Брехня! (Голосування)

Автор Ясік), 16:23, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Як ви ставитесь до брехіні?

Негативно!
12 (70.6%)
Позитивно =)
1 (5.9%)
А що це таке?
0 (0%)
Як же без неї?
3 (17.6%)
Свій варіант(бажано прокоментувати)
1 (5.9%)

Всього голосів: 17

Marinka

Цитата: Ілона від 08:43, 24 Листопад 2008

Чи правильно я зробила?

Правильно. Дуже навіть. Найулюбленіша фраза, яку ми часто використовуємо "Ми відповідальні за тих кого приручилим" (А.-С. Екзюпері). Не можна  - сьогодні подобається, люблю-душу, а завтра - на смітник, бо надоїла... Деколи людину треба провчити, щоби вона розуміла всю відповідальність своїх вчинків.

Dar

У гностичних текстах колись винайшов таку інфу: посадив бог два дерева, одне такє друге пізнання добра і зла. От на другому росте гілка "обман", а на ній відгалуження: добро, любов, свобода, правда, справедливість...продовжіть самі. З'їджене було яблуко якраз із тієї гілки. (прийміть цей малюнок творчо, а не бюрократськи) суть у тому, на яких засадах збудовано нашу культуру і цивілізацію - на якому джерелі?

Marinka

Цитата: Dar від 09:49, 12 Грудень 2008
З'їджене було яблуко якраз із тієї гілки. (прийміть цей малюнок творчо, а не бюрократськи) суть у тому, на яких засадах збудовано нашу культуру і цивілізацію - на якому джерелі?
Древня арамейська мова, якою написані гностичні євангелія надзвичайно складна. Знайшли ці гностичні євангелія відносно недавно. Спеців з перекладу - рахуйте що нема. Я про те що неточність прекладу - класна штука. Ось,і не треба так дуже переживати, що наші правила принципи і засади якість не такі як мають бути;)
І ще з приводу яблука - то метафора... Всьо в нас ОК;)

Dar

Фахівців майже нема, але перекладали саме вони (щодо особливої складності арамейської мови - вчіть матчастину - за походженням арамейська мова дуже бідна, поняття "безмежність", "віра", "ідея", "свобода" та інші засадничі поняття абстрактного мислення на 100 відсотків запозичені із грецької та латини

borowed

щось я про арамейську не чув нічого крім того,що вона є прототипом ивриту...і про її складність не чув теж..

Dar

Цитата: borowed від 16:42, 15 Грудень 2008
щось я про арамейську не чув нічого крім того,що вона є прототипом ивриту...і про її складність не чув теж..
отож....

Marinka

Цитата: Dar від 08:44, 15 Грудень 2008
Фахівців майже нема, але перекладали саме вони (щодо особливої складності арамейської мови - вчіть матчастину - за походженням арамейська мова дуже бідна, поняття "безмежність", "віра", "ідея", "свобода" та інші засадничі поняття абстрактного мислення на 100 відсотків запозичені із грецької та латини
Латинь почали вводити в арамейську після смерті Пілата...

Dar

Угу, а Рим заснували іудеї, що втекли з Єгипту, та так бігли, що забігли в Скіфію і навипалювали трипільських горщиків   :-))))))))))))))))

borowed

odnosel4anka

проти брехні! но інколи воно само по собі виходить)))  але краще не брешіть! Будьте чемні.