже не одне кіно, ремікси і т.д. але сценарій живий і цікавий у будь-яких його модифікаціях, є дуже багато фільмів по природі дуже підходять під наш регіон, здираєм сценарій в інеті і знімаєм своє.

Напр. ще одне, туристи розбудили в лісі дух якогось німця, він встає, бігає за ними =) ПРидумати страшний костюм, уже пів справи є )) треба тільки великого під 2 метри дядька, чорний плащ довгий, противогаз, мачете-сокриру, червоні лампочки в очі, опа.... ))

Хтось може має якісь свої пропозиції ?

Шмайсер

Цитата: as_tar від 17:30, 12 Квітень 2011
а що будеш робити у фільмі ти? командувати? :)
В ролі зомбі мабуть :crazy:

s19or

було би круто про гуцула, або ше краще довбуша, типу знайшли десь його скарб і тим самим потривожили його дух, з німцями вже шось таке було

Galen

Цитата: s19or від 21:38, 12 Квітень 2011
було би круто про гуцула, або ше краще довбуша, типу знайшли десь його скарб і тим самим потривожили його дух, з німцями вже шось таке було
Дійсно, щось нашого гуцульського хотілося б))) А то просто про мерчиків, або просто про німців - не цікаво.

IVP

ну можна зняти про вуйків які шукають золото довбуша, розбудили старий дух, все по сценарію.

Сценарій можна сідати писати, але цікаво чи допоможуть нам з відіо vyluzia Franka i Family Studio

KosivArt

Цього сезону для велокосова треба обов'язково зняти вірусне відео і з цим точно Роман допоможе. Потрібна ідея і сценарій.

Одна з ідей — скарби Довбуша. Велотріпери знайшли печеру і випадково натрапили на схованку...

IVP

Ну тоді якшо технічні питання менш більш вирішено і оператори згодні то можемо гуртом писати сценарій. Може я почну шось.

Фільм

Початок (1)

Двоє туристів хлопець і дівчина збираються у гори на вихідні.
Збирають рюкзаки. Вирушають пішки.

Загальні плани. Природа, весела музика, позитивні кадри.
Зупиняються у визначено місці на ночівлю. Розкладають намет. Ідуть до джерела набрати води. Бачуть старий хрест.
До хреста підходить хлопець, здивованим виглядом дивиться на нього, задивився, підходить дівчина і каже:

Д: З тобою все впорядку ?
Х: А !? А! Так! Все нормально!

Д: Ну тоді пішли до намету!
Х: Пішли!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Розвели багаття, вечір, зоряне небо, дівчина готує вечерю на вогні, хлопець "завис" і холодним поглядом вдивляється в темноту, в бік хреста.

Д: Що з тобою! (штовхає його в плече) Ти мене чуєш !?
Х: А! Так! (кричить)

Д: Чому ти на мене кричиш!? Що з тобою !? Ти якийсь не такий!
Х: (Мовчки встає, йде в темноту в бік хреста)

Д: Куди ти !? Вернись !
Х: (Зникає в темноті)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хлопець підходить до хреста, голоси йому кажуть (ше не придумав шо вони скажуть =)

Так ось, він має на місці біля хреста шось зробити щоб розбудити якогсь духа який потім буде за ними ганятися (або вселиться в хлопця і він в костюмі з сокирою буде потім по філму ганятися). Дівчина втече з того місця і ховатиметься в лісі а потім під ранок
зустрічає велотріперів які беруть її з собою і їдуть допомагати шукати її хлопця.

Хто шо думає далі ?

Шмайсер

Стівен Кінг-відпочиває!

Gorolya

Цитата: IVP від 14:58, 14 Квітень 2011

зустрічає велотріперів

а велотріпери у футболках Велокосів? )))
:crazy:

IVP

Цитата: Gorolya від 15:46, 14 Квітень 2011

як хочете

Тарас Пасимок

Цитата: Gorolya від 15:46, 14 Квітень 2011

за це прийдеться спонсорувати зйомки - чи потягне таке велокосів?)  :crazy:

але я за фільм)

KosivArt

велотріпери знаходять хлопця і просять відсипати тої файної дурі  :ce

Dana Eco-Kosiv

IVP,гарний початок! :flower
Мені сподобалось.  :plus1
Нічого в голову не приходить на рахунок кульмінації.
Яка саме сторона Косова повинна бути висвітлена? oh

KosivArt

Фільм про Косівщину — перлину Гуцульського краю, мистецький, спортивний та туристичний центр.