Фільм-відео про Косів

Автор IVP, 16:04, 11 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

IVP

я б ше хотів зняти якийсь містичний док. фільм, у гуцулів як спитатися вони там таке нарозказуюьть шо овлосся стає дибки...

wertep75

Цитата: IVP від 13:56, 13 Липень 2010
я б ше хотів зняти якийсь містичний док. фільм, у гуцулів як спитатися вони там таке нарозказуюьть шо овлосся стає дибки...

дуже цікава тема, оскільки гуцули були язичниками існують багато лісових істот

Шмайсер

Цитата: wertep75 від 13:57, 13 Липень 2010
Цитата: IVP від 13:56, 13 Липень 2010
дуже цікава тема, оскільки гуцули були язичниками існують багато лісових істот

Згідний, хороша ідея!

Dana Eco-Kosiv

давайте не все зразу. Якщо проект-фільм буде  вдалим,то можна і містичне щось створити.
Можна 2 в 1-у,але то буде стисло ду-у-уже.
Як так розумію,що перший фільм буде рекламою. А наступний-заінтригує і зацікавить публіку.

Marinka

Цитата: KVITKA від 16:19, 13 Липень 2010
давайте не все зразу. Якщо проект-фільм буде  вдалим,то можна і містичне щось створити.
Можна 2 в 1-у,але то буде стисло ду-у-уже.
Як так розумію,що перший фільм буде рекламою. А наступний-заінтригує і зацікавить публіку.
Блажен хто вірує;)

(шось мене ниньки несе;)))))

vyluzja Franka

Marinka

ше таки втавлю своїх 5 копійок і піду (бо з'їдять;))
Тема ж - мистецтво і культура Гуцульщини. Дочого тут мої кохані гуцули і кінокамера? Найкращі фільми про гуцулів і то зняв вірменин.....

(всьо, ухожу, нє то по мордє получу і подвіг свой нє совєршу;)))) цьом)

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Стас від 11:25, 13 Липень 2010
Сценарій відео про Косів:
Показати туристичні принади Косова — сценарій типу промо-роліків країн на каналі «Travel channel».

Наприклад, така нарізка:
— сім'я приїжає на відпочинок в Косів
— ранок: рибалка, тато ловить форель, показати схід сонця в Карпатах, сім'я готує і куштує форель
— день: туристичний піший чи вело- маршрут в горби, збирання ягід-грибів, катання на конях
— обід: сім'я куштує гуцульські страви в садибах чи колибах-ресторанах
— день: відвідування музеїв, купання на Гуці
— вечір: відпочинок на веранді при заході сонця, з турбази чути живу музику :)

Такий ролік — найкраща реклама місту і людині, яка його зробила.
-ранок: москалi приїжають на відпочинок в Косів
-день: Крюгер+Рiзня..+... вибрати до вподоби
-вечiр: бар "Крученi цицки" ака "Байка"
-ранок: фiнал Тарантiно в укр перекладi, можно не в "Байцi", а в улюбленому "Роялi", все одно всi москалi лежать, камера вiльна гуляти.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 18:17, 13 Липень 2010
-ранок: москалi приїжають на відпочинок в Косів
-день: Крюгер+Рiзня..+... вибрати до вподоби
-вечiр: бар "Крученi цицки" ака "Байка"
-ранок: фiнал Тарантiно в укр перекладi, можно не в "Байцi", а в улюбленому "Роялi", все одно всi москалi лежать, камера вiльна гуляти.

це до Вані, він хоче зняти жахастик  :crazy:

Vlad

У Ієшуа нове хоббі?))))

KosivArt

Цитата: IVP від 11:27, 13 Липень 2010
Цитата: Стас від 11:25, 13 Липень 2010
Сценарій відео про Косів:
Показати туристичні принади Косова — сценарій типу промо-роліків країн на каналі «Travel channel».

Наприклад, така нарізка:
— сім'я приїжає на відпочинок в Косів
— ранок: рибалка, тато ловить форель, показати схід сонця в Карпатах, сім'я готує і куштує форель
— день: туристичний піший чи вело- маршрут в горби, збирання ягід-грибів, катання на конях
— обід: сім'я куштує гуцульські страви в садибах чи колибах-ресторанах
— день: відвідування музеїв, купання на Гуці
— вечір: відпочинок на веранді при заході сонця, з турбази чути живу музику :)

Такий ролік — найкраща реклама місту і людині, яка його зробила.

Це багатобюджетне відіо =( скіко лиш грошей треба на форель і бануш...

або хіба замінити все на бутафорію, там платмасова форель, насипати кукурудзяної муки в тарілку, глядач не замітить )

Аналогічне промо-відео №2 можна зняти і взимку.

Треба підключати владу (відділ туризму) і домовитись про оплату відео для Косова, а також домовитись з власниками ресторанів-садиб, де це відео буде зніматись.

Але для початку, шоб набратись досвіду і практики, можна безкоштовно познімати відео музеїв Косова.

Зацініть рекламний ролик для Ісландії «Inspired by Iceland»
http://vimeo.com/12236680

Marinka

Стас, забудь собі про оплату відео від влади. З ними потрібно договоритися що б НЕ МІШАЛИ, щоби давали дозволи там де необхідно їх мати. А з власниками садиб поговорити, що кинули по копієчці на рекляму своєї садиби.

А ролик про Ісландію - супер позитивний ;)

IVP

Неполишає мене думка зібрати ентузіастів і попробувати зняти кіно на околицях Косова тим самим спробувати себе в цьому напрямку і шо з цього може вийти.

Переглянув багато американських фільмів напр. про зомбі, бюджети таких фільмів малі порівняно з іншими, від 20 до 100 тисяч доларів у більшості таких фільмів, але навіть використовуючи стандартні сценарії, знімаючи їх як на конвеєрі по книжкам Д. Ромеро виходить досить непогано, а що від таких фільмів можна ще очікувати крім того шоб файно вечором з друзяками подивитися таке кіно, налякатися-посміятися і т.д. це як тіж самі каруселі чи 4Д кінотеатри на курортах біля моря, розважальний бізнес одним словом.

Так ось, пропоную взяти за основу якусь з книжок Ромеро-Кінга, зняти ужастік, деякі сцени я уже уявляю навіть як вони можуть виглядати.

Сценарій може йти стандартний, можна напр. про роверистів зняти які поїхали відпочивати умовно кажучи десь в Брустори, а потім виявляється що все село заразилося інфекцією, по селу бігають гуцули-зомбі у вишиванках =) Велотріпери здибаються з іншоб групою людей, напр. мото-авто гонщиків по горбах, у всіх ламаються авто-мото ровера, всі знаходять стару хату, там ховаються, виживають як-то кажуть найсильніші і т.д. Ну все майже стандартно =0

Можна також замість зомбі використати персонажів з гуцульських легенд, наприклад на велотріперів посеред ночі напали мавки-чугайстри і т.д. =))))

Все починається з малого, розвиваючи свої вміння в процесі знімання можна буде зняти шось людське. Зараз якраз йде (формально-умовно) держ. підтримка кінематоргафу, за такий вид діяльності нетреба платити податки і т.д.

Прошу сильно не критикувати, але це є дійсно цікаво, думаю шо кожен з жителів Косова хотів би такие україна має талант  кіно побачити.

Останній раз у нас шось людське знімали допотопною апаратурою якшо я не помиляюся знімали Білий птах з чорною ознакою у 70 р. Тай в Україні останнє шо норм. з сучасного кіно зняли це напевне САФО.

Отже, хто зацікавлений прошу обговорювати, хто чим зможе зайнятися. Гроші думаю не проблема, сам дам скільки треба буде в межах роумного хамери розбивати в кіно ніхто не буде =) Також можу надати трохи реквізиту який можна буде різати, обмазувати.

Для групи думаю потрібні будут наступні особи:

Оператори - хочаб 2-3
Звукорежисери - 1
Акторів - дохера )
Гример - 2
Світло - 1-2
Каскадер (тут треба якогось конкретного чудіка = 1 шт.)
Режисер - 1 шт.
Монтажерів відіо ( файну мудру, вмілу групу треба)
:girl-werewolf

для чайників http://www.e-knigka.org.ua/2006/05/25/Snimaem_cifrovoe_kino__ili_Gollivud_na_domu.html

Тарас Пасимок

а що будеш робити у фільмі ти? командувати? :)