Як будете зустрічати Новий рік?

Автор Ілона, 10:08, 24 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Вдома.
В міцному родинному колі.
Готуюсь,перш за все, духовно.
Всі негаразди і турботи вже вирішила.

Маю добру звичку:
                              з повагою ставлюсь до минулого,але ніколи не живу ним.
І раджу всім не заряджати оточуючих своїми мурахами. А налаштовуватись позитивно,щоб мати добрий зворотний зв*язок.

Juha

Цитата: Лангольєр від 14:14, 29 Грудень 2011
Міхалкова,лижний будиночок. 12 год. - піднімеморь до 12 опори і будем дивитиси фаєр. А потім шашлик. Кось так.
Круто! Сподіваюся побачити фото хоча б Косова звідти!!! БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!!!!!!!!!

Синиця

Цитата: Лангольєр від 14:14, 29 Грудень 2011
Міхалкова,лижний будиночок. 12 год. - піднімеморь до 12 опори і будем дивитиси фаєр. А потім шашлик. Кось так.
і ми так хотіли з друзями:)
Очевидно, не цього разу.
Але колись 100% мусимо таке утнути :good:

wildperson

Цитата: Синиця від 14:40, 29 Грудень 2011
і ми так хотіли з друзями:)
Очевидно, не цього разу.
Але колись 100% мусимо таке утнути :good:
Колись треба. Може й не зовсiм так, але.. Михалкова чи ще щось- то пусте, головне аби згадалося.. Я дотепер памятаю НР, де зовсiм не було грошей, а була ялинка 40 см., а пiд нею (та не пiд нею, слово "пiд" тут не зовсiм) вiдро з мандаринами. Реальне вiдро, на 20 лiтрiв. I все!!! Але весело було, незважаючи на бутилку шампанського (на то вiдро мандаринiв i >40 людей на цю бутилку)

Gorolya

в мене шось взагалі настрою новорічного нема. 
але надіюсь то якось зміниться)

Цитата: wildperson від 15:59, 29 Грудень 2011
Я дотепер памятаю НР, де зовсiм не було грошей, а була ялинка 40 см., а пiд нею (та не пiд нею, слово "пiд" тут не зовсiм) вiдро з мандаринами. Реальне вiдро, на 20 лiтрiв. I все!!! Але весело було, незважаючи на бутилку шампанського (на то вiдро мандаринiв i >40 людей на цю бутилку)
класно))  таке справді на все життя запам"ятовується)  :drinks:

anv

Буду святкувати дома. Одні друзі їдуть в Франик, а з іншими здибаємось десь в 1год. Там побачимо. Очікую на смачну вечерю і явно вже буду купувати відро мандаринів. Щось поки, що несвятковий настрій. Маю великі сподівання на коляду от-то вже наколядуємось. Ходимо по друзях(точніше їздимо. Я за рулем, а купа народу в бусі, але їм там в буді веселіше ніж мені...). Цього року все по плану. Юха ти як?

Juha

Цитата: anv від 17:15, 29 Грудень 2011
... Маю великі сподівання на коляду от-то вже наколядуємось. Ходимо по друзях(точніше їздимо. Я за рулем, а купа народу в бусі, але їм там в буді веселіше ніж мені...). Цього року все по плану. Юха ти як?
anv, ми будемо в бусі, нам буде веселіше  :drinks: Точніше в буді)))

odnosel4anka

Мали до сестри поїхати але чоловік з роботи тільки в суботу приїде, не встигнемо, тому вдома, шампанське  :drinks:, шашлик  :eaten (може хтось знає цікавий маринад?), салатик якийсь (не знаю, що до шашлика смакувало б), фрукти, солодощі,  :nyam також хочемо спробувати приготувати глінтвейн (може поділитеся хтось рецептом). Напишемо бажання і запустимо небесні ліхтарики. Подивимося фільм чи мульт на новорічну тематику.  Кароче, зустрінемо Новий 2012 рік по-сімейному  :blum3: :blush2:  :in_love:

KosivArt

Парафія церкви святого Василія Великого, що на Москалівці у місті Косові, запрошує усіх косівчан і гостей нашого міста зустріти Новий рік у нашому Божому храмі зі щирою молитвою на славу Всевишнього.

Врочиста подячна літургія відбудеться 31 грудня і розпочнеться о 22 год. 30 хв.