Шукаю роботу

Автор Жирна_Бойова_Панда, 20:26, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

julio

* я так пойняв, що напропалу палю у повітрє! ))) *

odnosel4anka

Цитата: Gorolya від 02:27, 28 Грудень 2010
гг)
ох, Божена собі не зраджує)

солдат ребенка не обидит! ;) ти ж мене знаєш ліпше з них всіх :)

Malva Landa

Цитата: odnosel4anka від 01:29, 28 Грудень 2010
авжеж їх не шкода дарувати, вони ж безкоштовно!

я більше ціную матеріальні цінності ніж духовні. Все таки їх можна використати в потрібних цілях, то практичні і корисні речі для життя. А духовні цінності, ними не наїстися коли людина голодна, за них хліба і води не купиш, в них не одягнешся коли холодно надворі, з ними не житимеш коли ніде... вони ні до чого...

Хліб, вода, теплий одяг та дах над головою, важко назвати цінностями, це швидше необхідний мінімум, який забезпечує людську життєдіяльність. Інша справа , коли хочеться чогось більшого в матеріальному плані, якіснішого комфорту.
Не варто ігнорувати та відвертатися від духовного та морального комфорту, він не менш важливий. Ідеальний варіант -  розумно поєднувати матеріальне з духовним.

Людина має право самостійно розставляти пріоритети в житті. Але вони мають властивість з часом мінятися... :)

Жирна_Бойова_Панда

odnosel4anka

Тарас Пасимок

На всякий випадок кидаю резюме!

Профіль  :crazy:

Журналістика (інтернет,газети, радіо)

Інтернет макретинг (SMO, SMM)

Адміністрація, модерація сайтів

Резюме

Тарас Юрійович Пасимок
   Народився 12 червня 1989 р. в м. Косів Івано-Франківської обл.
   Неодружений.
Домашня адреса: м. Косів, вул. Ірчана, 107, Івано-Франківськ вул. Стуса 21/83
   Телефон – моб. 0971558487
   Електронна адреса: pasymok@gmail.com
   Навчання: закінчив Косівську ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови. Освіта – вища, спеціаліст Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
   Досвід роботи:
З вересня 2008 до лютого 2010 року  працював піар менеджером в рекламному Інтернет агентстві «OKInternet». Вірусний маркетинг (SMO) в Інтернеті: на форумах, в Інтернет-магазиах, соціальних мережах, блогах, Q & A. Власний блог--
Є значний досвід роботи зі звуком і аудіо файлами (2008-2011) в програмі Adobe Audition 3 – маю власну студію звукозапису в м. Косів –  
http://vkontakte.ru/sun_records
З серпня 2007 по серпень 2008 року працював журналістом у прес-службі Народного Руху України. Здійснював адміністрування та модерацію сайту www.nru.org.ua. Займався підготовкою та пошуком новин і аналітичних матеріалів про Народний Рух України та його лідерів в інтернет-просторі. Займався підготовкою прес-релізів, звітів, коментарів для проведення прес-конференцій та брифінгів Голови НРУ Бориса Тарасюка та його заступників.
Є автором низки інтерв'ю, репортажів, фоторепортажів заміток, інформаційних повідомлень та фоторепортажів у суспільно-політичній газеті партії «Час Руху».
В 2008 році працював позаштатним кореспондентом музичного журналу «ПРО» www.i-pro.kiev.ua та порталу http://tt.net.ua/
З  2006 року є дописувачем інформаційно-розважального порталу міста Копичинці Тернопільської обл. www.kopychyntsi.com.ua.
У разі потреби можу подати характеристики, зразки виконаних робіт (статті, замітки, інтерв'ю, репортажі, звіти).
   Додаткові відомості: робота з ПК на високому рівні, значний досвід роботи в Інтернеті, володіння українською, російською та англійською мовами, веду активний спосіб життя, не маю шкідливих звичок.

Обіцяю чесність та порядність!

20.05.2011                        Пасимок Т. Ю.

Жирна_Бойова_Панда

ти казав шо в тебе часу немає :nea:

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:42, 20 Травень 2011
ти казав шо в тебе часу немає :nea:

у квітні мав варіант вирішуватись, але затягується! Того так!

DRAKUL

Dana Eco-Kosiv

А тут хтось пробувався?

Vlad

Нi. А то в Косовi чи хочеш з дому працювати?

Dana Eco-Kosiv

Мені бракує знань.
То пропозиція для тих,хто в тому,як риба у воді.

Vlad

Цiкаво де то э. Мicто не вказане чи то просто я не можу знайти