Фільм-відео про Косів

Автор IVP, 16:04, 11 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Чи існує фільм про Косів?

KosivArt

Маю відео з Гуцульського фестивалю 2002 у Косові.

IVP

Хто має відеоматеріали про Косів, народну музику? Фото, будем значить фільм клепати)

Marinka

Ой, не треба фільм клепати, його треба зробити і причому класний, що би потім не червоніти перед гостями та бажаючими його глянути. Може краще дочекатися Гуцульського фестивалю в Косові, що би було більше відео матеріалу?

IVP

Може зняти просто якийсь інтересний фільм в лісі, триллер наприклад, у когось може є проф. камера? Або на пів проф?

KosivArt

borowed

ой....Ворнінг психи таке знімали....такий брєнд....взагалі жахливо дивиться,нецікаво...от якби шось жартівливо-документальне...

IVP

Хочу триллер або жахи, хто заці кавлений, пишіть в тему або стукайте у асю. Пінакл є, є камера з фільтрами тіпа кіно і 16:9, треба у команду звукооператор, гример, хтось шоб локації шукав і доробити сценарій

Marinka

На триллер - та нащо ті локації шукати;)))))) Все більш-менш чинно-благородне, можна зняти в себе по хатах, а на жах - підіть по лісах, особливо коли там туман і дощ падає, по недобудованих будовах, в школу мистецтв загляніть, от вам і вся фантазія. На кладках підвісних під мостами.... Ех ви. В Косові таке можна назнімати, що сам Кінг з Хічкоком будуть пісяти в штани;)))))))))))))
А гример - у будь-якої сучасної дівчини такий арсенал косметики, що любий гример позаздрить.
Фільм краще у звичайному режимі, а потім при монтажі накласти фільтр "Кіно", а ще можна старе кіно, щоб страшніше;)))) І ще, може краще знімати в режимі 3:4?
Ну а зі сценарієм, то треба зібратися командою, вечером, під філіжаночку віскі (чи кому що більш до вподоби) чоловік5-7, і колективом створити сценарій;)) При свічках,  і бажано в якійсь старій хаті. У-у-у-у-у-у-у-у!!!!!!!!!!!!!
Головне потім самим спати міцно;)
А потім з готового відзнятого матеріалу, мона і фільм жахів і комедію забацати суперову;)

borowed

я блін хочу кліпчик як в Паніки забацати,в Косові,то було б круто....якась ностальгічна музичка....і не потрібно стільки зусилль,як на "триллер"....тай той триллер буде полюбе комедійного жанру)

Marinka

Марія-Анна

Привіт усім з цього форума!
Потішу: ФІЛЬМ ІСНУЄ!!!
      "ДЕ СМЕРЕКИ СТРУНКІ" ОСТАПА ГАВРИША,
  відзнятий у 2005 році українським телебаченням.
шукайте у сувенірних крамницях Косова.

KosivArt

Ось кілька відео-фрагментів під назвою "Косів, повінь на Рибниці".

Своє відео теж можете сміло заливати на сайт :)

Juha

Цитата: Марія-Анна від 01:12, 31 Травень 2008
Привіт усім з цього форума!
Потішу: ФІЛЬМ ІСНУЄ!!!
     "ДЕ СМЕРЕКИ СТРУНКІ" ОСТАПА ГАВРИША,
  відзнятий у 2005 році українським телебаченням.
шукайте у сувенірних крамницях Косова.

Там навіть я є в кількох кадрах..... :yahoo:

Ілона

А де можна знайти цей фільм???? :please: